Ko sem šel od doma, sem bil namenjen v Bovec,

a so se na zahodu zbirali debeli oblaki, na vzhodu pa je bilo dokaj jasno, zato sem raje krenil na Drenov Grič.
Danes niso po Drenovem griču pustošile samo ženske TF,

ampak tudi moški.
Najprej udeležba: Forumovcev je bilo toliko,

da nisem mogel vseh prešteti, še posebno potem, ko so se mimogrede oglasili maratonci iz Trsta.
Rezultati:
7 km: Simi prva ,
Staša tretja, tmp četrta, čeprav je nastopila še za triatlon, Nataša 11.,
Helena druga med veterankami, Fotr 15. v svoji kategoriji, dosegel svoj prvi cilj manj kot 6 minut za km
21 km: Rafael Plut prvi, sicer še ni član TF ampak je nastopal za forum , Dule 12.
14 km: Odzadnjak prvi, Dragons 9., Lučko 11
TF je pobral vsa prva mesta, razen pri otroških kategorijah.
Vreme je bilo zelo spremenljivo, če je pihalo je bilo hladno, kakor hitro je posijalo sonce, je bilo kar vroče.

Na nebu debeli oblaki, tu in tam malo deževne prhe, sicer pa dobra družba forumovcev, bili smo tudi najbolj glasni ob podelitvi medajl in ob bodrenju na cilju, z Matjažem sva marsikaj predebatirala (Matjaž vreden si spoštovanja, ponosen sem, da te poznam

), Nataša je kmalu odšla, verjetno je imela še težave z gležnjem.
Na organizacijo nimam nobene pripombe, vse je kar dobro teklo, štart je bil ob 15. uri, a so vse pravočasno napovedali.
Tekaška proga ni bila težavna, malo vzopna je bilo,

ampak ga je bilo kmalu konec. Do 5 km me je spremljal dpop (hvala Darko za prijetno družbo na teku, tudi s tvojo pomočjo je dosežen moj cilj). Če sem še kaj pozabil povedati, bom napisal, ko se bom spomnil ali pa me bo še kdo drug dopolnil.
Hvala vsem forumcev za prijeten dan.

TF postaja legenda.