prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mazi
''6. Mazi, predlagam, da tečeš dolge počasne teke, če je treba, tudi hodi. Orientiraj se na dihanje in občutek. Na začetku si dopusti, da greš malo višje s pulzom, sicer boš res precej hodil. Hitrost počasnega teka pri istem pulzu boš lahko dvignil (oz. pulz pri isti hitrosti spustil), če boš v trening poleg počasnih tekov izmenično dodal tudi intervalne teke (poišči na TF o programih zanje). '' PEGAZ

Hvala vsem za nasvete in napotke...!!! Včeraj (bil je res krasen dan za tek!) sem spet tekel do živalskega vrta in imel pulz praktično ves čas v obočju do 155 pulzov!! :lol: Torej sem res na pravi poti... :P
 smas
da ne odpiram nove teme
kje bi se dalo dobiti slovenska navodila(najraje v elektronski obliki) za polar model m, sem nabavil v avstriji in bi mi prav prišla še slo navodila, sej gre tudi tako samo lažje je s slo navodili
Uporabniški avatar
 davor123si
Cau,

poklici v Intacto, oni so uvoznik za Polar, ce tam ne dobis se sprehodi do HErvisa v Interšparu VIč in boš dobil vsaj papirnato verzijo

lp,
Davor
Uporabniški avatar
 lojzeP
Imam navodila v "peš" obliki
sicer je omenjeni uvoznik danes malo spal - klical vsaj 10 x na GSM, pa je bil živ le odzivnik - na obeh številkah :cry:

smas - pošlji ZS glede detajlov .....
Uporabniški avatar
 lojzeP
Marjanz napisal/-a:Če uvozniki spijo lahko poskusite tudi na info@intact.si ali na polar.servis@siol.net

Menda so bili na dan mojih klicev argumentirano zadržani ( predstavitev novosti )
Uporabniški avatar
 lojzeP
lojzeP napisal/-a: ...... sicer je omenjeni uvoznik danes malo spal ...........

Danes so me na IntAct-u pozitivno presenetili - zelo pohvalno :D

Vsi imamo lahko slab dan ( tudi jaz ) :oops: - sam ne okol govort :?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma LojzP saj ne bom okol govorl sam da stvar štima pol je vse okej.Da boš imel lahko kukovco pod nadzorom :lol: .
Da bomo lahko nemoteno tekcali okoli Brda
:wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Mariposa
Ve mogoče kateri kje bi še imeli A3 model? Uvoznik ga nima več, tako da bom očitno iskala bolj to kje imajo zalogo. Bi ga pa nujno rabila ker gre za darilo 8)
 Marjanz
Če še ni prepozno lahko pogledaš v prodajalnah Sanolabor, sicer pa je na voljo nov model F4 v dveh barvah. :lol:
 n3o
ukvarjam se z fitnesom in me zanima kateri osnovi polar mi priporocate...zelim imeti zgol natančen merilec srčnega utripa in štoparico...omogoča te funkcije model F1?hvala zta odgovore :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA