mirko1 napisal/-a:če bo šlo tako naprej,bom celo življenje brez ure.nikakor mi ne uspe kupiti ene ure izpod cene![]()
![]()
lp,mirko
ero napisal/-a:hoj,
jaz uporabljam OziExplorer in za Slovenijo poskeniran Atlas Slovenije ter za Ljubljano poskeniran načrt mesta Ljubljana. tudi za tujino se najde marsikaj že pripravljenega za Ozija.
res pa je, da shareware verzija Ozija ne omogoča resnega dela, ker ima take omejitve, da istočasno normalno delo z zemljevidi in uvoz podatkov iz Garmina nista možna.
o vsem tem bi lahko več rekli na kaki delavnici. predlagajte čas in kraj in pridem s prenosnikom. če nas bo več, pa še kak projektor in platno zrihtajte...
BoštjanG napisal/-a:Ker tečem večidel po gozdnih potkah in se nadme sklanjajo drevesne krošnje, me zanima kako je tam s sprejemom GPS signala. Skrbi me zlasti, ker Forerunner ne premore zunanje antene.
In kako je s sprejemom v slabših vremenskih razmerah(dež, veter)?
ero napisal/-a:tole bo pa že prava multivizija
Bor, za snemanje naj pove Pegaz. jaz eno kamero lahko prinesem, nimam pa stojala...
Pegaz, koliko časa imamo na voljo? predvidevam, da bi ena šolska ura na točko morala zadoščati.
a se javi kdo še za Forerunnerja 301 ali to temo prihranimo za naslednje predavanje?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA