- 05 Apr 2005, 14:37
INOT, hvala za napotke in informacije. Sama pojem veliko stročnic, v glavnem fižola, graha, leče..., nekatere pa šele odkrivam
Meni se športni preparati ne zdijo tabu, le zdi se mi, da nas veliko stvar ne pozna preveč dobro, na trgu je vsega tega ogromno, pa se človek med vsemi različnimi pripravki povsem zgubi, potem ko pregleda še cene, je pa sploh krasno
Se pa strinjam, da je naravna hrana zaradi načina pridelave in obdelave, velikokrat osiromašena in polna škodljivih dodatkov. Potemtakem ne bi bilo slabo, če bi si vzeli čas in malo bolje spoznali področje špotrnih dodatkov k prehrani

Poleg naravne hrane obstaja danes na tržišču velika ponudba športnih preparatov,ki v prehrani tekača ,ki se kolikor tolikor redno ukvarja s tekom ne bi smeli manjkati.Za nekatere je to še vedno nekakšen tabu oz.se jim vse skupaj zdi nekaj umetnega,sintetičnega,čeprav vse to dobijo z vsakodnevno hrano,čeprav ne v zadostnih količinah.
Meni se športni preparati ne zdijo tabu, le zdi se mi, da nas veliko stvar ne pozna preveč dobro, na trgu je vsega tega ogromno, pa se človek med vsemi različnimi pripravki povsem zgubi, potem ko pregleda še cene, je pa sploh krasno

Se pa strinjam, da je naravna hrana zaradi načina pridelave in obdelave, velikokrat osiromašena in polna škodljivih dodatkov. Potemtakem ne bi bilo slabo, če bi si vzeli čas in malo bolje spoznali področje špotrnih dodatkov k prehrani