Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
ines napisal/-a:Ne vem, kateri jebil ti včeraj v Senožečah in mi dal denar in prijavnico. Tukaj sta prijavlena pod psevdonimom. Prijavil se mi je Sašo. Če ni kateri od vas dveh lahko pošljeta vse podatke kot na običajnih prijavnicah.Vas lahko jaz prijavim. Dobimo pa se v nedeljo zjutraj pred pošto v Sežani ob 7h . LP Ines
tini napisal/-a:milkec napisal/-a:Glede prevoza:
jaz peljem saleta in še z nekom sem se zmenil na cooperju (a mi pomagaš sale!?), načeloma je še za enega prostor.
Z mano si se zmenil!![]()
Lp
Tini
sale66 napisal/-a::lol:![]()
![]()
Milkec sploh ni blema ti sam povej in mi ti bomo sledili!!
![]()
![]()
![]()
Tisti ki se je tudi menil za prevoz je tov.TITO-Tini!!!Milkec še enkrat hvala,za podrobnosti pa le sporoči ti bom sledil kot ukažeš!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ines napisal/-a:Ne vem, kateri jebil ti včeraj v Senožečah in mi dal denar in prijavnico. Tukaj sta prijavlena pod psevdonimom. Prijavil se mi je Sašo. Če ni kateri od vas dveh lahko pošljeta vse podatke kot na običajnih prijavnicah.Vas lahko jaz prijavim. Dobimo pa se v nedeljo zjutraj pred pošto v Sežani ob 7h . LP Ines
tini napisal/-a:sale66 napisal/-a::lol:![]()
![]()
Milkec sploh ni blema ti sam povej in mi ti bomo sledili!!
![]()
![]()
![]()
Tisti ki se je tudi menil za prevoz je tov.TITO-Tini!!!Milkec sˇe enkrat hvala,za podrobnosti pa le sporocˇi ti bom sledil kot ukazˇesˇ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bomo dorekli na jutrisnjem Urh-teku. Ce vaju ne bo (ali pa mene - kar je malo verjetno) se pa slismo.
Aja, bi pa prosil, da mi nekdo na kratko opise pot do Urha. Makro lokacija mi je sicer poznana, a vendarle..![]()
![]()
![]()
LpTini
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA