Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ninchi
Če lahko, se rade volje udeležim Runnerjevega teka...mislim, da je lepo da si vzamemo čas za tako stvar...Potrjujem svojo udeležbo :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Na svetu si, da gledaš sonce.
Na svetu si, da greš za soncem.
Na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš sence.
- Tone Pavček

Ero, manjka en smeško - srce.

Pegaz. :heart
Nazadnje spremenil pegaz, dne 16 Apr 2006, 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
Se že veselim 3. maja :!:
Za še večje število nog, ki bodo tekle Runnerju v spomin, bom poslala vabilo še tistim, za katere vem, da so Runnerja poznali, ga imeli radi :heart in jim je ogromno pomenila njegova pozitivna energija, pa ne gledajo TF :!:
Se vidimo :!:
Uporabniški avatar
 Staša
Vesela sem, da se bom lahko udeležila Runnerjevega teka. Da vas vidim, in da bo spet priložnost, ko se zavemo, da je lepo, če nismo sami.

Če je potrebna še kakšna pomoč, sem na voljo.

LP
Staša :heart
Uporabniški avatar
 dedic
Ero hvala za organizacijo teka! Seveda se bomo tudi mi udelezili teka z velikim veseljem jaz mami in se kdo. Mimogrede ce koga zanima ta znak z letalom mi je naredu runner! 8) cool znakec!Ce pa bo kdaj se kaksen tek za runnerja bomo pa seveda zelo veseli! :) Se enkrat hvala.

lp
usem
Uporabniški avatar
 mil@n
Na prejšnjem teku za runnerja še nisem upal zraven, ker mi niti ni bilo jasno koliko sploh lahko pretečem, no sedaj pa lahko zagotovo potrdim svojo udeležbo in se tega že prav veselim. Verjetno bom prišel na cilj daleč za prvimi, ampak zagotovo skupaj z najboljšimi :heart .
Pegaz za tvoj prvi post v tej temi je pa zagotovo velja, da bi si ga moral vsak kdaj pa kdaj prebrati če slučajno pozabi na tisto kar je najpomembneje v življenju.
Zelo lepo in jasno bravo.
 lona
Tut jst pridem...nazadnje smo morali pokrivat streho. Zdej mislim, da ne bo tako (no, naročila sem samo sonce in kakšen oblaček, da ne bo prevroče 8) ....). Do takrat pa ... ero, najbolj se mi dopade tvoj stavek, da s tabo tečeta tudi filipid in runner! Mislim, da sta res z nami vsemi, če le pomislimo, da nismo samo mi in samo mi.

Naužijte se čudovitega sonca!
:D
lona
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Da se ne bo še kdo kunštval, kot sem se jaz: tukaj je lokacija štarta.

DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUBLJANA - MOSTE - POLJE
OB SOTOČJU 9

Kmalu na svidenje,
Pegaz :)

Slika
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jst tut pridem tečt. Sam se ne sekirat, če bo ful počas. Bom že pršla skoz.

lp,

m
 dragons
Svojo odsotnost na Runnerjevem teku sem nadomestil na včerajšnem teku 50km di Romagna.
Runner hvala da si bil vso pot z mano.

Lp
Drago
 Gita
Žal nisem poznala Runnerja, a se vseeno želim udeležiti teka. Lepa gesta, upam da se bomo vsako leto na ta način zbrali in spomnili preminulega tekača.

se vidimo 3.5.

gita
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

Da se ne bo še kdo kunštval, kot sem se jaz: tukaj je lokacija štarta.

HVALA! :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
mojcej77 napisal/-a:Jst tut pridem tečt. Sam se ne sekirat, če bo ful počas. Bom že pršla skoz.

lp,

m

tole mi pa diši kao en klic po suportu ..........

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA