Še moje mnenje, čeprav ste v glavnem vse že napisali:
Ker je bil to moj prvi MKM(normalno

saj tečem šele dobrih 7 mesecev, lani ga še prehodil ne bi) ne morem letošnjega maratona primerjati s preteklimi, lahko pa povem, da je bil po mojem mnenju dobro organiziran oz. napakice, ki so bile omenjene v prejšnjih postih me niso motile in jim nisem posvečal pozornosti - večino jih sploh nisem opazil.
Presenetilo me je, da je tek tako razgiban, da ne rečem zelo zahteven (normalno, ko pa se prej nisem pozanimal), lahko pa le pohvalim organizatorje, da so se tako potrudili - poleg ostalih stvari tudi z urejanjem poti (po mojem se temu ne more reči cesta) v zadnjih km. Navijači, glasba...super občutki med tekom

!!! Res pa je, da me je en možak s Passatom skoraj povozil...no promet bi že lahko zaprli!
Se pa strinjam s Fotrom, da je zelo groba napaka organizatorja, da je na prvi postaji zmanjkalo vode

!
Všeč mi je bilo, da je bila na Slo strani voda obakrat v stekleničkah, sploh na prvi postaji "bidon" sistem, ki pa bi z lahkoto bil do polovice prazen in poleg ostanek vode v plastičnih kozarčkih, ki bi ostala do konca...
No, saj bo drugo leto sigurno vse samo še bolje organizirano, sploh če bodo upoštevali kakšnega od naših dobronamernih komentarjev.
Žal mi je le, da se nisem uspel udeležiti analize zaradi družinskih obveznosti...bom pa naslednjič šel zadnji domov
Lp v želji, da se čimprej vidimo na kakšnem od tekov!