Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Barb
Pa povsem smo pozabil na Tuaregovo "pogostitev" in trud Lene, ki je tokrat poskrbela,da ni cukr povsem padu. :wink:

p.s.:HVALA VSEM, za izkazane zahvale :wink:
 AURA
Čestitke vsem, ki ste tekli in pretekli Sežano. Krasno se berete, počutim se, kot da bi bila z vami. Ampak mi letos ni uspelo. Pa kakšna druga tekma, a ne! Pozdravček vsem članom TF.
Uporabniški avatar
 GTA
Še moje mnenje, čeprav ste v glavnem vse že napisali:

Ker je bil to moj prvi MKM(normalno :) saj tečem šele dobrih 7 mesecev, lani ga še prehodil ne bi) ne morem letošnjega maratona primerjati s preteklimi, lahko pa povem, da je bil po mojem mnenju dobro organiziran oz. napakice, ki so bile omenjene v prejšnjih postih me niso motile in jim nisem posvečal pozornosti - večino jih sploh nisem opazil.

Presenetilo me je, da je tek tako razgiban, da ne rečem zelo zahteven (normalno, ko pa se prej nisem pozanimal), lahko pa le pohvalim organizatorje, da so se tako potrudili - poleg ostalih stvari tudi z urejanjem poti (po mojem se temu ne more reči cesta) v zadnjih km. Navijači, glasba...super občutki med tekom :D !!! Res pa je, da me je en možak s Passatom skoraj povozil...no promet bi že lahko zaprli!

Se pa strinjam s Fotrom, da je zelo groba napaka organizatorja, da je na prvi postaji zmanjkalo vode :!: :?: !

Všeč mi je bilo, da je bila na Slo strani voda obakrat v stekleničkah, sploh na prvi postaji "bidon" sistem, ki pa bi z lahkoto bil do polovice prazen in poleg ostanek vode v plastičnih kozarčkih, ki bi ostala do konca...

No, saj bo drugo leto sigurno vse samo še bolje organizirano, sploh če bodo upoštevali kakšnega od naših dobronamernih komentarjev.

Žal mi je le, da se nisem uspel udeležiti analize zaradi družinskih obveznosti...bom pa naslednjič šel zadnji domov :D

Lp v želji, da se čimprej vidimo na kakšnem od tekov!
Uporabniški avatar
 bosin
Seveda se vse vaše pripombe vzamejo resno, predebatirajo, in če bo le mogoče, drugo leto istih pomanjkljivosti ne bo.

Sicer pa: na italijanski strani prometa ni mogoče zapreti. Nikoli ni bil zaprt in verjetno nikoli ne bo. Treba se je sprijazniti s tem.
Kar se pa napol praznih stekleničk tiče, pa pomisli, kaj bi tvoja ideja prinesla v praksi :roll: Treba bi bilo iz vsake stekleničke odliti polovico vode, stekleničko zapreti in postaviti nazaj, kozarčke pa lepo poravnati v vrsto na mizi. In to za 1500 tekačev. Med tekmo, oziroma neposredno pred tekmo! Hm, hm...
Uporabniški avatar
 nada
Pegaz, pa ne da si pozabil, tisto o najbolj prijaznem TF fantu :wink:
:arrow: Nada in Nta sta me namreč napodili, češ da ju motim bolj kot luknje, dež in vozniki skupaj.

Preživeli smo :lol:
 Zarja
V nedeljo je bilo lepo, spet sem dobla motivacijo za tek. Se že veselim vseh treningov in tega da spet postanem tekačica.
Tekla sem na 8 km, vendar tako da sem prišla v cilj spočita. Moj cilj za naprej je tako, kot je omenila Nataša, uživanje v teku. Počasi bom spet podaljševala razdaljo in pazila na pameten srčni utrip.
Predvsem pa se veselim vaše družbe forumovci, tako da upam, da se kamlu spet vidimo. Kmalu bojo trojke, moja prva tekma lani pod TF.

Zarja
Uporabniški avatar
 Binch
Moj prvi kraski maraton ... no, okej, 8km lauf, ampak za zacetek sezone sem presegla vsa moja pricakovanja oz. iz razloga popolnega ne-treninga zadnje tri mesece pricakovanj sploh nisem imela! :D

Mi je pa dal tale tek kriiiila za nadaljne sportne pustolovscine in komi cakam da mi tale muskelfiber (sej sem povedala, da nisem nic migala zadnje tri mesece) popusti, da se zulji zacelijo in potem me bo MihaPR spet z veseljem ob zivce spravljal na "najini 10tki". A ne Mihc? :)

Sicer pa fajn druzba, fajn ana-liza, in seveda hvala Barb za organizacijo in izvedbo vseh druz(a)beno potrebnih dejavnosti :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
lahka se kje drgje :mrgreen: :--
Uporabniški avatar
 TANJAO
:roll: To se bere in gleda z veseljem -bolj zanimivo kot slavna davinčijeva šifra..
TF uspehi , solze in smeh , žulji in muskelfibri...
Zdaj je za nami- sama s sabo nisem bila zadovoljna- moj lanski rezultat je bil boljši in tudi full lažji sem pretekla to razdaljo kot letos.Mene je ta vlaga v luftu zmatrala do konca- tam od 12-13 km sem se komaj vlekla- kot da sem brez zraka.Sem se pa imela čas prpravit na kamne, ampak ko sem vidla kako je Miha Perme z lahkoto mim mene piču- sem si rekla, ko bom velika bom pa tud jaz takole!!Hvala za vzpodbudne besede Barb-Tanja vleci- pa sem iz pet potegnila rezervo, pa mojim Šiškarcam , ki so mi dale poleta za čez most- navzdol mi pa kar dober gre...
Hvala gospe iz haustora bloka v Sežani, kamor smo se zatekli pred dežjem in dobili domač orehovc- za zdravje je rekla!!! ter se v miru preoblekli.
Hvala za družbo v Goldu , tam na galeriji smo se prav fajn imeli !
Mislim da smo takačice pridobile novo članico v Aktiv kmečkih žena - Lena se je izkazala.
lp, gospodinja iz Šiške :oops:
Uporabniški avatar
 mihaperme
TANJAO napisal/-a::.......Sem se pa imela čas prpravit na kamne, ampak ko sem vidla kako je Miha Perme z lahkoto mim mene piču- sem si rekla, ko bom velika bom pa tud jaz takole!!............:

:oops: :oops: :oops: :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 GTA
bosin napisal/-a:...
Kar se pa napol praznih stekleničk tiče, pa pomisli, kaj bi tvoja ideja prinesla v praksi :roll: Treba bi bilo iz vsake stekleničke odliti polovico vode, stekleničko zapreti in postaviti nazaj, kozarčke pa lepo poravnati v vrsto na mizi. In to za 1500 tekačev. Med tekmo, oziroma neposredno pred tekmo! Hm, hm...

Ne me narobe razumet. Vode je zmanjkalo, ker... :?:
Če bi bilo vode dovolj in bi bila vsa v polnih "bidon" stekleničkah bi bilo super - pa še nobenega dela ne bi bilo :D
Najbrž bi vsem ustrezalo.
Da pa ne dobiš vode na prvi okrepčevalnici kjer jo sigurno v splošnem najbolj potrebuješ pa verjamem, da je neprijetno.
Uporabniški avatar
 bosin
Seveda je neprijetno, še več kot to. Saj sem že napisal, da je to bila napaka. Prava, tista z velikim N.
Do tega je prišlo, ker se je narobe izračunalo, koliko vode je potrebno peljati na prvo okrepčevalnico. In rešitev je zelo enostavna - drugič bomo imeli več vode, zagotovo. V plastenkah ali kozarčkih, kakorkoli bo mogoče.
Take komplicirane variante s prelivanjem vode pa pri toliko tekačih odpadejo.
Uporabniški avatar
 Lucifer
Naj dodam še svoje abcutke, ti so seveda božanski, s tako lahkoto nisem tekel že dolgo, vreme super , temperatura idealna, tempo zadovoljiv, pogrešam le vašo zahvalo g. Pečenku in ekipi HMZ. :wink:
LP Lucifer
Uporabniški avatar
 Lena
No, pa je za mano dan, ko sem prvič...

Po devetih mesecih poskušanja, napredovanja, vmes malo počivanja, sem uspela. Malo treme (na srečo ne preveč), počasen začetek (psihološke priprave uspešne), na koncu še dovolj moči za malo "hitrejši" tempo (o hitrosti bi seveda lahko razpravljali), in to je to.

Zadovoljna, ponosna, utrujena. A utrujena ne toliko zaradi teka, bolj zaradi dolge triatlonske poti domov.

Hvala Tjaši za družbo prvih 6 km, o sneti skiri pa kdaj drugič, prosim (ko/če bom kdaj tekla 4 min/km).

Bilo mi je prijetno v vaši drubi, zopet sem spoznala nekaj novih obrazov.
Slamce me pa vedno bolj zanimajo...

Se vidimo.

Lp,
Lena
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA