Vlajko, kje ti vidiš napoved suhega, sončnega vremena? mene s siola gledajo same kaplje...in to direkt v oči!
SKRATKA:
- v soboto najkasneje do 12h javim, če trening bo ali ne - odpoved bo samo v primeru naliva, slabega vremena. Pač nisem Aleš in Bistrica ni Brdo
- obe progi se začneta pod gondolo. Prva, daljša, zavije na cesto proti Krvavcu (makadam) in se strmo vzpenja 4km, potem se spušča 4-5 km, potem pa je še izteka za nekje 3 km, malo po makadamu in malo po glavni cesti. Ta pot za dež res ni primerna, zato samo v primeru lepega vremena.
- Druga proga teče ob Bistrici in proti kanjonu Predoselj (tudi prva proga se tam nekje priključi) na nasprotnem bregu od ceste. Pribl. 3 km tečete po makadamu, 3 pa po cesti, ki pa ni prometna oz. nekaj so govorili, da je zdaj celo zaprta.
- Kdor bo želel, lahko naredi dva kroga po krajši progi, če mu/ji ni do klancev.
-Potem pa gremo samo po glavni cesti nazaj v Stahovico, kjer je znana gostilna Pri planinskem orlu. Imajo bolj domače jedi, a baje dobre, pic pa na žalost ne.
-Kopanje po želji pa do 22h v Termah Snovik kakih 12 km od Kamnika. Bom še poskusla zrihtat kakšen skupinski popust.
- Želela sem si, da bi pripravila še kaj posebnega, pa sem dobila en prevod z zelo bližnjim rokom oddaje, tako da ne bo časa za afnarije

Veselite se družbe drug drugega!