Hoj,
Jaz ga imam ze kaki teden in ga pridno testiram. No zaenkrat sem z njim opravil 3 teke in 2 voznji z avtom. Prvi tek je bil po odprtem terenu, nic gozda, samo 2 podhoda. Drugic sem z njim tekel izkljucno po gozdu, tretjic pa deloma po gozdu in deloma po odprtem vendar v nasprotju s prvima dvema turama v popolnoma oblacnem vremenu, na koncu je ze padal dez.
FR je ves cas lovil signal in ga je izgubil samo pri prvem prehodu podhoda, pri vracanju se to ni zgodilo (predvidevam da zato, ker sem ga na zacetku vklopil in po 1 minuti ze tekel, po 300m je bil pa ze podhod, za nazaj pa je lovil signal ze 45 minut in je neprestano kazal signal).
Pri voznji z avtom sem ga vklopil in postavil v predal pri sovozniku in dobesedno pozabil nanj. Vreme je bilo vecinoma oblacno. Ob povratku sem ga priklopil na racunalnik, prenesel podatke in glej cudo, signal je izgubil samo v tunelu. Iz firbca sem ga testiral tudi v stanovanjski hisi in signal je bil neprestano prisoten.
Torej gps je precej zanesljiva zadevca in deluje, tako kot so obljubljali. Komaj pa cakam poletje, ko bo gozd mocno zarascen. Bom videl kaka zgodba bo takrat.
HRM deluje zaenkrat brez problemov, pred tekom ga navlazim z vodo pri stiku s kozo in na zaslonu se takoj prikaze utrip. Signal med uro in senzorjem se naj nebi izgubi do treh metrov oddaljenosti. No jaz sem to stestiral do take oddaljenosti, da sem lahko se razlocil cifre na zaslonu, prikaz srcnega utripa nastavil cez cel ekran in zadeva je delovala.
Meniji in funkcije so na prvi pogled skoraj enaki kot pri FR301(vsaj po slikicah v navodilih, ker FR301 nimam

) jih je veliko in so lepo opisani v navodilih. Casa stestirati vseh se ni bilo, ker sem predvsem testiral uporabnost GPSa.
Programska oprema, je ze obstojeca od prejsnjih Garminov. Ce se zakopljete po forumih, pa najdete se sami kako uporabno, kompatibilno opremo. Prilozeni Training center je uporaben samo za shranjevanje statisticnih podatkov, graficni prikaz pretecene poti je bolj kilav in je bolje poiskati se kaki program, s katerim se da to prikazati mnogo bolje.
Zaenkrat toliko in sibam testirat dalje.