Staša napisal/-a:tomaz.zupancic napisal/-a:Saj sploh ne morem verjeti, ko mi je takrat zameril...
Tomaž, saj ti Filipid zagotovo ni zameril. Sem prepričana, da je vedel, da nisi hotel nič slabega... verjetno mu je bilo le težko. In prepričana sem, da se je zavedal, da ga sicer poskušamo razumeti, ampak tega nihče ni skusil, zato smo bili včasih malce nerodni. Del življenja, se vsi neprestano učimo...
Ja Staša človek se celo življenje uči, na koncu pa še neumen umre, bi se temu reklo.
No takole je sedaj s pogrebom!
V petek dopoldne ob 9.00 ga pripeljejo v vežico.Tako če bo kdo imel namen priti zjutraj tja.
Drugače pa je pogreb ob 17.00 popoldne.Tedaj naj bi se namreč šlo iz cerkve sprevod na pokopališče.
Torej bi bilo dobro biti tam nekje 20minut do 17.00 ure.Da slučajno ne bi zamudili tega sprevoda.Jaz pridem definitivno in če koli dol padajo!
Bilo bi dobro sedaj ko smo to izvedeli, da bi jesenski tek, ki je bil prejšno leto pod imenom Fotrov tek vsaj za zdaj poimenovali "Filipidov tek", ali nekaj podobnega.
Ma se ne morem kaj dobrega spomniti ker še sedaj komaj dojemam kaj se je pripetilo.
Torej upam, da bo kdo prišel na pogreb!
Ne bom dajal pozdrava, ker nimam srca za to!
Ja prav je Franci napisal, kaj je na koncu tunela, na koncu svetlobe, ko ne veš kaj te čaka, kaj te dohiteva!
To hudimano zafrknjeno življenje, ko se nekateri pehajo za materialnimi dobrinami.
Ko bi drugi radi živeli vsaj še en dan več, en dan več se smejali, en dan več dihali, en dan več tekli, hodili se ljubili in ostalo!
Želel sem da bi ozdravel, da bi zopet tekel z nami se smejal in klepetal.Rekel kak vic ali kaj podobnega.
Sedaj pa gledam zunaj piha čuden veter,
pada čuden dež.
Kot bi nam hotel Franci sporočiti,
da bo on vedno tekel z nami samo na drugem koncu sveta,
na drugem koncu tunela!
Zjokalo se je danes nebo,
skozi oblake,
padajo solze,
ki jih je potočil Franci,
ker bi si želel tečti in postavljati kak korak z nami!
Jesus gad, kva se dogaja, da ta temna gospa okol se sprehaja!
Ostali forumovci,
vsak dan se imejte radi,
ne prepirajte se,
ne prepirajmo se,
imejmo se radi še ta dan,
ki je pred nami!
Kot da je zadnji dan!
Kaj vemo,
kaj nas čaka jutri!
Veselimo se vsakega dne,
kot da je zadnji dan!
Podarimo del našega veselja