primus napisal/-a:Če Goladarji nočejo na Vrhniko na trening bo šla pa gora k Mohamedu (ali nekaj takega
).
Seveda Goladarke predstavljajo svetlo izjemo in resnici na ljubo raziskovalnokonjskih rokerskihslonov in podobnih kentavrov zategadelj niti nismo močno pogrešali.
primus
Dragi Primusov Vrh.
Lepo, da si se potrudil in si tekače na Vrhniki dovolj zabaval, da nas niste preveč pogrešal. Zelo lepa gesta, saj vemo, kako žalostno je, če ni taprave štimunge
primus napisal/-a:Golada je bila ! In sicer moja prva... Preživel
Kaj povedat ? Bilo je lepo !
- prvi krog začeli trije končali pa šesterica
ja presnet, kok časa ste pa tekli???
primus napisal/-a:- punce prijetno popestrile in polepšale neobetaven začetek
No, sej o tem govorim. In to pred nedolžnimi otroci!!!
primus napisal/-a:- izrazit povdarek je bil na pogovornem tempu in (žal
) ne na vsebini (konstantna nevarnost za dež
)
- matjažv je potem, ko se je posončil v soju bliskavic navdušenih turistov, ker je vehementno nažigal vlakec na Grad, naredil prijeten iztek (vmes pa moral odgovarjat na neumorna prvošolska vprašanja o Ironmanu
)
ja to bi pa res lahko pričakoval!!! Ajde, več podrobnosti, Matjaž, kaj se je dogajalo???
primus napisal/-a:- po končanem prvem krogu odpadla četverica in se preostali dvojici pridružila Old Goladarka (po stažu, ne po letih
)
A je prnesla kej čokolade? Al mogoče kej doma spečenga? A je tole mogoče že za "Kdo je na sliki 14" ?
primus napisal/-a:- v drugem krogu smo bili priča stalnim transformacijam med Slonom in Jusufom, kar je v naše vrste vnašalo konstanten nemir.
In kako si tista dva štel pri cenzusu udeležbe? Pazi, najhujš je, ko se oba podstopita častit pijačo!!! (Glava boli i otiće PRESS)
primus napisal/-a:- zaradi bližajoče teme sem jo koncem drugega kroga jadrno ucvrl proti avtu in prepustil ostalo dvojico nevarnim ljubljanskim ulicam. Kljub temu srečen konec.
Skratka - se še vidimo !
primus
To, Primus! Nujno moraš še kaj prit. Pa organizirat kaj podobno tradicionalnega na Vrhniki. In seveda poročilo napisat
Naslednjič bom zraven tudi jaz. Lep pozdrav vsem Goladarkam in Goladarjem!
Vaš spet najdeni Pegaz

Lep let, Pegaz

Ahhh, I feel very Goladic today!