prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
Hm glede na to, da je komaj kaj čez 20 stopinj, bi se pa tudi velemastnost lahko že kaj prikazala...
Uporabniški avatar
 primus
Golada je bila ! In sicer moja prva... Preživel :D

Kaj povedat ? Bilo je lepo !
- prvi krog začeli trije končali pa šesterica :shock:
- punce prijetno popestrile in polepšale neobetaven začetek :D
- izrazit povdarek je bil na pogovornem tempu in (žal :) ) ne na vsebini (konstantna nevarnost za dež :? )
- matjažv je potem, ko se je posončil v soju bliskavic navdušenih turistov, ker je vehementno nažigal vlakec na Grad, naredil prijeten iztek (vmes pa moral odgovarjat na neumorna prvošolska vprašanja o Ironmanu :roll: )
- po končanem prvem krogu odpadla četverica in se preostali dvojici pridružila Old Goladarka (po stažu, ne po letih :D )
- v drugem krogu smo bili priča stalnim transformacijam med Slonom in Jusufom, kar je v naše vrste vnašalo konstanten nemir. 8)
- zaradi bližajoče teme sem jo koncem drugega kroga jadrno ucvrl proti avtu in prepustil ostalo dvojico nevarnim ljubljanskim ulicam. Kljub temu srečen konec.

Skratka - se še vidimo ! :D

primus
Uporabniški avatar
 pegaz
primus napisal/-a:Če Goladarji nočejo na Vrhniko na trening bo šla pa gora k Mohamedu (ali nekaj takega :D ).
Seveda Goladarke predstavljajo svetlo izjemo in resnici na ljubo raziskovalnokonjskih rokerskihslonov in podobnih kentavrov zategadelj niti nismo močno pogrešali. :D
primus

Dragi Primusov Vrh.

Lepo, da si se potrudil in si tekače na Vrhniki dovolj zabaval, da nas niste preveč pogrešal. Zelo lepa gesta, saj vemo, kako žalostno je, če ni taprave štimunge :)

primus napisal/-a:Golada je bila ! In sicer moja prva... Preživel :D

Kaj povedat ? Bilo je lepo !
- prvi krog začeli trije končali pa šesterica :shock:

ja presnet, kok časa ste pa tekli???
primus napisal/-a:- punce prijetno popestrile in polepšale neobetaven začetek :D

No, sej o tem govorim. In to pred nedolžnimi otroci!!!
primus napisal/-a:- izrazit povdarek je bil na pogovornem tempu in (žal :) ) ne na vsebini (konstantna nevarnost za dež :? )
- matjažv je potem, ko se je posončil v soju bliskavic navdušenih turistov, ker je vehementno nažigal vlakec na Grad, naredil prijeten iztek (vmes pa moral odgovarjat na neumorna prvošolska vprašanja o Ironmanu :roll: )

ja to bi pa res lahko pričakoval!!! Ajde, več podrobnosti, Matjaž, kaj se je dogajalo???
primus napisal/-a:- po končanem prvem krogu odpadla četverica in se preostali dvojici pridružila Old Goladarka (po stažu, ne po letih :D )

A je prnesla kej čokolade? Al mogoče kej doma spečenga? A je tole mogoče že za "Kdo je na sliki 14" ?
primus napisal/-a:- v drugem krogu smo bili priča stalnim transformacijam med Slonom in Jusufom, kar je v naše vrste vnašalo konstanten nemir. 8)

In kako si tista dva štel pri cenzusu udeležbe? Pazi, najhujš je, ko se oba podstopita častit pijačo!!! (Glava boli i otiće PRESS)
primus napisal/-a:- zaradi bližajoče teme sem jo koncem drugega kroga jadrno ucvrl proti avtu in prepustil ostalo dvojico nevarnim ljubljanskim ulicam. Kljub temu srečen konec.
Skratka - se še vidimo ! :D
primus

To, Primus! Nujno moraš še kaj prit. Pa organizirat kaj podobno tradicionalnega na Vrhniki. In seveda poročilo napisat :clap:

Naslednjič bom zraven tudi jaz. Lep pozdrav vsem Goladarkam in Goladarjem!
Vaš spet najdeni Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

milkec napisal/-a:Hm glede na to, da je komaj kaj čez 20 stopinj, bi se pa tudi velemastnost lahko že kaj prikazala...

Res je, po petih tednih dopustniške odsotnosti bi se lahko prikazal. Če je kaj načrtovanega za v petek........!?!?
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Res je, po petih tednih dopustniške odsotnosti bi se lahko prikazal. Če je kaj načrtovanega za v petek........!?!?

Dragi sonarodnjak, lepo te je spet slišati in če le mama ne bo preveč silila v pobiranje krompirja bom vse natempiral, da postavi eno golado na glavo.
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, v petek lahk nardimo eno klasiko. Sploh zdej, ko sva z Jusufom začela spet plezat proti vrhu. Hm, s takimi podkovicami leti kt sneta skera!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 milkec
Se za jutri (četrtek) kdo po fočka? Jaz bi šel, če jih ne bi bilo veliko, predvsem če bi bil samo prvi termin, bi lahko eksperimentalno šli kontra smer (za katero sem danes tuhtal, da je zaradi enkratnega vzpona težja) ali pa varianto mimo orel in urha...
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
ero napisal/-a:milkec, evo ti variante mimo Orel in Urha :)

Pia, Ana, MihaPerme in Slon so jo izvedli včeraj:

He, he, jaz sem izvedel klasiko, ker sem na izhodiscu cakal, ce se bo kdo prikazal za ob 1930. :) In sem se potem podal prvim trem nasproti, da jim ni bilo dolgcas od avtoceste nazaj na Kodeljevo.
Torej, cetrtek in petek sta pred durmi. Kdo pride in kdaj? Njegova mastnost? Bo ta teden kaj vec kot samo besede? Nadvojvoda? (da ne nastevam naprej)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Če bo v petek kakšen kandidat, u iber zen, potlej pridem!!
Uporabniški avatar
 milkec
Ja jaz bi bil za četrtek, petek, ni problema. Zen itak, kaj se pa zamudimo! Edini moteč faktor zna biti dež, ker sem zelo cukrast!

In velemastnost, za ta petek je naročeno <20 stopinj, tako da ni bojazni, da bi se tvoj špehek prehitro stopil! Varnost zagotovljena!

p.s. Nekako dvomim, da sta zadnja dva govorca v tem topicu imela prejšnji petek skrivnostni zmenek, ker sta prepričljivo oba umanjkala!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

milkec napisal/-a:p.s. Nekako dvomim, da sta zadnja dva govorca v tem topicu imela prejšnji petek skrivnostni zmenek, ker sta prepričljivo oba umanjkala!

Ker noben kurc ni zinil nič na temo petka, sem si jest zelo zgodaj vrgel babo pod jajca!
Ta petek se torej vidimo! Kaj pa ura?
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Ker noben kurc ni zinil nič na temo petka, sem si jest zelo zgodaj vrgel babo pod jajca!
Ta petek se torej vidimo! Kaj pa ura?

Matr si Lojz! Sicer nisem naravnost napisal, ampak sem rekel, da bom vse naredil, da pridem in potem nisem nikjer več napisal, da me ne bo!

Tako, da uradno veš, da ta petek pridem, če me pa ne bo, ti bom pa jasno in glasno sporočil!

p.s. Je bilo pa itak kar vroče in bi bilo prevroče zate, sva se morala iz s Pegazom hladit v Slovana, tako da je uradni razlog za odpoved vročina! Prav!
Uporabniški avatar
 pegaz
Bajsi napisal/-a:Ker noben kurc ni zinil nič na temo petka, sem si jest zelo zgodaj vrgel babo pod jajca!

Ohhh, kakšen mačo!!!
A boš še kaj bolj grafičnega opisal - daj pol pod "Doživetja na treningu"
(Pes, ki laja, bl liže PRESS)
he he

Petek: jaz mam obvezanosti ob 19h, tako da bom verjetno bolj tekaško navdahnjen za klasiko v četrtek. Pride kdo?

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tini
pegaz napisal/-a:
Petek: jaz mam obvezanosti ob 19h, tako da bom verjetno bolj tekaško navdahnjen za klasiko v četrtek. Pride kdo?

Pridem jaz. In tudi nimam nic proti raznim "razsirjenim" variantam :) .
18.30 ?

lptini
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA