INOT lani po teku sreče:
Drugač pa je bilo nepozabno
A si danes malo slabe volje? Res je tu in tam zmanjkalo vode ali kozarčkov, se je pa dalo v naslednjem krogu nadoknaditi. Jaz se strinjam s citatom, res je bilo nekaj posebnega, sploh za take, kot sem sam, ki nimam veliko izkušenj s takšnih ali drugačnih tekmovanji. Nekaj težav je bilo z računalniki toda to ni imelo nobene posledice-na koncu se je vse uredilo. Tudi forumovci, se mi je zdelo, da ste se kar dobro imeli in veselil sem se z vami vsake dobre uvrstitve, še posebej pa pohvale organizatorja za fer play-pošteno ste si jo zaslužil.
Malo dobre volje in potrpežljivosti, popolnoma se prepustiti teku in uživati, še posebej je lepo tiste pozne večerne ure, ko se vse umiri in si sam s sabo. To je tudi priložnost za psihične preizkušnje tipa "kaj hudiča pa sploh delam tukaj" in dileme "a spakiram zdaj a še mal počakam". Vsekakor pa ti takšen tek ostane v spominu in je ena bogata izkušnja več.
Sam se ga letos ne bom udeležil, ker sem staknil plantarni fasciitis in sem v outu že nekaj časa, upam, da kdaj drugič ali kakšnega drugega kje drugje. Se pa strinjam, da nekaj dobronamerne kritike ne škodi, organizatorji so opravili res težko delo a nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še bolje. Želim jim, da bi bil nivo vsak leto višji, tudi konkurenca hujša skratka, vse najboljše.