Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D bilo je ko grom, medalij in pokalov toliko, da jih bi lahko prodajal. Jasno punce so se odrezale, hvala bogu da mamo Rafkota, ki je resil naso mosko cast. Blata na pretek, vendar kdor je dobr je dobr. Napolnili so nas tudi z zrebom, ceprav sem na zacetku mislil da je zreb namesten. :D :D :D
 Odzadnjak
V Zadvoru je proga pretežno ravninska :shock: , toda kdor se je podal na 4 kroge je morda kot jaz, že po prvih par 100m ugibal, ali se mu bo četrti krog :?: sploh zgodil... Da o »poledici« na blatu predvsem na ključnem delu klanca in ves travnik niti ne govorim. Kje je Bajsi s svojo zimsko opremo? :shock: Na travniku sem zavil v najvišjo travo, da sem se sploh lahko premikal v pravo smer.

Sicer se je meni dogajalo že pred štartom. Ker sem bil pozen sem se letel prijavi, pa preoblečt, ogrevat in počepat za bližnjim grmovjem. Evo ti 3 min. do starta in jaz proti brunarici s prijavami na start. Halo? – prvič. Nikjer nikogar od sotekmovalcev. :oops: Pol v paniki zvem da je start bogu iza nogu tam nekje :arrow: čez hrib. Sem skuril že zelo veliko da sem pridirajl na start z min. zamude. In kaj pol? Štart bo 20 čez štiri. Halo? – drugič. Bil sem v majici »skoraj brez« tako da me je v glavnem zakrivala le štartna številka, tista smučarska za čez glavo – hvala, hvala se vsaj prehladil nisem do štarta. Ohladil pa. Za vse sem si kriv sam, :evil: ker v resnici nisem bral letakov in iskal zadjih preverjenih info.

Po teku sem poiskal Matjaža (se poznava s tekov že 100 let) da me je pripeljal v družbo. Kaj naj rečem? Spet najštevilčnejši in najzabavnejši. Prekaljeni Matjaž je tako naštimal :idea: , da smo vsi zadeli na žrebanju nagrad (on seveda že zelo kmalu), nekaterim pa je zrihtal celo futer za naš podmladek :idea: . Kam je pa avto skril (baje prvo nagrado) se pa ne ve.

Zgornji odstavek ni po popolnoma preverjenih podatkih, se je pa tako nekao šušljalo.

O rezultatih bolj na kratko, saj je že vsem jasno, da naše punce pobirajo medalje. Kot pravi Matjaž, mamo pleha za tist avto, ki se je izgubil neznano kam.... Čao!
Uporabniški avatar
 tini
:D :D :D Res je , molniski tek je tudi s strani Tekaskega foruma nedvomno uspel (moski del mora pa se mal potrenirat :) )
Osebno mi je bil tek dokaj vsec - tisto gazenje po blatu na ravnici, pa slepanje s hojo na zacetku vsakega kroga na uni strminci, da se clovek odpocije od vsega hudega - kewl!! :) :) :)
Malo sem bil pred samim startom sicer v dvomih ker sem se odlocil za 21km-sko inacico, sam pol ni bilo blema. Kakor ponavadi pravim, ce se ze odpeljem iz rodnega Bezigrada na periferijo (joke - upam, da mi ne bo kdo zameril), pol se mi ne splaca teci samo 10-ko! :) :)

Sem pa danes tekmovalno debitiral za Tekaski forum! :) :) :)
Vsec mi je tisto druzenje po tekmi, ko vidis enotnost celega foruma. Najjaci smo.

Uzivajte, pa se enkrat cestitke nasim puncam za osvojene lovorike.

LpTini
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja, vse sem zrihtal ampak najvecjo nagrado (avto) pa se iscejo. res je bilo zmenjeno da ga jaz odpeljem, pa je nato nekdo predlagal da ga damo nasemu zunanjemu ministru, da bi se cim prej speljal, no in potem je izginil. Ti ti Rupsi!

SLIKE in dokaze imate v moji galeriji. Aja, Fotr tudi jaz sem danes gonil vse zivo pred sabo pa sta se ene dva kar nekam potuhnila, dako da sta bila za mano. Edino prvih 5 metrov sem bil med prvo pedesterico, pol so se mi pa zvezde kazale, in sem se tiho umaknil v ozadje kjr sem imel mir.
Uporabniški avatar
 tini
matjaz napisal/-a:
SLIKE in dokaze imate v moji galeriji. Aja, Fotr tudi jaz sem danes gonil vse zivo pred sabo pa sta se ene dva kar nekam potuhnila, dako da sta bila za mano. Edino prvih 5 metrov sem bil med prvo pedesterico, pol so se mi pa zvezde kazale, in sem se tiho umaknil v ozadje kjr sem imel mir.

Hojla!

Dej se povej kao pridem do tvoje galerije ! :D :D :D
Sicer se pa jutr tako ali tako vidmo na observatoriju! :D :D :D

LpTini
Uporabniški avatar
 bojanu
Dobr ste razturali. Čestitke. Lepe slikce :D

PS v galerijo skočiš s klikom na galerija v desnem zgornjem kotu. Greš na user galleries, izbereš matjaz in nato album. Ali pa pogledaš zadnje dodane slikce v galeriji :wink:
Uporabniški avatar
 tini
bojanu napisal/-a:Dobr ste razturali. Čestitke. Lepe slikce :D

PS v galerijo skočiš s klikom na galerija v desnem zgornjem kotu. Greš na user galleries, izbereš matjaz in nato album. Ali pa pogledaš zadnje dodane slikce v galeriji :wink:

TNX. Sem jih najdu! :D :D :D

LpTini
 Lučko
:D :D :D Forumci suuuupeeerr. Tiste dame k majo kolajne pa vse "in person" puznam :D . Sm tuk ponosen, da jih puznam :D :D :D
Uporabniški avatar
 Dule
Bravo naše punce so spet pobrale medalje in pokale :D :D

Hvala Matjažu, da je imel prste zraven pri namestenju nagrad :lol: . TF smo vsi dobili zelo vredne nagrade od dojenčkove hrane, copat, marele, brisače, baterij,..skratka vse.. :lol: Glede glavne nagrade avto, smo pa videli glavnega organizatorja kako se nam je izpred nosa odpeljal.. :evil:

Ne boste verjeli ampak v finišu tekme sem tekmoval s konjem :lol: . Sem si rekel "konj me pa že ne bo prehitel" ampak v resnici sem se bal da me bo pregazil in zato sem šel kot blisk. No v boju sem seveda zmagal jaz, konj je omagal in šel svojo pot.. 8)

Hvala TF za odlično družbo na in po teku :P
Uporabniški avatar
 Bajsi
Odzadnjak napisal/-a:Kje je Bajsi s svojo zimsko opremo?

Helou!
Bajsi je v Kranjski gori, kjer preživlja aktivne službene počitnice.
Drugače pa je leta 2001, ko sem bil prvič na Molniškem teku, zmagovalec Anton Erjavec, ki je med drugim tudi redni konzument NYCM, tekel kar z navadnimi kopačkami. Proga je bila verjetno podobno blatna, žmohtna,... kot letos. Tisto leto je bila proga še čisto ravninska, razen tistega hribčka na zadnjem obratu pred ciljem.
Drugače pa čestitke vsem TF-ovim udeležncem in udeleženkam!!! Predvsem slednjim!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Tud moje cestitke se enkrat za kolajne,je bla kar fajn tekma(se posebej za pujske). :lol: Organizacija tko,tko,druzba pa itak odlicna kot vedno :!:
Uporabniški avatar
 sale66
:D :D :D HOJLA DRUŽBA,MEN JE BLO VSE SUPER,PA ČEPRAV SEM POL TEKA TEKEL SAM :oops: :oops: :lol: !!!!!!!PUNCAM RESNIČNO VSE ČESTITKE IN LE TAKO NAPREJ!!!! :wink: :wink: :wink: GLEDE ORGANIZACIJE PA TUD NIMAM PRIPOMB,SAJ JE POMEMBNA DRUŽBA NO V FORUMU JE SUPER ZATO BOM ŠE NPREJ HODIL NE TEKE IN SE DRUŽIL Z VAMI!!!SUPER STE!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 TANJAO
Čestitke vsem- še posebaj pa ženskicam TF. MI2 sva bila z mislimi z vami, telesno pa na Gospodarskem raztavišču,kjer sva imela ples- saj veste Slovenija tudi pleše za zdravo življenje!!!Kot stara borca plesnega kluba Bolero sva celo nastopala- na srečo nisva bila sama na podiju!!! Danes pa bolj gospodinjsko edin tek je bil na dvorišče pobrat perilo,ko se je ulilo kot iz škafa!
Uporabniški avatar
 miro
Se pridružujem čestitkam!!
lp
Miro
Uporabniški avatar
 ero
bravo dekleta in fantje, super ste! jaz imam kar slabo vest, da me ni bilo zraven, saj ze sto let obljubljam Milanu Briclju, da se bom udelezim katere izmed 'njegovih' prireditev. prihodnjic pa gotovo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA