Je bilo zame mišljeno res tko na izi Brdo..dons sem pojedel samo saharco čez jetrca (to je pa očitno čist dobra kombinacija) in ker sem bil mal čez pol sedmo sam, sem res lahko začel v počasnem tempu. Sam kaj ko me na klancu ujame Vizi na kolesu in sva šla naslednja dva čist prehitr in med tem kako sva krožila skupaj na Županovem, kam kdo in s kom v prihodnje, tko da je tempo v trenutku preskočil na 4 in pol. Zadnje dni jemljem ene vulkanske polprevodniške tablete(me prav zanima če bo Vlajko tole brez pojasnil razumel) tko, da mi je Garmin na koncu pokazal 143 pulz ob končnem času 43 in še mal. Mogoče je pa res kaj na tem...
Saj bi vam povedal, kaj smo v Brunarci počeli, pa eni tega ne marajo. Anyway..Polona je vstala tri ure za našo zvezdo(seveda nas s tem ni očarala), a je spekla(?) eno tako zanimivo, čist novo višnje-orehovo rolado; jo je zmanjkal in no time. Enako se je zgodil z unimi piškoti in Lojzetovim dunajcem. Še najdlje smo se mastil s podraženimi donerji. Če bo vse v redu, se prihodnji teden ne vidimo!