Car napisal/-a:hm, le zakaj nihče ne odgovori ?
...morda zato, ker je bila tema že obdelana
... bo treba malce listati...
http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=3099
JA, na tekaskem forumu zanesljivo ni bila obdelana primerjava PC15 - Fit Watch. Sem vse pregledal. Res pa je, da vseh forumov, ki obstajajo na netu, nisem pregledal, sorry...

Car napisal/-a:vedno se izplača pogledati tudi na proizvajalčevo spletno stran www.sigmasport.com in prešteti funkcije obeh modelov....
Sem pregledal, sem. Tudi navodila od obeh sem si stankal dol, pa so popolnoma razlicno koncipirana. Enostavna primerjava v smislu lociranja bistvenih razlik nemogoca. Za tapravo primerjavo bi moral detaljno preuciti oboja, pa se je vprasanje, ce bi vedel, ne da bi zadevo videl v praksi. Ce pa mislis na tisti kratek spisek osnovnih funkcij, je pri obeh prakticno isti.
Naj povem se to, da sem o teh dveh urah od prodajalcev slisal popolnoma razlicne stvari, od tega, da je boljsi PC15/Fit Watch do tega da je slabsi PC15/Fit Watch, pa da je na Fit Watch ogromno reklamacij, pa da je PC15 najnovejsi model (pa vem, da je Fit Watch) pa da ima Fit Watch vse iste funkcije kot PC15, samo da ima nekaj dodatnih (pa ocitno ni res, glede na to, kar pravis tukaj ti - da nima osvetlitve in lap counterja), pa da je najnovejsi model PC1600 in da zato "ne drzijo" PC15 itd. Morje neumnosti.
Skratka, tale forum ni bil prvo mesto, kamor sem prisel po informacije, ampak zadnje. A ti je ze kaj bolj jasno, zakaj torej sprasujem na Forumu?:?:

Car napisal/-a:...še prej se bo verjetno potrebno pogovoriti z notranjim jazom kaj pričakuje od urce, pa morda spotoma pogledati v denarnico kaj pravi žena......
Ma, zena tukaj nima "pravo glasa":twisted: , cena od obeh pa je zelo podobna (plus minus par jurjev), oboje pa 4x ceneje od na oko funkcijsko primerljivih Polarjev.
Car napisal/-a:....sicer pa Fit Watch dela "kot urca", izkušnje so dobre - se splača....
Good for you! Res so mi v trgovini, kjer prodajajo obe, rekli, da je na to uro precej reklamacij (na PC15 pa kao ne). Ceprav je pa res tudi, da ravno takrat Fit Watch tam ni bil na zalogi in so mi mogoce le na vsak nacin hoteli nekaj prodati...
Car napisal/-a:...edino kar pogrešam je merjenje vmesnih časov oz. lap counter (kar ima denimo PC 14), a sam sem se sprijaznil s to izgubo......dopuščam možnost, da še nisem razvozlal vseh uporabnosti funkcij: štoparica, "total time 1" in "total time 2"..
No, jaz sem medtem vzel PC15. Lap counter sicer ima, ne kaze pa povprecnega utripa za vsak lap (tudi to je PC14 imel!) in to je edino, kar jaz pogresam pri PC15. Pa enkrat sem opazil, da je za nekaj trenutkov ura zacela kazati za 20 utripov previsok utrip. Pa ni bilo nobenih daljnovodov, trafo postaj ali drugih laufarjev takrat v blizini. Upam, da se to ne bo redno dogajalo.
Car napisal/-a:HOWGH - govoril sem....pa lep dan še naprej..
Enako! Hvala za info in LP, Tomaz :