prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 NatašaB
Danes pridem tudi jaz, štartam med šesto in pol sedmo. Še kdo?

In potem v brunarco :D

Lena napisal/-a:... a ne pridem ne jutri ne naslednje četrtke v tem mesecu.

Lena, pridi vsaj na analizo!

Nataša
Uporabniški avatar
 ales
Je bilo zame mišljeno res tko na izi Brdo..dons sem pojedel samo saharco čez jetrca (to je pa očitno čist dobra kombinacija) in ker sem bil mal čez pol sedmo sam, sem res lahko začel v počasnem tempu. Sam kaj ko me na klancu ujame Vizi na kolesu in sva šla naslednja dva čist prehitr in med tem kako sva krožila skupaj na Županovem, kam kdo in s kom v prihodnje, tko da je tempo v trenutku preskočil na 4 in pol. Zadnje dni jemljem ene vulkanske polprevodniške tablete(me prav zanima če bo Vlajko tole brez pojasnil razumel) tko, da mi je Garmin na koncu pokazal 143 pulz ob končnem času 43 in še mal. Mogoče je pa res kaj na tem...

Saj bi vam povedal, kaj smo v Brunarci počeli, pa eni tega ne marajo. Anyway..Polona je vstala tri ure za našo zvezdo(seveda nas s tem ni očarala), a je spekla(?) eno tako zanimivo, čist novo višnje-orehovo rolado; jo je zmanjkal in no time. Enako se je zgodil z unimi piškoti in Lojzetovim dunajcem. Še najdlje smo se mastil s podraženimi donerji. Če bo vse v redu, se prihodnji teden ne vidimo!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Družba v zadnje čase običajni četrtkovi sestavi, je tudi včeraj "uprizorila" zelo prijetno srečanje v Brunarici. Seveda smo si to "žurko" morali najprej zaslužiti z 9,8 km dolgim "garanjem". :P

Bili so tudi "slatkiši" po zaslugi NatašeB ter Polone, ki nas, itak, vsak četrtek preseneti s kakšno hoummejd dobroto. :cast1:

V teh nekaj urah druženja je pogovor venomer skakal iz ene na drugo temo; rdeča luč pa je, vseeno, bil tek. :D ( Aleš, tvoje uganke ne uspem razvozlati. :bum: )

PS:
Nekateri smo včeraj že tretjič zapored analizo zaključili v kranjskem nebotičniku ob nočnem (torej prepoznem) uživanju junked food-a. :nono: Tega zaključnega dejanja analize se bom poskusil po kratkem postopku odvaditi. :roll: :wink:

PSS:
A je kdo opazil, koliko postov že ima tale tema? :?: :clap: :toast: :wink:
 polona40
Hojla,
se moram tudi jaz oglasit, včeraj mi je spet uspel in očitno ti krogi dajejo navdih za pisanje pa verjetno tudi dejstvo, da se "kukr en mal že poznamo" tudi. Vsekakor ima tole Brdo en čar, da se mi ni težko peljat do tja, sploh nazaj je mal mučno, saj se mi zdi, da gredo vsi tako hitro, meni oči mal skupaj lezejo (9.8 ni šala :)), na koncu pa še, glej ga zlomka, se zbudim ob 4h in mi pade na misel, kaj že nameravam speč za v Brunarco, pa se spomnim, da je petek, se mal preštejem in naprej zaspim :),

se vidmo čez 2 tedna, pozdravčke, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
V četrtek s pričetkom okoli 17,30 :arrow: najbrž kar 2 kroga - sportski lagano. :wink:

PS: Nočnemu kebabu se odrekam. :!: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Uresničil svoj plan :arrow: 2 kroga. :D
Bilo je kar vroče, a se je dalo zdržati. 8)
TF team je danes Brdo bojkotiral. Srečal le Vilka 2MUCH4ME, ki je tek ravno zaključil, ko sem parkiral svojo amfibijo. :P

Po teku pa takoj domov. :wink:
 polona40
Hojla,
kako je pa jutri s tekom, ko je taka vročina?
lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
polona40 napisal/-a:... kako je pa jutri s tekom, ko je taka vročina ...

Malo več tekočine vzemi s seboj pa bo ... :wink:

Jaz bom zagotovo udeleženec, za uro pa še ne vem. :roll:
 polona40
A danes razen Vlajkota še kdo pride in kdaj? Kdaj pa ti prideš, Vlajko?

lp, Polona
Uporabniški avatar
 Vlajko
polona40 napisal/-a: ... A danes razen Vlajkota še kdo pride in kdaj ...

Čist tko, u poverenju ... so dogovorne kombinacije, nč bat. :wink:

polona40 napisal/-a:... Kdaj pa ti prideš, Vlajko ...

Z Vilkom prideva malo po sedmi PM. 8)
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Pridem jutri na 2-3 lagane kroge.Startam ob 17:30.

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa na enega, tam nekje med sedmo ali pol osmo, ako se drukčije ne odredi. 8)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
tini napisal/-a:Pridem jutri na 2-3 lagane kroge.Startam ob 17:30.

I ja bih to radio,tini!:wink:
Sicer bo ob 17.30 verjetno še malo vroče, ampak po novem (Innsbruck PRESS) bomo zmogli tudi to. :lol:

LP VB
Uporabniški avatar
 Junc
Oj, tud jaz bi to, ene 2 kroga, mogoč 3 če bo še volja in moč, sam na lagano, tam ene 50 al pa kej čez
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA