Polmaraton v Reki sem si res želea teči
No in že v soboto se je začelo vse po planu. Z Alanom se je dalo takoj vse zmenit, saj je zelo prilagodljiv človek in njemu je vse OK

,.....no ja razen pri šprintu na koncu si ni pustil sprovocirati
Tudi TF mobil je povsem lepo zdržal do Vrat Jadrana, kjer naju je že pričakala naša tokratšnja gostiteljica,Klaudi. Klaudi HVALA
Že prej smo se dogovorili, da bomo kar mi trije skočili po številke. Tukaj smo malo izkoristili veze in poznanstva

Kruno PRESS

,ker če ne bi nekateri plačali 200kun

.Ah, pa Mirča sem mal postarala
In ker mora mama poskrbet

, da niso njeni otroci lačni, smo se lotili priprave paštice,še za ostale otročičke,ki so bili na poti iz SLO.
Nina, paštica je bla pa tko dobra zaradi "tistega,ki tko diši kot na britofu"

Klaudi PRESS, in zaradi tistega, kar si sam našla v paštici.
Triperesna deteljica, v sestavi Klaudi,Alan in Barb, smo bli že tako lačni, da smo si privoščili večerjico že kar ob sončnem zahodu, in seveda obveznih dodatkih

. Takrat mi je blo povsem vseeno, al jaz naslednji dan kaj tečem,a la pa povsem nič
Po prihodu ostale garde in napolnitvijo njihovih OH zalog

Pegaz odličen štrudl,pa menda tud piškotki

, se je začelo postavljanje taktike za naslednji dan. Spet so padale nekate izjave, v stilu: Eno banano v r...,pa gremo
Pred spanjem mi je Pegaz zagrozil

, da briga njega moja jutranja joga in vse ostale, ker, ko se enkrat ta otrok zbudi zanj ni več spanja
Ko sem zjutraj vstala in ob kuhanju kave zaslišala zadrgo,ki se je začela odpirati ravno na Pegazovi spalki sem si mislila: "Ajme Barb, sedaj je po tebi

,...človeku si uničila dan, dan pred tekmo

,...bejžiiiii." Ampak, še ves zaspani Pegaz, s eje prikazal iza vogala in

....."Eeeeeee,Barb

, neeee, nisi ti kriva

,sam lulat me tišči

."Uuuhhhh,kakšno olajšanje
Lučko je bil na poti že zelo zgodaj, in Lučko ne bi bil naš Lučko, če ne bi bilo izjave:"Barb,Barb,Barb,...8:00,Barb,8:00 NI 8:23,Barb

" Ja,ja Lučko,sej ti nesemo številko
Sledila je malce dolgotrajna vožnja z busom

hhhhhmmmmm, to vse moramo pretečt,hhhhhmmmmm,če se že z busom vozmo 45 minut.
Štart res povsem nič posebnega in tudi štartanje zadnje čtverice je bila najmodrejša odločitev včeraj

, potem pa sem samo še dodajala, z vsakim kilometrom. Ko sem v Opatijski klanec dohitela Krunota, sva se nato "držala" do konca, čeprav se je na 19km pojavila neka "čudna negativna energija"

. Svaka čast Krunu

, ker je govoril ves čas, ampak res, majke mi

.Vmes sem se parkrat povsem izgubila in Kruno me je moral prav s kakšnim vpršanjem sprovoirati, da sme mu pokazala, da sem fizično še z njim. Ampak kilometrčki so pa ravno zaradi njgovega "čeblanja"

,tekli kot po tekočem traku. Takoj pa sem mu že povedala, da naj me ne omenja časa in čeprav je na vsakem kilometru stisnil štoparico, je vedel, da ne sme izustiti

. Hvala Kruno pa še enkrat za izvrstno

vzpodbudo

za zadnjih 300metrov, ko sem dejansko poletela skozi cilj. Nikoli še nisem začutila kaj takšnega, dejansko sem v cilj poletela z meni neverjetnim šprintom

. Kruno HVALA
Pegaz pa je bil v cilju žrtev mojega izliva čustev ob ponovnem comebacku na tekaške steze

očala PRESS
Sledila je še obvezna analiza ob izvrstno izbranem punktu za analizo

včasih tudi "kokoši več vedo od piščletov"

izkušnje starejših
Hah,pa še sladoled smo potem dobile v Opatiji.
No potem pa še samo z TF mobilo nazaj v SLO in
zame je bil končan
NAJLEPŠI TEKAŠKI VIKEND. 
ja boljši, kot je bila Logarska

tekla sem PRESS
Čestitke vsem dobitnikom medalj in še posebej dobitnikoma vikenda v Lovranu

vsaj kakšno kartico pošljite Ministrstvu
Aja pa naš tokratnji "podmladek" me je dobro dobu na finto
In še ugotovitev, do katere smo prišli nekateri že v petek

:Klaudi je "obsedena" z opor...., Barb pa z bu...