povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Staša
Hja, mene je pa ga. Žigon (l. 1928), ko sem jo po ene dveh kilometrih ujela in prehitela, tako spodbudila, da mi je zihr povprečni čas za ene 0,10min/km zmanjšala.
Vsaka čast!!!
Uporabniški avatar
 Bajsi
karli napisal/-a:Na polmaratonu v Sežani me je prehitel 94 let star tekmovalec!

Helou!
Jest pa prav skromno mislim, da je tale malo bosa in je stvar v tiskarskem škratu. Ja no, lahko pa tudi ne!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Hojla,

ne morem naprej, ne da bi tole napisala. Ob takem prazniku kot je Sežana, si v medijih ne zasluži drugega kot objavo v nekem fuglužu Dela. Sramota za Slovenijo. :twisted: :twisted: :twisted:
Imam poln kufr teh poslalnskih jajc po televiziji, korupcije, referendumov, umorov in samomorov in tako neskončno hrepenim po kaki pozitivni novici. :roll: Ali res živimo v samem šitu :?:
In sem prepričana, da bi si Sežana zaslužila vsaj nekajminutno reportažo na TV, še posebej zaradi tistih, ki jih omenjate v zadnjih postih. :shock: Mislim, da bi veliko Slovencev dvignilo svoje riti s foteljev, ko bi videli mimo Staše šopat gospo Heleno. :lol:
In berem v Oni, kako so nekje na Finskem/Norveškem kar nacionalno spremenili stile of life, pri nas pa se to ne prime. Naj si CINDI še tako prizadeva, brez podpore medijev ji ne bo uspelo.
Sigurno se za domačimi stenami skriva cela množica ljudi, ki bi radi nekaj naredili, spremenili, pa nimajo volje, korajže ....... včasih rabijo samo majceno spodbudo. In zdaj bi bil ravno pravi čas za kaj takega.
Uporabniški avatar
 Matevz
karli napisal/-a:4:13 XM 1910 REKREATIVEC

Takega, ki bi pri 90ih 4:13 na km laufu pa še ni. Po mojem ta boljši v tej starostni grupi okrog 2 ure laufajo (okrog 6.00 min/km ali pa malo pod).
Uporabniški avatar
 ero
v rezultatih je kar nekaj napak pri letnicah, manjkajočih imen, ... a kaj potem - saj vemo, koliko in kako smo tekli, ne?

glede medijev. v torkovem Finalu (priloga Slovenskih novic) je objavljena skoraj dvostranska reportaža iz Sežane. prireditev je mega pohvaljena. seveda so Novice Extreme povsod v ospredju, Sonček ali Tekaški forum pa sta skrbno prezrta.

še en lapsus - na eni izmed fotk si prijateljica Sabina masira boleče prste na nogah, v podpisu pa je prekrščena v Tino Bonnani :roll:
Uporabniški avatar
 Tuareg
Kratek članek je objavljen tudi v včerajšnjih Primorskih novicah, mogoče
bo kaj več v sobotni izdaji, najbolj pomembno pa je, da organizatorji
razmišljajo o podaljšanju trase na 42 km. Upajmo, da bo to že naslednje
leto.
 Ursa
Da tudi jaz pristavim svoj piskercek, saj sem bila povsem nakljucno vpletena tudi v medijsko javljanje s prizorisca. Na forumovskem pomladnem teku v Tivoliju sem spoznala ga. Heleno Žigon in sva se zmenili za prevoz do Sežane. Ker je ga. Helena tekla na 21, jaz pa na 8km, sva se zmenili 2uri in 20 min po koncu teka pri avtu. In ne boste verjeli, Helena je bila povsem točna, še 2 min prezgodnja:) Ko sva se v cilju pozdravili je pristopil Aleš, novinar radia Slovenia, in Heleno intervijual za nedeljsko popoldne. Intervijuati je hotel tudi zmagovalca na 21 (ki ga ne poznam), pa Kotnika - tudi bil na Tivolskem teku (zmagovalca na 8km) in Andreo (zmagovalko na 21km), ki sem jo spoznala po teku, ko jo je dajala OH kriza in sva čakali na zdravnika - prišla je dr. Nada Rotovnik Kozjek, ki pa je itak neke vrste moja vzornica in kar naenkrat se je zdelo, da je Slovenija nepopisno majhna in vsi tekači ena velika družina.

No, malo sem zašla. Hotela sem povedat, da je novinar Aleš zgledal iz pravega testa (je rekel, da bo verjetno enga direktorja ven vrgel in raje dal Heleno notri) in da je bil 4. Sežanski mali maraton v nedeljskem popoldnevu verjetno lepo predstavljen. Nisem pa seveda slišala, ker sem bila takrat še na poti domov. Tako, da je TF lahko ponosen, da imamo med sabo tudi take korenine kot je Helena! In ko bodo novinarji ugotovili, da smo eno največjih tekaških združenj, nam slava po TV ne uide 8) Samo prej moramo še naše vrle televizijce osvestiti, kako številčno zastopani in polni pozitivnega vzdušja so tekaški dogodki. Skoraj vsak dan se namreč iz medijev sliši, kako moramo jesti pa telovaditi, da bomo zdravi - a ni to že dolgocajtno? Naj raje predstavijo kak konkreten dogodek ali društvo (recimo TF :wink: ), kjer se stvari v živo dogajajo.

Jaz osebno sem pričakovala vsak kratko omembo na TV dobro jutro (edina info oddaja, ki jo gledam), pa nič :roll:

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 miro
Urša
Mislim , da je bila zmagovalka -Špela moja prijateljica s katero sem štirikrat tekel skupaj v "trojki v Ljubljani.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 bosin
Še moj komentarček o pojavljanju v medijih.:
Vsekakor si vsaka taka prireditev zasluži več prostora/časa v medijih kot pa poslansko nakladanje ali kvazi profi fuzbalska tekma.A zavedati se moarmo, da je čas (na TV),oziroma prostor v časopisih ,stvar, ki je precej točno merljiva z denarjem.Če ne direktno, pa posredno. Na žalost. A to še vedno ne pomeni, da se ne da nič narediti.Da se,in sicer na način kot ga prakticira TF. S stalno aktivnostjo, širjenjem interesov in dejavnosti, povečevanjem števila privržencev. V Sežani sem vsaj desetim (tekačem) povedal, kaj je to TF. In zdaj vedo ! Zavedati pa se je treba, da se pri nas stvari premikajo počasi. Sežanska tekma je mlada, TF še mlajši. Saj bo. Vsako leto bo bolje.
 Ursa
Ja, Miro ima prav :)

Novaro Andrea je pravzaprav tekmoval v kategoriji CM, torej je verjetno res moškega spola :o Ne vem kaj me je zmedlo.... vem, da sem govorila z eno Andreo, ki je baje bila zmagovalka.... pa očitno ni bila... no, upam, da nisem tistemu novinarju dala napačnih informacij :oops: je pa tudi on iskal eno Andreo. Zgleda, da se je tudi on zmotu...

Lp, Urša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA