Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gasperlin
TEK SREČE tradicionalni 24. urni maraton je zopet na pohodu.
Razpoloženje je odlično, novost štafetni tek in sicer šterje tekači se menjajo v 24. urah. To pa je privlačno.
:laola kaj praviš?

lp
Uporabniški avatar
 INOT
Samo par dobrih nasvetov bi dal tistim,ki greste...
Veliko vode si vzamite s seboj,da se boste lahko vmes kaj umili,pa tud za pitje seveda.Lani je namreč ni bilo...Žalostno ampak res.Za pitje pa je bil na voljo celo en kotel z zajemalko in 1 dcl lončki.Pol se pa znajdi.Upam,da je organizatorja od lani kaj izučilo...
Pa prijetno čakanje v vrsti za evidentiranje črtnih kod želim :twisted: Tisti,ki še ne veste kaj je to boste že spoznali... :twisted:

V glavnem vsem veliko sreče pa dobre volje :wink:
 gasperlin
Mislim pa da ni vse tako črnogledo, res da je prireditev 24 ur, vendar je vredna svojega čara. Bilo nam je lepo, voda je bila preskrbljena pa tudi mislim, da ni bilo čakanja na evidenteranju, vsaj jaz nisem čakal. :lol:

lp
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
INOT lani po teku sreče:
Drugač pa je bilo nepozabno

A si danes malo slabe volje? Res je tu in tam zmanjkalo vode ali kozarčkov, se je pa dalo v naslednjem krogu nadoknaditi. Jaz se strinjam s citatom, res je bilo nekaj posebnega, sploh za take, kot sem sam, ki nimam veliko izkušenj s takšnih ali drugačnih tekmovanji. Nekaj težav je bilo z računalniki toda to ni imelo nobene posledice-na koncu se je vse uredilo. Tudi forumovci, se mi je zdelo, da ste se kar dobro imeli in veselil sem se z vami vsake dobre uvrstitve, še posebej pa pohvale organizatorja za fer play-pošteno ste si jo zaslužil.
Malo dobre volje in potrpežljivosti, popolnoma se prepustiti teku in uživati, še posebej je lepo tiste pozne večerne ure, ko se vse umiri in si sam s sabo. To je tudi priložnost za psihične preizkušnje tipa "kaj hudiča pa sploh delam tukaj" in dileme "a spakiram zdaj a še mal počakam". Vsekakor pa ti takšen tek ostane v spominu in je ena bogata izkušnja več.
Sam se ga letos ne bom udeležil, ker sem staknil plantarni fasciitis in sem v outu že nekaj časa, upam, da kdaj drugič ali kakšnega drugega kje drugje. Se pa strinjam, da nekaj dobronamerne kritike ne škodi, organizatorji so opravili res težko delo a nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še bolje. Želim jim, da bi bil nivo vsak leto višji, tudi konkurenca hujša skratka, vse najboljše.
Uporabniški avatar
 INOT
Ne serita :evil: :D Vode ni bilo.Niti kaplje.24 ur si nisem mogel umiti niti rok.Evidentiranje pa čisti sh...
Če se vidva bojita povedat nekatere stvari....
O golažu se je lahko samo sanjalo.Kaj bom pojedel porcijo golaža pol bom pa šel tečt dalje al kaj????
Družba je pa bila super.Predvsem po zaslugi forumcev,ki so bili zraven. :D
Vsekakor upam,da bo letos boljše.Kdorkoli bo pač tam....
 PPoce
INOT napisal/-a:Kaj bom pojedel porcijo golaža pol bom pa šel tečt dalje al kaj????

Itak.
LD
Uporabniški avatar
 poldy666
Nasveti INOTA, vam bodo prišli prav.
Vode na TEKU SREČE, lani ni bilo !
Golaž?????? Mogoče samo za izbrance,
je pa fino dišalo s pekarne in po ribah s terase ob cesti.
 gasperlin
Golaž je bil na sporedu med 21.oo in 22.00 uro in takrat je bil na voljo. Tisti, ki so hoteli so dobili golaž. Mislim, da organizator ni dajal golaž samo izbrancem ampak vsem, pa ni bilo važno koliko si pretekel, seveda pa je res, da ni bil na voljo celo noč, saj to je preprosto nemogoče.
Vode za tušerat res ni bilo, ampak v letošnjem teku kot sem se pogovarjal z organizatorjem je dogovorjeno za tušeranje v šoli, tako da bo možnost tuširanja.... verjetno bo na voljo tudi po ugodnih cenah najeti sobo v Kangu in kosilo po ugodnih cenah. Če pogledamo realno, štartnina je minimalna.

Kdor gleda svet z nasmehom, se v življenju tudi bolje znajde

Dobra volja je najbolja......

:lauf:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
poldy666 napisal/-a:Nasveti INOTA, vam bodo prišli prav.
Vode na TEKU SREČE, lani ni bilo !
Golaž?????? Mogoče samo za izbrance,
je pa fino dišalo s pekarne in po ribah s terase ob cesti.

Se popolnoma strinjam z INOTOM.Edino dober spomin je bil vonj po toplem kruhu na vogalu.In to je to!
Če ne bi bilo forumovcev bi bilo katastrofa defenitivno!
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Cist definitivno je bla katastrofa,to da pa ne more bit golaz ves cas.....,zakaj ze ne,ker bi moral bit nekdo zraven,al kaj....Tud mene definitivno tam ne bo vec,saj uradno ze ne!Forum je bil edina pozitivna stran Grosuplja!Pa veliko srece,je pa tekov dovolj,tko da bomo zbral pac tiste,ki so bolje pripravljeni, vsaj jaz.Pa ne o startnini,trojke so bile zastonj,pa je blo vec urejenega!
Uporabniški avatar
 GTA
No, izgleda da kod ne bo več, tako da se ne bo treba ustavljat dvakrat na krog, tuši da bodo itd...
Malo sem povprašal pa so mi tole odgovorili:

LP

V letošnjem letu bodo štartne številke in se bo vpisovalo po štartnih številkah, to je že preizkušeno in je bilo zelo dobro sprejeto. Čipi v letošnjem letu še niso dostopni za organizatorja si pa nadejamo v prihodnje organizirati tek na podlagi čipov.

V letošnjem letu je novost štafetni tek, tuši bodo zagotovljeni in seveda množičnost.

Lp

Špela
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
GTA napisal/-a:No, izgleda da kod ne bo več, tako da se ne bo treba ustavljat dvakrat na krog, tuši da bodo itd...
Malo sem povprašal pa so mi tole odgovorili:

LP

V letošnjem letu bodo štartne številke in se bo vpisovalo po štartnih številkah, to je že preizkušeno in je bilo zelo dobro sprejeto. Čipi v letošnjem letu še niso dostopni za organizatorja si pa nadejamo v prihodnje organizirati tek na podlagi čipov.

V letošnjem letu je novost štafetni tek, tuši bodo zagotovljeni in seveda množičnost.

Lp

Špela

Drugače je ta trasa še kar no res da je ubijalska ampak je še kar 1,7km v krogu in to 24ur.Kar se tiče čipov pa to govorijo ja že kar 5let zaporedoma da bo naslednje leto čipi in podobno.
Mislim, da je bolje da nekaj ne obljubljajo če ne bodo tega izpolnili to je dejstvo.Če ne bi bilo foruma bi bilo resnično klavrno.
Skratka kdor bo šel letošnje leto mu želim veliko sreče.Res da sem obljubil da bom prišel tečt zaradi preminulega Marjana, ampak imam ravno takrat izpit na v Velenju in je praktično nemogoče.
Bomo pa z Velikim frikom kje drugje naredili 24urni špuro :lol: :wink: .
Bodite v cvetju kjerkoli ste že!
ČAO!
 gasperlin
Jaz pa mislim, da je lahko kritizirati, težko pa je narediti prireditev, ki bi vsem bila po njegovih mislih.
Mislim , da lahko priznamo, da lansko leto nismo tekeli le Tekaški forum ampak je bilo obiskovalcev veliko več.
:twisted: :roll: :idea:
Zdravo!

V petek, 2.6.2006 ob 18 uri se prične tek sreče 2006? A kdo pride v Grosuplje? Jest upam, da bo čim večje število tekačev. Lahko kdo kej pove o tem teku sreče, če je že kdaj bil? Jest sm sicer iz Grosuplja sam še nikol nisem bla. :( Letos pa grem in upam, da ne bo dežja.
Lepo se mejte in se vidimo v Grosuplju. :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA