Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tjaša
Strašno nama je žal, da si odšel in srčno upava, da si našel svoj mir.

Tjaša & Lučko
Uporabniški avatar
 landlord
Iskreno sožalje vsem, ki ste mu bili blizu.
Uporabniški avatar
 žure
Grozno!
Filipid je bil med prvimi Forumovci, ki sem jih spoznal.
Bil je in bo vedno ostal, bom uporabil njegove besede, :"Fajn poba".

Iskreno sožalje vsem domačim in njegovim prijateljem.
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz upam, da si našel svoj mir.

Iskreno sožalje domačim.
Uporabniški avatar
 jcerni
Francija se bom spominjal kot konkurenta, sotekača in prijatelja iz tekaških tekmovanj. Spominjam se prvega srečanja z njim na tekmi v Feld am Seeju v Avstriji leta 2001, ko je bil tako ponosen na svoje tekaške rezultate. In iz teka v Šmarjeških toplicah leta 2002, ko me je 2 km pred ciljem prehitel v odličnem tempu. Zelo dobro je nastopal tudi na ljubljanskih maratonih (42 km), kjer je večkrat dosegal rezultate blizu 3 ur.

Prvič sem zvedel za njegovo hudo bolezen, ko smo bili s Tomažem trojka v Ljubljani leta 2003. Lansko leto nam je še za zadnji spomin posnel video film iz Kranjskogorske desetke.

Franci je bil velik ljubitelj teka, računalništva in popularne glasbe, predvsem pa dober človek. Nastala bo velika praznina, ko ga ne bo več med nami.
Uporabniški avatar
 kustus
Tudi moje iskreno sožalje vsem domačim.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Saj sploh ne morem verjeti, ko mi je takrat zameril, ker sem odkrito spregovoril o njegovi bolezni, o kateri je že sam tudi rekel.
In priznam da je bil on eden tistih, ki sem se mu odkrito opravičil, kar se pomojem marsikomu nebi niti pod razno.
:cry: :cry: :cry:
Poklical me je JCerni sedaj po telefonu, in dejal če vem da je preminil.Tako me je šokiral, da sem dejal ali ti to misliš resno, al kva.
Spomnim se ko sva se nekajkrat pogovarjala po telefonu, in mi je dejal kako in kaj.In da naj pozdravim vse ki jih poznam :cry: :cry: :cry: .Sedaj so mi solze šle po obrazu, ker enostavno ne morem dojeti, da je to sploh res, da ga ni več med nami.
FRANCI ti si in boš vedno moj prijatelj čeprav te ni več med nami.
Želim ti da boš tekel po svojih poteh, ki si jih imel rad in delil občutke z nami, z vsemi poznanimi.
Ja še nebo se je zjokalo danes. :cry: :cry:

Tema ta zlobna
te je vzela,
iz naših vrst
te je pobrala.
In vedno
v naših srcih boš ti ostal!

Al tega tebi
blo je treba zdej.
Za tebe,
ki ni blo ti mej!

Sedaj teči
po jasah svoje duše,
po oblakih nad tvojo Kropo!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zdej pa naj še kdo reče, da je to življenje pravično, gad demid! :evil: :evil:
FRANCI POČIVAJ V MIRU!
Uporabniški avatar
 bojanu
Ostal boš z nami, čeprav le v spominu

Mojca & Bojan
Nazadnje spremenil bojanu, dne 03 Avg 2005, 17:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
tomaz.zupancic napisal/-a:Saj sploh ne morem verjeti, ko mi je takrat zameril...

Tomaž, saj ti Filipid zagotovo ni zameril. Sem prepričana, da je vedel, da nisi hotel nič slabega... verjetno mu je bilo le težko. In prepričana sem, da se je zavedal, da ga sicer poskušamo razumeti, ampak tega nihče ni skusil, zato smo bili včasih malce nerodni. Del življenja, se vsi neprestano učimo...
Uporabniški avatar
 mirko1
zelo mi je žal,da mi ni uspelo spoznati v živo tako velikega moža.vsi se ti bomo pridružili na tekaških stezah onstranstva.sožalje žalujočim.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Staša napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:Saj sploh ne morem verjeti, ko mi je takrat zameril...

Tomaž, saj ti Filipid zagotovo ni zameril. Sem prepričana, da je vedel, da nisi hotel nič slabega... verjetno mu je bilo le težko. In prepričana sem, da se je zavedal, da ga sicer poskušamo razumeti, ampak tega nihče ni skusil, zato smo bili včasih malce nerodni. Del življenja, se vsi neprestano učimo...

Ja Staša človek se celo življenje uči, na koncu pa še neumen umre, bi se temu reklo.
No takole je sedaj s pogrebom!
V petek dopoldne ob 9.00 ga pripeljejo v vežico.Tako če bo kdo imel namen priti zjutraj tja.
Drugače pa je pogreb ob 17.00 popoldne.Tedaj naj bi se namreč šlo iz cerkve sprevod na pokopališče.
Torej bi bilo dobro biti tam nekje 20minut do 17.00 ure.Da slučajno ne bi zamudili tega sprevoda.Jaz pridem definitivno in če koli dol padajo! :cry:
Bilo bi dobro sedaj ko smo to izvedeli, da bi jesenski tek, ki je bil prejšno leto pod imenom Fotrov tek vsaj za zdaj poimenovali "Filipidov tek", ali nekaj podobnega.
Ma se ne morem kaj dobrega spomniti ker še sedaj komaj dojemam kaj se je pripetilo.
Torej upam, da bo kdo prišel na pogreb!
Ne bom dajal pozdrava, ker nimam srca za to!
:cry: :cry:

Ja prav je Franci napisal, kaj je na koncu tunela, na koncu svetlobe, ko ne veš kaj te čaka, kaj te dohiteva!
To hudimano zafrknjeno življenje, ko se nekateri pehajo za materialnimi dobrinami.
Ko bi drugi radi živeli vsaj še en dan več, en dan več se smejali, en dan več dihali, en dan več tekli, hodili se ljubili in ostalo!
:cry: :cry:
Želel sem da bi ozdravel, da bi zopet tekel z nami se smejal in klepetal.Rekel kak vic ali kaj podobnega.
Sedaj pa gledam zunaj piha čuden veter,
pada čuden dež.
Kot bi nam hotel Franci sporočiti,
da bo on vedno tekel z nami samo na drugem koncu sveta,
na drugem koncu tunela!
Zjokalo se je danes nebo,
skozi oblake,
padajo solze,
ki jih je potočil Franci,
ker bi si želel tečti in postavljati kak korak z nami!
Jesus gad, kva se dogaja, da ta temna gospa okol se sprehaja!
Ostali forumovci,
vsak dan se imejte radi,
ne prepirajte se,
ne prepirajmo se,
imejmo se radi še ta dan,
ki je pred nami!
Kot da je zadnji dan!
Kaj vemo,
kaj nas čaka jutri!
Veselimo se vsakega dne,
kot da je zadnji dan!
Podarimo del našega veselja
tudi drugim ljudem,
soljudem.
Pokažimo svoj prijaznejši obraz!
Dajmo drugim ljudem več veselja
in ljubezni!
Pokažimo drugim
bolj prijazen jaz!
Veliko lahko naredimo samo če hočemo!
:cry:
Uporabniški avatar
 lunca
Filipid, počivaj v miru.....

Vsem svojcem in prijateljem izrekam iskreno sožalje.
Uporabniški avatar
 strelec30
Sožalje vsem,ki ste ga poznali in tudi svojcem, jaz sem ga sicer poznal le prek neta. Slava mu!
Uporabniški avatar
 Matevz
Kakšen žalosten dan .....

Filipid, v spominu boš ostal za vedno.

Moje misli pa so pri njegovih - iskreno sožalje.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Filipid, počivaj v miru. Tvoji pijatelji in sotekači te ne bomo pozabili.

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA