Zanima me ali ste ostali kupci RS 200 prejeli navodila v slovenskem jeziku? Da približno vem kje prah dvignit

brankos napisal/-a:No evo končno smo po skoraj mesecu in pol prišli do RS200, ki ga dobavijo z navodili le v angleščini oziroma francoščini. Navodil v slovenščini (ali vsaj nemščini) se prodajalcu (uvozniku) očitno ne zdi vredno priložiti![]()
. Po "srečnem" naklučju so še linki do .pdf z nemškimi navodili na nemški in avstrijski web strani pokvarjeni, a sem jih vseeno izbrskal na švicarski strani.
Zanima me ali ste ostali kupci RS 200 prejeli navodila v slovenskem jeziku? Da približno vem kje prah dvignit
bruno napisal/-a:moj nasvet je sledec, reskiraj se kakega jurja vec in si kupi S625x, sicer se bo vaja z nakupom kaj kmalu ponovila
Krapez napisal/-a:Kaj si ti ja nor!
Pa razlika v ceni ni "KAKEGA JURJA" S625X ima skoraj TRI-kratno ceno S200 modela. (ce govorim o pravem modelu...)
Sam sem na tem, da kupim nekaj v stilu RS200. Ni pa nujno da ravno polar... ce ima kdo kak nasvet katere so se opcije poleg polarja. Prosim za nasvet.
Lp, Sasa.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA