Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:
mare napisal/-a:Kaj ko bi šli kam drugam klepetat ali pa na zasebna sporočila. Tukaj ste za eno trojko sestavit porabili 2 strani, pa še niste nehali. Organizatorju bom pisal, da vas prestavi v kategorijo stare babe. Predlagam, da se tu objavi samo kaj iščeš (hitrost, kategorija, kontakt)

ah dej no Mare, kaj ti vedno neki sitnariš, pa nej kokodakajo, sej so čist simpatični :lol: :wink: :wink: :wink: To je tko kot če omare sestavljajo, vedno jih je pet pa vedno prej tri ure debatirajo, kako bodo nekaj naredili, potem pa so že zmatrani od debatiranja pa grejo na pir. :wink: :wink: :wink:

sori za tale intermezzo :oops: pa ne me zdej kregat, kakšne smo pa babnce pa tko naprej, noooo :lol:

Ma jok, ne bom te kregal. Samo še tebe bom prijavil v isto kategorijo trojk (stare babe). Pa da me ne bodo kakšne feministke napadle, to ni mišljeno po spolu. Jaz poznam več starih bab med moškimi kot med ženskami.
 Nataša
Hja, sej sem res baba, pa stara sem tud že precej, tko da ti me prijavi v katerokoli kategorijo, še najboljš pa v tisto, kjer kakšne nagrade talajo :lol: :lol: :lol: :lol:

en lep dan ti želim, Mare. :lol:
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Z LojzetomP isceva tretjega clana trojke na 12km. Tempo in rezultat nista vazna :) .

Je pa zazeljeno, da je ta oseba zenskega spola ! :)

info na ZS ali na 041 686402

lptini
Uporabniški avatar
 Matej
Če ne dobita nobene ženske duše, potem sem jaz kandidat.
Uporabniški avatar
 meduza
S Šavlijem iščeva tretjega člana trojke na 28 km

tečeva cca 1:50 na 21 km
PST cca 3 ure

meduza letnik: 1949
Šavli: 1968
Uporabniški avatar
 bozo
meduza, če ne najdete nobenega drugega sem jaz tretji član l.68
Uporabniški avatar
 meduza
Bozo, si tretji clan

poslji podatke za prijavo
ime trojke TF......
oz. poklici 050-646585

v soboto pridem na Bubin tek
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
8) Dvojec brez krmarja isce. :) Kaj isce? ;) ..........

:) No, naj povem, da je dvojec ze nasel krmarko. :) In prijavljen je tudi ze. 8) :D

lp, oranzni slon

p.s.: 8) Namen tega sporocila je avtorju neznan. ;) :)
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: 8) Obljubim, da ne bom cvekal celo pot. :) Obljubim :!:

he he
Tako mi Tora, da i to vidim! :) :) :--
Uporabniški avatar
 Veggie
pegaz napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: 8) Obljubim, da ne bom cvekal celo pot. :) Obljubim :!:

he he
Tako mi Tora, da i to vidim! :) :) :--

Pegaz,
read between the lines ---> ne bo cvekal---> bo tekel hitreje----> ce sta v istem colnu, pravi, da se ti slabo pise :? :lol: :D :D

LP :P
Uporabniški avatar
 pegaz
Veggie napisal/-a:Pegaz,
read between the lines ---> ne bo cvekal---> bo tekel hitreje----> ce sta v istem colnu, pravi, da se ti slabo pise :? :lol: :D :D
LP :P

Veggie, tokrat sva se za trojke s Slonom zmenila za drugačno taktiko. Vsak s svojo trojko, da pa vidimo, kdo bolj čveka med tekom, naša al njihova trojka! ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Veggie, tokrat sva se za trojke s Slonom zmenila za drugačno taktiko. Vsak s svojo trojko, da pa vidimo, kdo bolj čveka med tekom, naša al njihova trojka! ;)

8) Caka nas se eno zoprno opravilo in to je dolocitev sodnika za 'umetniski' (beri klepetav) vtis trojke. :) Torej na tem mestu razglasam poziv vsem sodnisko navdahnjenim, da se prijavijo pri ustrezni komisiji (beri Oranzni-Pegaz). Finalni soglasni izbor sodnice/sodnika bo objavljen se pred zakljuckom teka trojk. :)
8) Tako mi mlijeka u prahu, povedal sem. :)

lp, oranzni slon
 Nataša
Hm, jest bi, pa nisem kompetentna, ker govorim skor tok kot vidva, če ne več...odvisno od tega, kok mata dober dan :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Hm, jest bi, pa nisem kompetentna, ker govorim skor tok kot vidva, če ne več...odvisno od tega, kok mata dober dan :wink: :lol: :lol:

Slon, prjatu, kaj pravš, a jo sprejmemo kot sodnico?
Sej je res, dost govori, sam u glavnem standarden repertoar ("Oh", "Bejš!", "Kamlk" in "Gru-gruuu") :D, tko da bomo ZLAHKA ločili naše klepanje od njenih sodniških medmetov.
Jest sm za.
Stare babe, junajt! ;)
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 meduza
Še zmeraj s Šavlijem iščeva tretjega člana trojke na 28 km

tečeva cca 1:50 na 21 km
PST cca 3 ure

meduza letnik: 1949
Šavli: 1968

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA