prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 snezni_tekac
Gustl napisal/-a:
INOT napisal/-a:Ali pa če se naučiš dobro renčati,lajati,mahati z repom.Takoj ko bo začela mrcina renčati in lajati vate mu ti kontra mahaj z repom.To pomaga samo malo moraš vadit.

Ja marsikaj sem ze pocel. Mrcine cloveski tek ocitno razumejo po svoje. Sicer pa tudi njihovi lastniki cudno gledajo , ko kdo tece mimo. V casu trgatev na Urbanu sem dozivel, da so me domaci fantje ustavili, prijeli za roko in rekli "Cuj vidis tisto hiso tam gori. Tam stanuje Fonza. Daj teci do hise in mu reci, da ga caka spricer". Se strinjam, da je lazje prepricati mrcino, kot pa takele kerlce, da te pustijo na miru.

Najveckrat pa pri mrcinah ukrepam takole: najprej se ustavim in poskusam s prijaznimi besedami prepricati mrcino, da sva pravzaprav sotrpina. Potem pa poskusam pocasi pes priti mimo njega izven njegovega obmocja. Dosedaj sem bil se vedno nekako uspesen. Imam pa kolega, ki je prisel domov z modrico na zadnji plati. Je pa to res neprijetnost, ki ti posebej ce si sam zagreni veselje. Zato pac izbiram trase, kjer ni spuscenih cuvajev.

Moj recept za soocanje s psi temelji na reklu:

PRESENETI GA S PRIJAZNOSTJO.

Kaj to pomeni?

1. Najprej moras prvi ti videti njega ne on tebe otrej ce tebe pes prvi opazi je del igre ze zgubljen.

2. Takoj ko ga oapzis ga prijazno nagovoriti in se malo priklanjati ali pocepniti in ga povabiti k igri oz. da te pride povohati.

3. Mirno kri in mu dovolit da te povoha.

4. Za vsak slucaj pred srecanjem oz. se pred povabilom daj dva kamna v zep. Namrec ce se vsak poskus komunikacije podre z groznjo kamna dosedaj tukaj na Koroškem in Štajerskem vsak pes gre svojo pot.

Se celo ena baraba na Strojni nad PRevaljami ki se me je ze hotel dotakniti je pobegnila. Nikakor pa ga izzivati s palicami ( pohodnimi ) ali cim podobnim potem se ga ne resite.

Bistvo je da ti ne pokvari tempa oz. volje za dokoncanje ture.
Uporabniški avatar
 INOT
Jutri je sobota in mogoce ne bo dezja in mogoce bo imel kdo kaj casa dopoldne ali pa tudi popoldne.Pa bi se morda dogovorili za kaksen skupen trening po okoliskih hribih.Lahko tekasko kolesarska kombinacija.Tako vse skupaj bolj na easy nacin.Traso si izberemo sami.Imamo veliko moznosti,tako da ni problem ce gre kdo s kolesom.Na spustih bo pac pocival.Kaj je zdaj Z* in S* ???
Torej nehajmo samo govoriti kako bomo nekaj naredili,ampak stvar izpeljimo.
Danes zunaj lije toda jutri bi se naj izboljsalo,tako,da ne bo prehude vrocine.
Torej sami se odlocite,kdor ima cas in voljo....
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Jutri je sobota in mogoce ne bo dezja in mogoce bo imel kdo kaj casa dopoldne ali pa tudi popoldne.Pa bi se morda dogovorili za kaksen skupen trening po okoliskih hribih.Lahko tekasko kolesarska kombinacija.Tako vse skupaj bolj na easy nacin.Traso si izberemo sami.Imamo veliko moznosti,tako da ni problem ce gre kdo s kolesom.Na spustih bo pac pocival.Kaj je zdaj Z* in S* ???

To! Na lepo je potrebno misliti takrat ko je grdo.

Kamorkoli bomo sli v soboto bomo vsi mokri in blatni in tudi kolesa.
Zato verige namazite in potem jih takoj operite ko pridete domov da
bo cim manj deformacij na zobnikih.

Ce boste skocili na Duh ( makadam iz Selnice ) pa pojdite do cerkve vam bom mahal iz Pece ali Olševe.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Jutri je sobota in mogoce ne bo dezja in mogoce bo imel kdo kaj casa dopoldne ali pa tudi popoldne.Pa bi se morda dogovorili za kaksen skupen trening po okoliskih hribih.Lahko tekasko kolesarska kombinacija.Tako vse skupaj bolj na easy nacin.Traso si izberemo sami.Imamo veliko moznosti,tako da ni problem ce gre kdo s kolesom.Na spustih bo pac pocival.Kaj je zdaj Z* in S* ???

