prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
To :!: Il Fricho Gigante (Laški čevapi Press). Ob 19.00 pa Basta Fidel. :arrow: :wink:

PS: Vmes se je še g. "2472 m" javil kot avtoprevoznik močvirnikov. :D A je to, morebiti, najava kakšnega današnjega vele dogodka v okolici Kranja. :shock: :D
Uporabniški avatar
 Špik
Vlajko - prižgi klimo, če boš kako minuto pred nami na Brdu... :wink:

Vlajko napisal/-a: PS: Vmes se je še g. "2472 m" javil kot avtoprevoznik močvirnikov.

MOČVIRNIKOV :?: :!: :evil: :!: :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Špik napisal/-a:MOČVIRNIKOV :?: :!: :evil: :!: :?:

:shock: :roll: Vedno sem mislil, da je to za Ljubljančane kompliment. :lol:

Aja, klime ti pa ne obljubim, ... razen, če boš tisto urico teka prešprical ter počakal v mojem avtu. :idea:

PS: Zdaj smo pa že skoraj kot Mariborčani. :wink: (300 postov za 5 treningov Press)
Uporabniški avatar
 bigfrik
Špik napisal/-a:
3. XY (sem pozabu, za koga je VelikiFrik rekel da gre zraven) :oops:
Pod zaporedno stevilko tri je sprinter400 alias Pero!Sva se ze vcer pripravljala,na obeh podrocjih seveda!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Vlajko napisal/-a:To :!: Il Fricho Gigante (Laški čevapi Press). Ob 19.00 pa Basta Fidel. :arrow: :wink:

PS: Vmes se je še g. "2472 m" javil kot avtoprevoznik močvirnikov. :D A je to, morebiti, najava kakšnega današnjega vele dogodka v okolici Kranja. :shock: :D
Nikol ne ves Vlajko,baje se tud kranjske noci zacenjajo!Baje se mi obeta,da moram tud v soboto prit na Parni Valjak!A meni kao tesko! :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:...Baje se mi obeta,da moram tud v soboto prit na Parni Valjak...

Evo i mene, Silva (skvo) me že cel mesec fehta... 8) Naslednje jutro pa Inesina Kokodajsa. :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bigfrik napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:To :!: Il Fricho Gigante (Laški čevapi Press). Ob 19.00 pa Basta Fidel. :arrow: :wink:

Nikol ne ves Vlajko,baje se tud kranjske noci zacenjajo!Baje se mi obeta,da moram tud v soboto prit na Parni Valjak!A meni kao tesko! :roll:

Evo Kranjske noči se začenjajo in ravno lepo sovpadajo s tekom oko Brda.Najprej tek potem anal lizi, kjer ves protokol traja tja do cirka polnoči.Ravno toliko, da se Parni valjak ogreje :lol: :wink: .In Veliki Frik, ko boš ravno podmazan z vsemi žavbami pa na Parni valjak. :lol: :wink:
Parni valjak bo že danes okoli Brda ( vručina PRESS ) :oops: :wink: !
A klima ne štima prav preveč!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:
Parni valjak bo že danes okoli Brda ...

Hajde društvo dođi u naše Brdo,
imat ćemo privatan bal,
šteta bi bila da propadne stvar,
jer to je tako dobra, dobra ..... :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a:močvirnikov

A veš, Vlajko, da te mam jest mal na sumu, da izhajaš tud ti prov iz močvirja :lol: :lol: - ker jest imam veliko gorenjskih prijateljev, ampak ti nimaš pa čist nč gorenjskega naglasa... :roll: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lunca, jest sm pa ena huda mešanca z vseh koncev in krajev. Močvirje mi pa jesti in piti da, ... že vrsto let .... :D :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a:Močvirje mi pa jesti in piti da

No, sej se mi je zdelo, da je nekaj zadaj... :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Odstop, lahko pa tudi tako: Poraz je vmesna točka do zmage. :!:

Včeraj pa ni šlo, oziroma, šlo je le prve tri kilometre. :shock: Kar "iz ljubega miru" me je zabolelo v desnem kolenu (dva tedna nazaj mi je nagajalo levo), zato sem moral zapustiti svojo tekaško družbo ter se previdno vrniti peš na izhodično točko. :--(
Na analizi sem bil opozorjen, da morebiti pretiravam. :?: Osebno mislim, da se vzrok skriva v torkovem teku navzdol po koreninah iz vrha Jošta. :roll:
Zanimivo, danes za to koleno sploh ne vem. :roll: :D Torej, zmerni optimizem velja, pa na Kokoško tudi grem, če tudi peš od štarta do cilja. :wink:

No, da ne bom samo "cvilil". Včeraj se nas je zbralo kar veliko, torej je bil to zelo lep shod :TF) . Morebiti to niti ni bilo opazno na samem teku, ker smo se tekači "pogrupisali" v manjše podskupinice :) . A, vendarle je bil konec teka skupen vsem. Vsi smo končali za dvema skupaj sestavljenima mizama Brunarice. Sledila je zopet ena od t.i. analiz na najvišjem kakovostnem nivoju. :juhuhu: Obljubo Silvi, da ne bom spil niti kapljice cvička, sem z veseljem izpolnil, saj mi je po nekaj mesecih posta že krepko primanjkovalo B-vitamina. :wink: No, pa nisem ravno pretiraval. 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko od štarta do cilja se pa da se ti tudi jaz pridružim :lol: v peš komemoraciji :lol: .Bova zakokodajsala kot dva petelina :lol: :wink: .Kar se pa tiče treninga, ki je potekal okoli Brda pa ne dvomim, da ni bil na visoki ravni.Kaj je šele AnaLiza počela :lol: :o :wink: , o tem sedaj ne bi govoril!
V mislih sem bil z vami in med tekom seveda.Imel sem pač druge obvezne opravke.Ampak za Triatlon jeklenih se pa bomo pripravili kot sto kosmatih :wink: !
Ma folk, a ni lih kar bil nov let pa bo spet :lol: :wink: !Imam občutek kot da je bil že včeraj in ne pred skoraj osmimi mesci!
Kva čas beži, človk sploh ne more verjeti!Evo Vlajko zadnjič te je kolenček bolel :wink: , pol si ga mal poanaliziral sedaj te pa samo še spomini vežejo na to bolečino! :lol: :wink: Za novga leta si boš rekel ma kje je bila tista bolečina.
Kmal bo treba razmišljati o novoletnem obračunu, ki ga bo treba narediti na kaki primerni lokaciji, kaj jaz vem recimo v Logarski dolini bi blo čiz kul.
In čimveč improvizacije in zajebancije. :lol: Pa polnočnega rogoviljenja do onemoglosti :o :juhuhu: :juhuhu: :cast: :cast: !
Pa tisti mraz ki je bil takrat auuuuuuuuuuuu kul!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Špik
Vlajkokoš napisal/-a:Odstop, lahko pa tudi tako: Poraz je vmesna točka do zmage. :!:

Včeraj pa ni šlo, oziroma, šlo je le prve tri kilometre. :shock: Kar "iz ljubega miru" me je zabolelo v desnem kolenu

Kaj pravi tvoje koleno? A je za Kokoško pripravjeno? V četrtek pa pazi kaj boš počel tam na Brdu, kako boš kamenčke iz superg ven jemal...

Se vidimo...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko ti si moraš misliti to, da človek se razlikuje potem od ostalih, da napreduje v dobrem.
In ti si na tem, da napredujep v pozitivni smeri!
Človek se tako ali tako celo življenje uči pa še neumen umre bi se temu lahko reklo.
Ampak, vseeno dobil si novo izkušnjo na kateri boš gradil svoje bodoče počutje in vse užitke, ki jih boš dobil ob samem teku!
Škoda ker se ti nisem mogel pridružiti na Kokoški :evil: !
ČAO!
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA