- 12 Apr 2005, 15:40
Ma jok, ne bom te kregal. Samo še tebe bom prijavil v isto kategorijo trojk (stare babe). Pa da me ne bodo kakšne feministke napadle, to ni mišljeno po spolu. Jaz poznam več starih bab med moškimi kot med ženskami.
Nataša napisal/-a:mare napisal/-a:Kaj ko bi šli kam drugam klepetat ali pa na zasebna sporočila. Tukaj ste za eno trojko sestavit porabili 2 strani, pa še niste nehali. Organizatorju bom pisal, da vas prestavi v kategorijo stare babe. Predlagam, da se tu objavi samo kaj iščeš (hitrost, kategorija, kontakt)
ah dej no Mare, kaj ti vedno neki sitnariš, pa nej kokodakajo, sej so čist simpatični![]()
![]()
![]()
To je tko kot če omare sestavljajo, vedno jih je pet pa vedno prej tri ure debatirajo, kako bodo nekaj naredili, potem pa so že zmatrani od debatiranja pa grejo na pir.
![]()
![]()
![]()
sori za tale intermezzopa ne me zdej kregat, kakšne smo pa babnce pa tko naprej, noooo
Ma jok, ne bom te kregal. Samo še tebe bom prijavil v isto kategorijo trojk (stare babe). Pa da me ne bodo kakšne feministke napadle, to ni mišljeno po spolu. Jaz poznam več starih bab med moškimi kot med ženskami.