Ti lahko predlagam trening turo tako za uzivanje za jutri:

1. S kolesom do Gaja iz Kamnice in Kamniske grabe in potem do Tojzlovega vrha.

2. Od Tojzla pa greste v teku ali marsu do Zavcarja in nazaj do koles.

Potem pa se spustite domov.

Vsega je ...jaz vam bom mahal iz Koroske heheh, je cesta asfalt za kolo
( verige bodo ostale neblatne, )...lepe senozeti, pogled na Svinsko planino v AUT, kaksen prijazen kuza, pasniki,...

Ce pa ste za kaj bolj turisticno potem pa bi svetoval se eno prijazno varianto te trase( uhhh mi ze manjka Kozjak se mi ze tozi po njem )...

Potem pa naslednje...

Iz Kamnice se vzpnete s kolesi preko Kamniske grabe do turisticne kmetije Bobic. Potem tam pustite kolesa.
Potem pa grete v teku na Tozlov vrh.
Vse je gozdna pot edino na koncu v dolini ki povezuje Log pri Bresternici in krizisce za Kungota,Gaj,URban na tej cesti ( makadamski) jo morate preckati in cez travnik po markaciji se strmo vzpnete v na cesto Gaj-Tojzl. Super tura. Jaz sem jo svoj casa apliciral za jutranji trening.

Pozdrav,,,,,imam delo...
Uporabniški avatar
 INOT
Whatever, samo,da bo gibanje... :D in dobra volja
Nazadnje spremenil INOT, dne 01 Jul 2005, 08:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Z*
INOT napisal/-a:Jutri je sobota in mogoce ne bo dezja in mogoce bo imel kdo kaj casa dopoldne ali pa tudi popoldne ... Kaj je zdaj Z* in S* ???

Jutri naju s S* ni v MB. Bo pa res krasen dan za tek, upam, da kako urco izkoristiva nekje drugje ... Dober tek vam želim, ideja je krasna.
Uporabniški avatar
 INOT
Zalostno ampak resnicno.Da se moram opravicevati tu po forumu.Komu le?
Skupne treninge je Tadej zasnoval zato,da se dobimo,kaksno urco odtecemo se kaj pogovorimo.Tempo prilagodimo eden drugemu.Tako preprosto vidim jaz stvari.Mogoce se pa motim.
Vendar ker vas vsaj priblizno dobro poznam S* ,Z*,Tadej in zena pa Haupi vem,da imate vsi veliko obveznosti in enostavno nismo mogli vedno uskladiti skupnih treningov.
Savinjcanom sem samo dal priznanje za to ,da imajo tako sreco,da lahko veckrat tecejo skupaj in se druzijo.Eni pac tega ne morejo razumeti in so pol jezni na mene.
Ne mislim vec debatirati o tem ker se mi zdi neumno.Ce je kaj narobe z moje strani mi boste ze vi povedali.
Uporabniški avatar
 INOT
Tako tisti navidezni :argue: s Sneznim je resen!
Uporabniški avatar
 INOT
Da ne bo ostala vesoljna Slovenija mislila,da MB banda nic ne miga,predlagam naslednji skupen trening v sredo ob 18h na starem mestu?Lahko se dogovorimo tudi za kaksno drugo uro.
Uporabniški avatar
 Barb
INOT napisal/-a:Tako tisti navidezni :argue: s Sneznim je resen!

Kaj zdaj? :roll: A je problem rešen ali mogoče resen :twisted:

:D :D :D
Uporabniški avatar
 INOT
Problem,ki ga v resnici ni bilo je rešen. :D :D
Bo že Snežni povedal.Ko bo prišel k sebi po K24!HA HA
Vsi imamo pač kdaj slab dan.Ni pa bilo nobene zamere niti z moje niti z njegove strani.To pa je najvažnejše. :D
Življenje je prekratko,da bi se obremenjevali še s takšnimi rečmi.Je treba raje še kaj pretečt in še kaj videt.
Tako zadeva zaključena.Gremo laufat.
 Ninocka
INOT napisal/-a:Tako zadeva zaključena.Gremo laufat.

:P
Uporabniški avatar
 S*
:D

Tako je. Gremo laufat. Se vidimo torej v sredo ob 18.00 na starem placu (za tiste, ki še ne vedo, kje je to: pri Račjem dvoru).

LP :)
Uporabniški avatar
 tadejk
Prihajam! :oops: :oops:

Tadej

PS:Samo ne me preveč utruditi, ker se moram do sobote regenerirati.
Uporabniški avatar
 Z*
tadejk napisal/-a:PS:Samo ne me preveč utruditi, ker se moram do sobote regenerirati.

Nič jamrat, saj se boš čez vikend v morju (v Portorožu) regeneriral! :twisted: :P
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA