prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Snezinka
10. Snežinka - pogojno (sem iz sladkorja in po dežju tečem ne) :( :( :(
Uporabniški avatar
 Vlajko
Zanima me, kako se "zadeva" razvija. :roll:

A bo realised :D , postponed :roll: ali cancelled :cry: ?

Vsekakor načrtujem obisk ter uživanje po krajši progi. :wink:
 Nataša
Trening bo, če bo le kolikor toliko suho vreme. Bistrica v dežju res ni poseben užitek, poleg tega pa bi lahko precej drselo na daljši progi, ki ima kar ornk spust.

Za analizo je rezervirana soba pri Planinskem orlu v Stahovici

Dobimo se kakšnih petnajst do 16h pri gondoli za na Veliko planino. Potrebuje kdo še bolj natančna navodila (jih takoj dodam).

Čakam pa še na kakšne prijave...

:cry: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
11. Barb

Ej kolegica a nisi neko kopanje v Snoviku omenjala :arrow: mogogče bi dal kakšen popust :roll: :idea:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša, tvoja bojazen glede vremena in premajhne udeležbe je, po mojem, popolnoma odveč. 8)

Sobotna vremenska napoved za ta konec je kar obetavna :arrow: ne prevroče, a suho vreme. Torej, idealno za tek. :D

Udeležba pa tudi bo, TF-noga povsod stopi. Upam tvegati napoved, da nas bo vsaj 15, raje več. :wink:

Aja, morda bi nas zanimal vsaj okvirni potek prog. 8)

PS:
Mesto analize je pa čisto po mojem okusu. :cast: Upam, da bo všeč tudi ostalim udeleženkam(cem). :wink:
Tudi posladek v obliki nočnega kopanja v Snoviku bi bil dobrodošel. :D
Uporabniški avatar
 Bor
u kako lep dan ...... :wink:

ps: če kdo želi...št 12. je še frei :D
Nazadnje spremenil Bor, dne 06 Okt 2005, 11:19, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
V primeru lepega vremena:
12. A1
13. A2
14. V,...

...drugače samo:
14. V :oops:

Upam, da proga ni pretežka za moja mladička!!! :?:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 še1PR
Nta! Ne ti tle zdej :( : ni prijav, če prej pišeš o blatu, pa dežju, pa drsečem spustu... Sej veš, da eni nismo iz cukra!

Se trudmo, da bi povečal številko, klicarimo okrog za dodatne udeležence, iščemo link na najboljšo vremensko napoved, da bi jo tu ovekovečili v +zoom verziji za motivacijo (Vlajko PRESS), Bor se je iz obupa kar dvakrat prjavu,... ti pa tkole!

K pol iz slušalke slišm, sej veš, da že cel teden po blatu tacam, pa uni beli štumfki sploh kljub "to ni navaden prašek, to je..." niso več beli, pa novo majčko mam, kaj če mi tm pr spustu spodrsne... Zdele mi ene grde besede čez stisnjene zobe ven siljo. :ignore:

Dej :D na obraz, pa bo prec lažje!!! Se vidmo ne glede na to kolk nas bo in preklam bomo za tist čas prepovedal vstop v dolino, a ne! :wink: :D Če bo pa res kriza se gremo pač sam kopat!
Uporabniški avatar
 Vlajko
še1PR napisal/-a:... iščemo link na najboljšo vremensko napoved, da bi jo tu ovekovečili ...

Kaj se boš matrala, zato pa so kavalirji na svetu. :wink: A bo ta link v redu? :?:

"Kr Neki" PS:
Snežinka napisal/-a:... sem iz sladkorja ...

Pol mi ga pa mau odstop. Samo še malo dolenjskega grozdja bom dodal, počakal nekaj tednov, prelil v sode, pa bo vrhunski cviček. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Kaj pa TF Savinjska :roll: :arrow: lahko bi dal kakšen kontra Nti,ki je bla zadnjič pri vas :roll: :idea: :arrow: ata Dušan,a ne bi ti tvoje klape namesto treninga pri vas pripeljal na trening v Kamnško Bistrco :roll:

Pa TF Notranjska :arrow: Kunec :arrow: vidva z Eriko tudi lahko koga zmotivirata tam na vašem koncu :roll:

TF Gorenjska "boys" naveza :P :arrow: aleš zastavo lahko usput prneseš :wink: .Pa nekateri so zadnjič spustl tek,čeprav so bli najavljeni :roll: :wink:

TF podružnica Maribor :arrow: INOT a ne bi ti kaj zorganiziral tam gor :roll:

Ajde gremo raja :P
 Nataša
2MUCH4ME napisal/-a:Upam, da proga ni pretežka za moja mladička!!!

ni! 6 kilometrska proga bo ravno prav. :wink:
 Nataša
Vlajko, kje ti vidiš napoved suhega, sončnega vremena? mene s siola gledajo same kaplje...in to direkt v oči! :shock:

SKRATKA:

- v soboto najkasneje do 12h javim, če trening bo ali ne - odpoved bo samo v primeru naliva, slabega vremena. Pač nisem Aleš in Bistrica ni Brdo :lol:

- obe progi se začneta pod gondolo. Prva, daljša, zavije na cesto proti Krvavcu (makadam) in se strmo vzpenja 4km, potem se spušča 4-5 km, potem pa je še izteka za nekje 3 km, malo po makadamu in malo po glavni cesti. Ta pot za dež res ni primerna, zato samo v primeru lepega vremena.

- Druga proga teče ob Bistrici in proti kanjonu Predoselj (tudi prva proga se tam nekje priključi) na nasprotnem bregu od ceste. Pribl. 3 km tečete po makadamu, 3 pa po cesti, ki pa ni prometna oz. nekaj so govorili, da je zdaj celo zaprta.

- Kdor bo želel, lahko naredi dva kroga po krajši progi, če mu/ji ni do klancev.

-Potem pa gremo samo po glavni cesti nazaj v Stahovico, kjer je znana gostilna Pri planinskem orlu. Imajo bolj domače jedi, a baje dobre, pic pa na žalost ne.

-Kopanje po želji pa do 22h v Termah Snovik kakih 12 km od Kamnika. Bom še poskusla zrihtat kakšen skupinski popust.

- Želela sem si, da bi pripravila še kaj posebnega, pa sem dobila en prevod z zelo bližnjim rokom oddaje, tako da ne bo časa za afnarije :wink: Veselite se družbe drug drugega! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... mene s siola gledajo same kaplje...

Ja, tam se zadnje dni res samo cmerijo, glede na prihajajoči t-2.net "tornado". :lol:

Če hočeš videti "nasmeh na nebu", klikni na link, ki sem ga prilepil v enem postu nižje. :wink:
 Nataša
Vlajko, na tistem tvojem linku piše tudi, da bodo danes "razpršeni oblaki" :roll:. Čudna interpretacija trenutnega vremena :cry:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA