Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kaj naj rečem spet so se izkazali forumovci in forumovke :D . Kapo dol. Vsem ki ste dobili medalje iskreno čestitam. Še posebej gre čestitat forumovkam. :lol: . Imeli smo največ navijačev in vsi smo bili zelo glasni ko so naši člani hodili po medalje. Bilo je kar dosti tekačev, čeprav se mi zdi da jih je bilo lansko leto več. Vremenski pogoji za tek so bili kar v redu, le veter je malo ponagajal.
Ko sem šel od doma, sem bil namenjen v Bovec, :shock: a so se na zahodu zbirali debeli oblaki, na vzhodu pa je bilo dokaj jasno, zato sem raje krenil na Drenov Grič. :D
Danes niso po Drenovem griču pustošile samo ženske TF, :evil: ampak tudi moški. :roll:
Najprej udeležba: Forumovcev je bilo toliko, :shock: da nisem mogel vseh prešteti, še posebno potem, ko so se mimogrede oglasili maratonci iz Trsta. :D

Rezultati:
7 km: Simi prva , Staša tretja, tmp četrta, čeprav je nastopila še za triatlon, Nataša 11.,
Helena druga med veterankami, Fotr 15. v svoji kategoriji, dosegel svoj prvi cilj manj kot 6 minut za km
21 km: Rafael Plut prvi, sicer še ni član TF ampak je nastopal za forum , Dule 12.
14 km: Odzadnjak prvi, Dragons 9., Lučko 11
TF je pobral vsa prva mesta, razen pri otroških kategorijah. :!:
Vreme je bilo zelo spremenljivo, če je pihalo je bilo hladno, kakor hitro je posijalo sonce, je bilo kar vroče. :D Na nebu debeli oblaki, tu in tam malo deževne prhe, sicer pa dobra družba forumovcev, bili smo tudi najbolj glasni ob podelitvi medajl in ob bodrenju na cilju, z Matjažem sva marsikaj predebatirala (Matjaž vreden si spoštovanja, ponosen sem, da te poznam :!: ), Nataša je kmalu odšla, verjetno je imela še težave z gležnjem.
Na organizacijo nimam nobene pripombe, vse je kar dobro teklo, štart je bil ob 15. uri, a so vse pravočasno napovedali. :)
Tekaška proga ni bila težavna, malo vzopna je bilo, :) ampak ga je bilo kmalu konec. Do 5 km me je spremljal dpop (hvala Darko za prijetno družbo na teku, tudi s tvojo pomočjo je dosežen moj cilj). Če sem še kaj pozabil povedati, bom napisal, ko se bom spomnil ali pa me bo še kdo drug dopolnil. :wink:
Hvala vsem forumcev za prijeten dan. :D TF postaja legenda. :!:
Uporabniški avatar
 gregorb
Bravo Forumovci! Ko ste eni veselo tekali naokrog (en, dva ali tri kroge), smo morali nekateri žal delati (za ljubi kruhek)
Čestitke vsem! :lol:
Uporabniški avatar
 tini
Fotr napisal/-a: Fotr 15. v svoji kategoriji

Svaka cast fotr, pridruzujem se cestitkam! :) :) :)

Tini
 dpop
smo morali nekateri žal delati (za ljubi kruhek)

Gregor, ti skos o nekem kruhu pises... a si ti v kaksni pekarni v sluzbi
zdej od 1.5. se mi zdi da je celo privat pekarna :twisted: :twisted:

No da se jaz strnem malo vtise...
Adrenalin je "sopal" sto dvejset na uro... lekadoli so (z)drzali
zato sem se odlocil da pretecem 7km izven konkurence, prve 4km sem
"delal napoto" Fotr-u potem pa sem se spomnil da bo moja draga na cilju
brez avtomobilskih kljucev in sem malenkost pospesil (dihanje na skrge)
prehitel gospodicno "Skylon-sem-zamenjala-za-stare-superge" in nekako
prisopiha do cilja 2cm za svojo zeno

ampak najboljse pride na koncu... spoznal sem (kot se rece LIVE) mnogo novih junakov in bil se toliko bolj ponosen, ker sem stal med samimi
zmagovalci (za hip se celo pozabil da sem luzer...eee... kaj naredi dobra druzba)

skratka... nedelja izkoriscena "u nulo"

LP Darko

P.S. danes bo pa malo daljsi pi-es... nisem cist ziher (adrenalin ti malo
na dojemanje udari) a mi je Simi rekla za pesmico... ce je, dobro...
ce ni... boste pa drugi brali
skratka... ena za zmagovalko in ena za fejst punco

Se z vetrom nagajivo poigrava ona kadar tece.
In celo vihar obupa, vedno ona zadnjo rece.
Mladenka ta med dekleti zmaguje kot za salo,
In se moskih se precej bo pred njo predalo.

Sem videl zalih, lepih jaz deklet obilo,
In ob k'teri se mi tudi milo je storilo.
Mladosti car pa njene, ko mi je oko uzrlo,
Ostal sem brez besed, srce mi je odprlo.
Ne bil posten bi, ce zamolcal bi resnico,
Imel sem cast spoznati svojo jaz kraljico.
Uporabniški avatar
 Fotr
Fotr napisal/-a:Rezultati:
7 km: Simi prva , Staša tretja, tmp četrta, čeprav je nastopila še za triatlon, Nataša 11.,
Helena druga med veterankami, Fotr 15. v svoji kategoriji, dosegel svoj prvi cilj manj kot 6 minut za km
21 km: Rafael Plut prvi, sicer še ni član TF ampak je nastopal za forum , Dule 12.
14 km: Odzadnjak prvi, Dragons 9., Lučko 11

Pozabil sem napisati, da je član TF Petar Kneževič osvojil 6. mesto v kategoriji veteranov na 7 km. Žal sem ga zgrešil na tabli z rezultati, pa tudi za njegov vzdevek ne vem. Bilo nas je toliko, da smo se malo zgrešili.
Uporabniški avatar
 Fotr
Vse bolj se kaže, da uspehe in dogodke članov TF nenehno spremljajo krave. :D Tudi na Drenovem Griču, je bilo opaziti že na cilju nekaj teh domačih živali, ki so lenobno poležavale na travi. :shock: Spomnil sem se neke zgodbe, ko so uganjevali s katerimi nogami najprej vstane krava, na koncu se niso mogli zediniti in so se celo stepli. :cry: Tudi med potjo je bilo več kmetij, na katerih so prevladovale krave. :D Če bomo kdaj iskali maskoto za TF, bi bila krava kar primerna, saj ima vsestranske lastnosti. :D Ko smo po teku v bifeju Dren ugotavljali, zakaj kar naprej srečujemo krave, smo ugotovili, da nas je kar precej rojenih v znamenju bika. :shock: Razumljivo, da nas krave spremljajo vsepovsod. O kravah bo treba še kaj napisati. :D :D
Uporabniški avatar
 Dule
he, he, moški del ekipe Tekaški forum se hudo popravlja :wink: . Dokaz: 1.mesto na 14km, prvo mesto na 21km. Bravo vsem :lol: . No jaz se še naprej držim v varnem ozadju :oops: . No čas zame (1:48 na 21km) niti ni slab, še posebej ker sem drugi in tretji krog moral preteči čisto sam. V zadnjem krogu še o redarjih ni bilo ne duha ne sluha več. Verjetno se jim je že mudilo na podelitev medalj :( . Tudi mizo z vodo so pod hribom čisto pospravili, tako da sem se za vodo lahko obrisal pod nosom :evil: .
Navijači Tekaškega foruma pa so, kot je ugotovil napovedovalec, hudo dobri :lol: 8) ! Že zaradi "naših navijačev" se je vredno potruditi. Zaradi navijačev TF sem se pri prihodu v cilj, kljub temu da sem osvojil zadnje mesto, počutil kot zmagovalec. Hvala vsem :wink: !
 dragons
Najprej čestitke vsem dobitnikom medalj .
Dan prijeten za tek .Sprva je kazalo na dež ,se kasneje popravilo v drugem krogu pokazalo sonce in zaključek v vetrovnem vremenu.
Prireditev kot vsako leto.Kritiziral in hvalil ne bi ker mi ta tekma vsako leto služi kot neki test trenutne pripravljenosti za trojke tako da se ne obremenjujem z organizacijo.
Na koncu bi se zahvalil vsem forumovcem za bodrenje ob progi in kasneje na žalost za kratko analizo teka ,pač višja sila." Tržačani " kapo dol da ste prišli po tekmi še v Drenov Grič in nas spodbujali.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Fotr, Rafko je ze dolgo nas, vendar sovrazi racunalnike , pa se sluzba mu to hvala bogu dopusca, saj je profesor telovadbe. Forumovke in forumovci smo od hudica. Po sloveniji se ze govori, da prireditelji naklepajo kako bi nam prepovedali nastope na svojih dirkah. Hja kdor je dobr je dobr. Slike se pridejo, trenutno mi racunalnik strajka. No vidite tudi racunalnik ma dost, da skoz samo slike TF preklada. Fotr zal nisem bil dovolj zdrav da bi skupaj tekla. Sicer pa bi te vceraj tezko dohajal.
Uporabniški avatar
 milkec
dragons napisal/-a:"Tržačani " kapo dol da ste prišli po tekmi še v Drenov Grič in nas spodbujali.

Bi prišla tudi jaz in Lojze, pa se je meni na birmo mudilo (roštiljada...), Lojze je bil pa kar ubogi, ga je potem v avtu ful zvilo!
Uporabniški avatar
 sale66
KAPO DOL TEKAŠKEMU FORUMU,RES STE FACE-VSI,LE TAKO NAPREJ,UŽITEK VAS JE BILO GLEDAT IN NAVIJAT OB PROGI!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
 dragons
Včeraj smo forumovci prvič izvedli skupni pozdrav in si zaželeli srečo pred tekom .Zgledal je tako kot na Oktoberfestu z krigli.Upam da bo to postal ritual na vseh tekih , ki prihajajo .Da forumovci uvedemo še eno novost na tekmah

Staša danes sem dal v avto zadevo za katero sva se zmenila že davno.
Uporabniški avatar
 milkec
Fotr napisal/-a:Fotr 15. v svoji kategoriji, dosegel svoj prvi cilj manj kot 6 minut za km

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 simi
Lep pozdrav po dolgem času nejavljanja, malo sem vas (nas) vseeno brala, kak je to fajn, da je svet ena mala vas :wink: Internet imajo res v vsakem selu!
Žal mi trenutne razmere ne dopučajo da bi več visela na www, tudi delat je treba, trenutno delam za tri (pa ne za trojke) :roll:

Včeraj je bil krasen dan, čeprav mi je šlo že od jutra vse narobe :shock: , nerodna in zmedenena sem bila da joj, še dobro da nisem povozila nobenega :shock:
Najprej sploh nisem mislila iti, pa je bila želja da vidim forumovce prevelika. Super smo!!!
Trst pa drugo leto, vse ne gre naenkrat, počasi se daaaleč pride :D

NAVIJAČI TF SO NAJNAJ, 'POZDRAV SONCU' pa naj kar postane stalnica 8)
Tf vedno bolj razturava, tudi fantje so se končno prebudili, bravo! :twisted:

tini ti je zraslo kaj rožičkov? :lol:

LP,
Simi

p.s. dpop, hvala za lepi pesmici! to sem morala napisat v tvojem stilu v p.s:))

pps: kera je bila tmp, zakaj se nisi predstavila?? :cry:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA