Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 obi
Jaz grem tudi v Trst. Prijavljen še nisem, v Senožeče pa tudi ne grem. Ali obstaja še kakšna varianta, da se prijavim pred 2.5.

Za potovanje v Trst se bi najraje komu pridružil, lahko pa peljem tudi jaz.

lp obi
 ines
Ne vem, kateri jebil ti včeraj v Senožečah in mi dal denar in prijavnico. Tukaj sta prijavlena pod psevdonimom. Prijavil se mi je Sašo. Če ni kateri od vas dveh lahko pošljeta vse podatke kot na običajnih prijavnicah.Vas lahko jaz prijavim. Dobimo pa se v nedeljo zjutraj pred pošto v Sežani ob 7h . LP Ines
Uporabniški avatar
 lojzeP
Živjo Ines !

Se mi zdi, da se nekam čudno zadeva obrača.
Kam naj se prijavimo, katera prijavnica,...Prosim za podrobnejše podatke. Danes sem še dome, in bi želel tudi to urediti.
Hvala za potrpljenje ! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2xLP

031 608-766
Uporabniški avatar
 tini
ines napisal/-a:Ne vem, kateri jebil ti včeraj v Senožečah in mi dal denar in prijavnico. Tukaj sta prijavlena pod psevdonimom. Prijavil se mi je Sašo. Če ni kateri od vas dveh lahko pošljeta vse podatke kot na običajnih prijavnicah.Vas lahko jaz prijavim. Dobimo pa se v nedeljo zjutraj pred pošto v Sežani ob 7h . LP Ines

Jst sem se ti prijavil v Senozecah! :)
Se enkrat hvala.

LpTini
Uporabniški avatar
 milkec
Glede prevoza:

jaz peljem saleta in še z nekom sem se zmenil na cooperju (a mi pomagaš sale!?), načeloma je še za enega prostor.
Uporabniški avatar
 tini
milkec napisal/-a:Glede prevoza:

jaz peljem saleta in še z nekom sem se zmenil na cooperju (a mi pomagaš sale!?), načeloma je še za enega prostor.

Z mano si se zmenil! :D

Lp
Tini
Uporabniški avatar
 obi

če nimaš nič proti se ti bi pridružil še jaz.

Povej kje se dobimo in kdaj.

lp obi
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:

Z mano si se zmenil! :D

Lp
Tini

Super! Bomo šli zgodaj, ker je tek ob 9.00, pa še v Sežani moramo biti ob 7.00! Recimo 5.45 iz LJ ali nekaj takega! Po teku pa ne bi rad predolgo bluzil v popoldanske vode, ker bi znala biti gužva na cesti nazaj, ker je konec praznikov.
Uporabniški avatar
 sale66
:lol: :lol: :lol: :lol: Milkec sploh ni blema ti sam povej in mi ti bomo sledili!! :lol: :oops: :lol: :lol: Tisti ki se je tudi menil za prevoz je tov.TITO-Tini!!!Milkec še enkrat hvala,za podrobnosti pa le sporoči ti bom sledil kot ukažeš!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 tini
sale66 napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: Milkec sploh ni blema ti sam povej in mi ti bomo sledili!! :lol: :oops: :lol: :lol: Tisti ki se je tudi menil za prevoz je tov.TITO-Tini!!!Milkec še enkrat hvala,za podrobnosti pa le sporoči ti bom sledil kot ukažeš!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Bomo dorekli na jutrisnjem Urh-teku. Ce vaju ne bo (ali pa mene - kar je malo verjetno) se pa slismo.

Aja, bi pa prosil, da mi nekdo na kratko opise pot do Urha. Makro lokacija mi je sicer poznana, a vendarle.. :) :) :)

LpTini
Uporabniški avatar
 obi
ines napisal/-a:Ne vem, kateri jebil ti včeraj v Senožečah in mi dal denar in prijavnico. Tukaj sta prijavlena pod psevdonimom. Prijavil se mi je Sašo. Če ni kateri od vas dveh lahko pošljeta vse podatke kot na običajnih prijavnicah.Vas lahko jaz prijavim. Dobimo pa se v nedeljo zjutraj pred pošto v Sežani ob 7h . LP Ines

Ines ali si dobila moje podatke za prijavo?

lp obi
 ines
OBI JAVI SE :!: :!: :!: NIMAM TVOJE PRIJAVE. LP INES[/b]
Uporabniški avatar
 matjaz
tini napisal/-a:
sale66 napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: Milkec sploh ni blema ti sam povej in mi ti bomo sledili!! :lol: :oops: :lol: :lol: Tisti ki se je tudi menil za prevoz je tov.TITO-Tini!!!Milkec sˇe enkrat hvala,za podrobnosti pa le sporocˇi ti bom sledil kot ukazˇesˇ!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Bomo dorekli na jutrisnjem Urh-teku. Ce vaju ne bo (ali pa mene - kar je malo verjetno) se pa slismo.

Aja, bi pa prosil, da mi nekdo na kratko opise pot do Urha. Makro lokacija mi je sicer poznana, a vendarle.. :) :) :)

LpTini

TINI, saj si tekel pod njim (molniski tek), pa se v nedeljo smo tekli pod njim (pie, simi in jaz)
 ines
Fantje :!: Vse zrihtano.Včeraj dvignila številke,čipe,živo rumen tekaški brezrokavnik,1kg pašte,750 dcl gatoreda, 125 g kave,listek za sobotno pašto party,listek za brezplačno parkirnino pa še nekaj reklamnih listkov. Se vidimo v nedeljo zjutraj ob 7h pred pošto v Sežani. Za prepoznavanje poglej sliko iz Senožeč. LP Ines
Uporabniški avatar
 milkec
ZAKON!!!!!

Pašte se odpovem, če boste v soboto šli tja, kar moj kupon uporabite! Kave se tudi odpovem, ker jo ne pijem! V Sežani se bomo že prepoznali, itak!

Ful super, ful hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA