prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mojcej77
Ehej, Arapc!
Itak, da bom :D
Do takrat se itak še ne mislim preselit ;)

lp,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
A gre kdo danes z mano? tam nekje med 18:00 in 19:00?...lahko pa tudi malo prej ali malo kasnej...

lep dan :),

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
Danes spet. Ob 18:00.
...na parkirišče pred Rogovilcem bom pa čez cesto gledala verjetn, sej se vid. Ampak ob 18h grem. Pridem, vidim, grem :P

lp,

m
pies:če me bo pa kdo ukradu, bote pa tut vi krivi!!!
Uporabniški avatar
 mojcej77
Bilo je naravnost...strašljivo čudovito!!! (Pa še nobene muhe nisem pojedla :D)
Srečala pa sem Sandro!!! ...z nickom ALja - gotovo se je kdo spomni.
Zanimivo!
Zgleda, da mi zadnje čase vesolje v Sračjo dolino pošilja ljudi, pri katerih je marsikaj ostalo odprto, nedokončano, boleče. In srečanje marsikaj reši. Malo je takih ljudi, a zadnje čase sem jih po nekaj letih spet drugega za drugim srečala.
Čaroben kraj.
Malo strašljiv.
Kot en tak prijazen "twilight zone".

lp,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
Danes me ne bo med sestre srake, ker mam nočno.

lp,

m
Uporabniški avatar
 lojzeP
mojcej77 napisal/-a:Danes me ne bo med sestre srake, ker mam nočno.

lp,

m

med brati čuki :?: :wink:

pazi se šišmiša ...... :?
 House Q
Lep pozdrav ljubiteljem srak ! :lol:

Ja Mojcej od začetka Polanškove do vasi Rašica je 4.300 metrov. Ker nimam kolesa ali pa GPS-a sem si pot izmeril na Google Earth-u. Pot do stolpa pa ni dobro vidna tako da ne vem natančne razdalje.

Drugače pa stolp še stoji, če seveda prilezeš do tam :( .
Od vasi na stolp(oz. Vrh Staneta Kosca) vodita dve poti in sicer cesta (primerna tudi za gorske kolesarje) in pa mladinska pot (jaz ji pravim tudi plezalna).

Od Polanškove pa do vasi tečem; od vasi do stolpa pa po strmi mladinski čim hitreje hodim. Vzponček od vasi na stolp niti ni tako nedolžen kot sprva izgleda saj narediš v zelo kratki razdalju cca 200 m višinske razlike. In na stolpu je zelo malo tekačev, večinoma kolesarji.
Uporabniški avatar
 mojcej77
House Q napisal/-a:In na stolpu je zelo malo tekačev, večinoma kolesarji.

Ja, kuko jim pa rata z bicikli po tistih štengah??? :shock:

;)

m

pies:hvala za informacije! Se vidimo! Sama sicer obrnem nekje na poti do vasi, a z vsakim treningom pridem višje. Ni vrag, da mi ne bo enkrat ratalo čisto do vrha! Potem se pa okličem za gorsko tekačico :D
 House Q
Kolesarji gredo po traktorski poti(cesti), pešaki pa lahko gremo naravnost gor čez skale.

Ja lepo da greš vsakič dlje in ne obupaj na klancih, ki se začnejo pred vasjo.

Če se kdaj srečamo z veseljem pomagam pri motivaciji če bo seveda treba :D

LP, Miha
Uporabniški avatar
 mojcej77
Hvala, hvala!
(glede kolesarjev sem se pa hotela samo malo pohecat, ker si napisal, da so "na stolpu" in sem si jih predstavljala, kako so z bicikli dejansko na vrhu stolpa samega :wink: )
Srečali se bomo gotovo kdaj, verjetno smo se celo že, ko je tam toliko tekačev, a ne...čeprav se mi zdi, da jih gre večina le do prvega potoka, potem pa se porazgubimo vsak po svoji špuri.
Glede klančkov in motivacije - trenutno se obrnem točno takrat, ko na štoparci mine pol urce - in kamor pridem, pridem. Pridem pa vedno dlje. In kolikor se poznam, se mi bo kmalu zdelo brezveze obračat, še posebej takrat, ko bom videla prvo hišo :D .
I'll keep you posted!!!

lp,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
A se vidimo danes? :D

Ob 18h pičim gor izpred stolpnice pri pošti, ki je čez cesto od Rogovilca.

lp,

m
 House Q
Pridem jaz, sam jaz grem pol naprej do Stolpa.

LP, Miha
Uporabniški avatar
 mojcej77
Kakšen večer!
Tam nekje, pet minut pred šesto, uletim na TF in vidim, da se je nekdo javil, da gre z mano (pa ravno sem preveč razmišljala o tem, a bi štartala ali ne :oops: ) in grem hitro v superge in ven.
In ugotovim, da me čaka ena tekaška štrigla. Ojej! To bo trpel, če bo šel z mano! Bogi fant, ne ve še, kaj ga čaka!
In še preden pridem do njega, piči v cilj (moj štart) maus. Hej maus!
In se nama reži kot pečen maček.
Predstaviva se drug drugemu in greva.
Verjetno sva malce hecno zgledala, vmes sva srečala še kolega, ki se je gotovo spraševal, kaj neki delam z neznanim dedcem (prav šponsko je zgledal tale miha, morm rečt) v globini gozda, vsa zadihana in škrlatna...
Da ne bom preveč nakladala - lepo je, ko tudi hitrejši tekači včasih znajo upočasniti. Dobila sem veliko vzpodbude, postavila osebni rekord (obrnila sem kakih 200m višje kot ponavadi in tudi vso pot nazaj tekla), se naklepetala in imela tudi nekaj čudovitih razgledov (poleg narave paše včasih pogledat tudi kako fajno moško rito v pajkicah).
Moj današnji spremljevalec jo je potem ucvrl proti stolpu, jaz pa še malo v hrib in domov.
Miha, upam, da nisi preveč trpel.
Meni je blo fajn, čeprav moram priznat, da mi je nazaj grede kar pasalo, da sem lahko tekla čisto po svoje. Tole je bla fajn varianta, da sva šla potem vsak svojo pot.
Doma sem izmerila (eni GERK-i al kaj nej bi to blo) mojo današnjo traso: 8600m. Ni slabo!
...ampak ni vrag, da ne bom kmalu prišla do vasi! Tiste hiše, ki sem jih uzrla skozi drevje, tik preden sem obrnila, so bile mikavno blizu!
Hvala še enkrat in

lp,

m
Uporabniški avatar
 Finžgar
hej

Zdravo, lej zdele sm še frišn na temle forumu, ampak s tekom se ukvarjam pa že kaki dve leti in sm s Črnuč, tko da če še laufaš v sračjo se ti valda pridružim, sam zdele v avgustu je zame bl tko tko (sej veš dopusti in te zadeve) skratka za termine bi se morala še bl dogovort.

Ajde
Uporabniški avatar
 mojcej77
Ojlahoj,
tudi moje srake imajo poletni urnik:)

lp,

m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA