Ja takle mamo, bi rekel Bor

!
No takole poteka pot iz Ljubljane v deželo Kranjsko

!
Kjer pravijo da "BREZ KROPE NI EVROPE!"
Če se odpraviš iz smeri Ljubljane se lepo pelješ do Kranja.Do koder mislim da ne bi smelo biti problema.Potem greš mimo nakupovalnega centra OBI čez most naprej do križišča.Tu zaviješ levo, in se napotiš v smeri Naklo.Prideš do Police, pravzaprav do naslednjega križišča, kjer tudi pelješ naravnost.Prideš do Naklega pelješ naravnost in prideš do gramozne jame, ki je na levi strani ceste.No tudi tu greš lepo naravnost.Od tu naprej se držiš ceste samo naravnost.Kmalu prideš mimo Cementarstva Kavčič, in pot nadaljuješ naravnost.Nakar prideš do zapuščenega tenis igrišča, in tudi tu pot nadaljuješ naravnost, ne desno, ampak naravnost.Tu namreč stoji tudi bar Grmač, kjer je bila nekoč pizzerija Grmač.Po nekaj sto metrih prideš do avtobusne postaje na levi strani, in na desni strani je nekaj smerokazov za Podnar,Kropo itd.No tu zaviješ levo in se napotiš proti mostu, ki gre čez reko Savo.Od tega mostu dalje zaviješ zopet levo, in lepo pelješ naravnost proti Kropi.Kmalu prideš do tovarne Iskra mehanizmi, in prečkaš majhen mostiček.Nakar od tu pelješ lepo samo naravnost, cirka 1-2km približno, in se pripelješ direkt v Kropo.Na desni strani boš srečala še tovarno Novi Plamen, na levi strani pa je Gostišče Jarm, kar dobro znan naokoli, čeprav je majhno gostišče.Od tega gostišča naprej pa še par sto metrov in tam bom čakal jaz, od koder se bomo skupaj odrpavili proti vrhu Vodiške planine.Na vrh Vodiške planine bomo prišli v cirka 1h in nekaj minut mogoče 10 - 20min, zmerne hoje.No kdor bo pa hotel iti mal hitreje pa se da leteti tudi 30minut gor, in 16minut dol ha,ha.Na vrhu je nekakšna planinska koča kjer je zmeraj toplo, in tudi kaj za pod zob, tako in tako.Imajo tudi Teranov liker, upam da ga še niso vsega spili

.
Tako nekako sem vsaj upam opisal pot iz Ljubljane do Krope.Če pa komu ni jasno pa me naj kontaktira na GSM: 040-236-081 pa bom še sproti kaj pomagal, če bo kdo zašel.
Upam da boste prišli, in da se bomo imeli kar se da lepo!
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/