prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tom
OJLA,

Res novo poglavje, me zanima kako se obnese resnično pri teku.
Ceno so pa verjetno oblikoval pri NASI :D

LP

Tomy
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:!: ja, pri teku naj bi se obneslo najboljše glede podlage ter nastavitve samega copata, saj z uravnavanjem blaženja med samim tekom mikroprocesor poskrbi za optimalno razmerje med blaženjem spredaj, zadaj ter samo stabilnostjo copata, s tem pa tudi za odzivnost in preko tega tudi samo "hitrost" copata ter teka :)

cena... 59990 sit :shock: 8)

lp TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sem jih že pošlatal ter potežkal... Pa predaval so mi tut že. :D

Miklavž, Božiček al' pa Dedek Mraz, a kej berete ta forum??? :?: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Arapc
Pa se ob nakupu tega copata dobi kaka garancija? Glede na to da so notri procesor in ostalo, bi morala biti verjetno vsaj 1 leto?
Uporabniški avatar
 MihaPR
1 leto je ze na sedanje copate :)

drugače pa, sej vse fajn samo 60 jurjev, uf, to je pa kr konkretno. Predvidevam, da je tudi cena malo navita, glede na to da adidas nasplošno spada po novem v višji razred.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Odštej še 20%, saj si član TF. :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pri teh copatih je 20% že kar lepa cifra :lol:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: ja, 20% je že lepa cifra...garancija pa je eno leto na mikroprocesor in celoten sistem...če se to zgodi, dobi stranka v 48 urah nov čevelj :!: :idea: cena je pa taka kot drugod po Evropi ! 250 eurov :!:

lp TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zakaj zaboga pa pol niso tud druge adidas tko kt drgje v evropi?
sam to se za offtopic, pol pa koncam :)
Uporabniški avatar
 INOT
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: ja, 20% je že lepa cifra...garancija pa je eno leto na mikroprocesor in celoten sistem...če se to zgodi, dobi stranka v 48 urah nov čevelj :!: :idea: cena je pa taka kot drugod po Evropi ! 250 eurov :!:

lp TS Čopova 14

To garancijo bi pa res rad videl...
Če začnem delat 150 km mesečno z njimi to pomeni,da morajo vzdržat vsaj 1800 km.Se pravi,da bi se mi jih splačalo kupit ker jih garant fentam prej kot v enem letu.Samo ne verjamem,da bi mi dali nove...
Uporabniški avatar
 Arapc
Pred kratkim nabavil to tehnolosko cudo in moram reci, da nekaj stvari me je razocaralo, v vecini je pa sam copat res super.
Prvo razocaranje ze pri blagajni, saj za te copate omenjeni popust 20% za tekaski forum ne velja, ker naj bi bili to reklamni copati in zato pac popusta ni. Malo me je zmotila ta izjava, saj so ravno reklamni izdelki ponavadi cenejsi od izdelkov v redni prodaji. So mi pa prijazni prodajalci po posvetovanju s sefom namenili studentski popust 5%, kar pri takem znesku tudi ni kar tako.
O garanciji 1 leto niso vedeli nic, so mi pa prijazno povedali, da v roku treh mesecev lahko reklamiram copate, ce imam kakrsnekoli probleme z njimi. Torej na 1 letno garancijo lahko racunam samo v primeru dobre volje tistega, ki je to napisal na ta forum.
No da se vrnem k samemu copatu. Zadevca me je po preskusanju in testiranju prijetno presenetila in moram reci, da mi ni zal za placani znesek, saj ce mi copat zdrzi vsaj 2 sezoni, bom placal isti denar kot za navadne copate. Po zagotavljanju enega od prodajalcev naj bi cevelj zdrzal do 10.000 km, kar mogoce tehnolosko drzi, samo prakticno pa ravno nebi bilo, saj bi verjetno cevlji proti koncu 10.000ih km ze tako zaudarjali, da bi ze samo zaradi tega tekel hitreje, da se izognem vonju. Seveda zasledovalcev v tem primeru nebi imel.
Copatov se nesme prati, ravnotako odpade v njih tek po dezju ali mokrem terenu, gozdu... Hoje v hribe in po kamniti povrsini bolje da ne prakticirate, saj sta procesor in motorcek na precej izpostavljenem mestu.
Torej s copati je potrebno ravnati zelo v rokavicah, super se obnesejo na tekalni stezi, na asfaltu.... Blazenje je doslej najbolje od vseh copat kar sem jih uporabljal. Cuti se tudi razliko, ce nastavite na vecje blazenje ali manjse blazenje in procesor to uposteva pri nadaljnih nastavitvah.
Glede na moj nacin teka in terenov, po katerih tecem, mislim da jih bom s pridom uporabljal, samo malo veckrat se bom moral ozreti v nebo in pred tekom preveriti vremensko napoved.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
za začetek sem oz smo dolžni opravičilo glede popusta ! po zadnjem postu, ki ga je napisal Arapc, sem tudi sam dobil enake informacije od poslovodje. Nažalost je Adidas pritisnil na nas in tudi vse trgovine naokoli, da se omenjeni model ne sme prodajati pod ceno 250 evrov, kar so mi nažalost pozabili omeniti. Jaz pa veselo pisal poste... ŠE enkrat se vsem opravičujem!!!

Glede garancije pa je res, garancija na sistem blaženja, ki vključuje mikroprocesor ter motorček, znaša 10000km !

lp TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 klatez
ts čopova 14 napisal/-a:Glede garancije pa je res, garancija na sistem blaženja, ki vključuje mikroprocesor ter motorček, znaša 10000km !

Kaj to čudo tudi meri razdaljo, da lahko potem uveljavljaš garancijo do 10.000 km??? :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA