Se že veselim 3. maja Za še večje število nog, ki bodo tekle Runnerju v spomin, bom poslala vabilo še tistim, za katere vem, da so Runnerja poznali, ga imeli radi in jim je ogromno pomenila njegova pozitivna energija, pa ne gledajo TF Se vidimo
hoj in hvala vsem za ponujeno pomoč. te dni enkrat bova šla s Fuxom po progi in po tem se javim s podrobnostmi tudi kar se tiče vašega sodelovanja. prav?
Ero hvala za organizacijo teka! Seveda se bomo tudi mi udelezili teka z velikim veseljem jaz mami in se kdo. Mimogrede ce koga zanima ta znak z letalom mi je naredu runner! cool znakec!Ce pa bo kdaj se kaksen tek za runnerja bomo pa seveda zelo veseli! Se enkrat hvala.
Na prejšnjem teku za runnerja še nisem upal zraven, ker mi niti ni bilo jasno koliko sploh lahko pretečem, no sedaj pa lahko zagotovo potrdim svojo udeležbo in se tega že prav veselim. Verjetno bom prišel na cilj daleč za prvimi, ampak zagotovo skupaj z najboljšimi .
Pegaz za tvoj prvi post v tej temi je pa zagotovo velja, da bi si ga moral vsak kdaj pa kdaj prebrati če slučajno pozabi na tisto kar je najpomembneje v življenju.
Zelo lepo in jasno bravo.
Tut jst pridem...nazadnje smo morali pokrivat streho. Zdej mislim, da ne bo tako (no, naročila sem samo sonce in kakšen oblaček, da ne bo prevroče ....). Do takrat pa ... ero, najbolj se mi dopade tvoj stavek, da s tabo tečeta tudi filipid in runner! Mislim, da sta res z nami vsemi, če le pomislimo, da nismo samo mi in samo mi.
Žal nisem poznala Runnerja, a se vseeno želim udeležiti teka. Lepa gesta, upam da se bomo vsako leto na ta način zbrali in spomnili preminulega tekača.
se vidimo 3.5.
gita
OBSTAJA SAMO EN USPEH-
da ste sposobni preživeti življenje na svoj način!