Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj forumci :lol:
Zlo na kratk, ker sem ful zmatran. Kar močna zasedba TF-ja je s težko progo, ki jo je dodatno (zopet) otežil še dež in veter, opravila zelo suvereno. Kljub težki progi in dežju smo se imel fajn :wink:
Nekaj fotk.
 laufar
Lučko, ejga, kva pa rezultati? Pa zmatran da si, kerlc, uboga Tjaša!

Ejga, kva je pa una za ena s ta plavo kapco, a je to kšna muvi star al manekenka, al kva? :shock:
Uporabniški avatar
 bigfrik
laufar napisal/-a:Lučko, ejga, kva pa rezultati? Pa zmatran da si, kerlc, uboga Tjaša!

Ejga, kva je pa una za ena s ta plavo kapco, a je to kšna muvi star al manekenka, al kva? :shock:
A tebe pa nic jezik ne boli? :-- Ubogi smo mi! :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
laufar napisal/-a:Ejga, kva je pa una za ena s ta plavo kapco, a je to kšna muvi star al manekenka, al kva? :shock:

Aleš PRESS: Jel te nabijem sad ili kasnije :twisted:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Drugače, proga fajn, start v Lovranu, po 13 kilometrih teka ob obali se priteče v Reko, kjer se potem skozi ladjedelnico konča polmaraton mestnem središču.
Čas nič posebnega, koleno me se vedno matra :(
Kljub temu, da se je Alan trudil na vse pretege, da bi bile številke porihtane, hvala se enkrat, so imeli organizatorji napačen seznam, tako da smo nekateri po novem Nataše :)
Aja, pa spoznali smo članico TF, nice to meet you Mimi :D
Uporabniški avatar
 ales
Se nas je tm v Lovranu nabral, rdečepikih, da so nas kr mal čudn gledal..Smo bili tko vesel da ni že pred štartom deževal, da smo skor do zadnjega postopal pod straniščem..Mal smo se umaknil na desno stran ceste, en je rekel štart in smo se zapodil. Pol pa ene trikrat mimo pleh muske, nemških, avstrijskih in italijanskih turistov, še delavci v ladjedelnici so za trenutek odložili kotne brusilke in se čudili nedeljskim tekačem v dežju. Une kocke so pa mokre res grozne(saj si nas opozoril Matjaž, pa ti noben ni verjel...). Cilj je bil čist prepozno postavljen, k sreči je bilo takoj ob njem dovolj lokalov, kjer smo se posušili in ogreli. Po bogati proglasitvi smo zavili do Moščenice, kjer smo preizkusili venček morskih dobrot, še sladoled v Opatiji in že smo drveli proti domu. Šele v Oazi in pozneje v Piramidi sva z Lojzetom nadoknadila vse izgubljene kalorije.
Tokrat je šel z nami Marko;tko skromnega, prijetnega, prilagodljivega, ...vrhunskega tekača pa še ne! Saj naslednjič ga bomo tudi pustili da nam bo mal razložil kako do njegovih rezultatov, danes smo ga spraševali čist obrobne stvari.
Mal me edin tistih nepotrebnih 26 sekund še kr mori...

p.s. saj smo bli res zlo veseli, da ste nam številke zrihtal, ampak zakaj pa niste šli na girice nam do zadnjega ni blo jasn!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na kratko bravo vsem udeležencem tega polmaratona in čimprejšne okrevanje po teh rezultatih.Ampka mislim, da boste to kmalu nadoknadili.
Se lepo odpočili in skratka čimbolj pripravili na nadaljne podvige.
ČAO!
 Ninocka
Meni je dogajalo! Nič ni bilo kot je ponavadi. Zadetost od morja. Padla je odločitev, da se enkrat sigurno preselim na obalo.
Še poti nazaj smo jedli ribice. :D
Pašta od Barb je bila njami, njami, njami! Plavalna blazina od Pegaza idealno počivališče. Hvala Klaudij za gostoljubje, postrežbo in res prijetno bivanje v obalnem "hotelu". Hvala Pegaz za popolno dostavo. In še posebna hvala Tjaši za urco. :P

Trasa teka je bila zame idealna (okej klancov malo preveč), res tudi izjemno slikovita: čez prijetna obmorska turistična mesteca, s pogledom na morje, čez čisto pravo ladjedelnico do mesta Reke. Bil je dobro organiziran tek, ogromno navijačev...

Mislim, da smo vsi kar veselo tekli in še bolj veselo analizirali.

No seveda je za omenit tudi, da je padlo kar nekaj osebnih rekordov TFjevcev, plus seveda medalj: BRAVO TANJA (in hvala za posredovanje), BRAVO ŠPELA, BRAVO BINE, BRAVO MARKO! No, tudi moja malenkost je zaslužila 200 kun. :shock: :D :P

Osebno je bil zame najlažji tekaški nastop do sedaj. Prvič sem imela res še dosti rezerve,. Če bi pa analizirali treninge zadnjega tedna, prehrano&pijačo v jutru pred tekom :oops: bi morala pa "gagati".

Kot v življenju, ko kar nepričakovano včasih posije sonce in vse se obrne na pozitivno. :wink: In v Reki so kljub nalivu med tekom in oblakom po teku sijala TFsonca celo nedeljo!
 Ninocka
ales napisal/-a: Šele v Oazi in pozneje v Piramidi sva z Lojzetom nadoknadila vse izgubljene kalorije.

Glede na moj neverjetno požrešen metabolizem, mislim, da se bom tudi jaz začela udeleževati tehle pravih post-tekaških ob(r)edov.

Po dveh krožnikih testenin še kar lačna... :roll: :D
Uporabniški avatar
 Barb
Polmaraton v Reki sem si res želea teči :P

No in že v soboto se je začelo vse po planu. Z Alanom se je dalo takoj vse zmenit, saj je zelo prilagodljiv človek in njemu je vse OK :lol: :wink: ,.....no ja razen pri šprintu na koncu si ni pustil sprovocirati :evil: :wink:

Tudi TF mobil je povsem lepo zdržal do Vrat Jadrana, kjer naju je že pričakala naša tokratšnja gostiteljica,Klaudi. Klaudi HVALA :P
Že prej smo se dogovorili, da bomo kar mi trije skočili po številke. Tukaj smo malo izkoristili veze in poznanstva :arrow: Kruno PRESS :roll: :wink: ,ker če ne bi nekateri plačali 200kun :evil: .Ah, pa Mirča sem mal postarala :roll:
In ker mora mama poskrbet :D , da niso njeni otroci lačni, smo se lotili priprave paštice,še za ostale otročičke,ki so bili na poti iz SLO.
Nina, paštica je bla pa tko dobra zaradi "tistega,ki tko diši kot na britofu" :arrow: Klaudi PRESS, in zaradi tistega, kar si sam našla v paštici.

Triperesna deteljica, v sestavi Klaudi,Alan in Barb, smo bli že tako lačni, da smo si privoščili večerjico že kar ob sončnem zahodu, in seveda obveznih dodatkih :roll: :lol: . Takrat mi je blo povsem vseeno, al jaz naslednji dan kaj tečem,a la pa povsem nič :roll: :oops:

Po prihodu ostale garde in napolnitvijo njihovih OH zalog :arrow: Pegaz odličen štrudl,pa menda tud piškotki :wink: , se je začelo postavljanje taktike za naslednji dan. Spet so padale nekate izjave, v stilu: Eno banano v r...,pa gremo :lol:

Pred spanjem mi je Pegaz zagrozil :twisted: , da briga njega moja jutranja joga in vse ostale, ker, ko se enkrat ta otrok zbudi zanj ni več spanja :roll:
Ko sem zjutraj vstala in ob kuhanju kave zaslišala zadrgo,ki se je začela odpirati ravno na Pegazovi spalki sem si mislila: "Ajme Barb, sedaj je po tebi :shock: :roll: ,...človeku si uničila dan, dan pred tekmo :roll: ,...bejžiiiii." Ampak, še ves zaspani Pegaz, s eje prikazal iza vogala in :shock: ....."Eeeeeee,Barb :?: , neeee, nisi ti kriva :D ,sam lulat me tišči :juhuhu: ."Uuuhhhh,kakšno olajšanje :D
Lučko je bil na poti že zelo zgodaj, in Lučko ne bi bil naš Lučko, če ne bi bilo izjave:"Barb,Barb,Barb,...8:00,Barb,8:00 NI 8:23,Barb :twisted: " Ja,ja Lučko,sej ti nesemo številko :D
Sledila je malce dolgotrajna vožnja z busom :arrow: hhhhhmmmmm, to vse moramo pretečt,hhhhhmmmmm,če se že z busom vozmo 45 minut.
Štart res povsem nič posebnega in tudi štartanje zadnje čtverice je bila najmodrejša odločitev včeraj :!: , potem pa sem samo še dodajala, z vsakim kilometrom. Ko sem v Opatijski klanec dohitela Krunota, sva se nato "držala" do konca, čeprav se je na 19km pojavila neka "čudna negativna energija" :evil: :roll: . Svaka čast Krunu :cast1: , ker je govoril ves čas, ampak res, majke mi :D :D .Vmes sem se parkrat povsem izgubila in Kruno me je moral prav s kakšnim vpršanjem sprovoirati, da sme mu pokazala, da sem fizično še z njim. Ampak kilometrčki so pa ravno zaradi njgovega "čeblanja" :wink: ,tekli kot po tekočem traku. Takoj pa sem mu že povedala, da naj me ne omenja časa in čeprav je na vsakem kilometru stisnil štoparico, je vedel, da ne sme izustiti :twisted: :lol: . Hvala Kruno pa še enkrat za izvrstno :cast1: vzpodbudo :twisted: :wink: za zadnjih 300metrov, ko sem dejansko poletela skozi cilj. Nikoli še nisem začutila kaj takšnega, dejansko sem v cilj poletela z meni neverjetnim šprintom :shock: :roll: . Kruno HVALA :wink:
Pegaz pa je bil v cilju žrtev mojega izliva čustev ob ponovnem comebacku na tekaške steze :lol: :roll: :arrow: očala PRESS

Sledila je še obvezna analiza ob izvrstno izbranem punktu za analizo :arrow: včasih tudi "kokoši več vedo od piščletov" :wink: :arrow: izkušnje starejših :!:
Hah,pa še sladoled smo potem dobile v Opatiji.
No potem pa še samo z TF mobilo nazaj v SLO in :arrow:
zame je bil končan NAJLEPŠI TEKAŠKI VIKEND. :arrow: ja boljši, kot je bila Logarska :roll: :arrow: tekla sem PRESS :wink:

Čestitke vsem dobitnikom medalj in še posebej dobitnikoma vikenda v Lovranu :arrow: vsaj kakšno kartico pošljite Ministrstvu :cry:

Aja pa naš tokratnji "podmladek" me je dobro dobu na finto :twisted:

In še ugotovitev, do katere smo prišli nekateri že v petek :lol: :Klaudi je "obsedena" z opor...., Barb pa z bu... :ignore:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo, "Rijećka" podružnica :TF) .

:laola

PS: Laufarju je v oči padla neznana lepotica z modro kapo. Bogme, ni edini. :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Vlajko napisal/-a:PS: Laufarju je v oči padla neznana lepotica z modro kapo. Bogme, ni edini. :wink:

Jasno i ok je ako ne poznate sve članove, ali članice TF da ne poznate :?:
To nije dobro i mislim da ministarstvo mora malo na tome podelati.

Za sve radoznale evo rezultata u svim mogućim verzijama: http://crocup.cjb.net/
Barb, nije bilo taka teško, ali trebali smo uloviti Pegaza.
Uporabniški avatar
 Barb
marathon95 napisal/-a:Barb, ali trebali smo uloviti Pegaza.

..ti možda ja,al ja NE :!:
Živim dalje i bez toga sasvim odlično :!:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Z menjavo številk je prišlo očitno tudi do menjave čipov :D
 Nataša
Ja, da ne bomo Mihatu naredil krivice - njegov rezultat je pod mojim imenom, moj pa pod njegovim :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA