Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D NALAGAJ, NALAGAJ ERO ... :D :D :D PARDON, ZAPECI , ZAPECI, NAJ PECE!!!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Dodal sem se eno zares dobro sliko v galerijo :D :D :D
Uporabniški avatar
 Staša
HAHAHAHAHA! Vmes so se razširile govorice, da so Norvežani in sem jih celo spodbujala, "Come on Norway" in sem prejela en čuden pogled! No, z Galskimi petelini smo skoraj res ves čas tekli tako (SKORAJ), ampak so prišli v cilj ene 3 minute pred nami. So se vlekli.

SUPER fotka!!!

:D
Uporabniški avatar
 Z*
Lučko napisal/-a:Tek trojk je neverjetno doživetje, nekaj najlepšega pa je sam prihod v cilj, ko se trojka z rokami prime, se poveže, postane eno

Kaj bi iskala svoje besede, ko pa jih zna Lučko obrniti točno tako, da se slišijo, kot se morajo, in povedo, kot se pač z besedami da povedati tisto, ali le delček tistega, kar smo v tistih proti cilju drvečih, hitečih ali počasi valečih se eskadriljah občutili tamkaj prisotni - neverjetno povezanost, vznesenost, evforičnost, srečo, še zrak se je prelival v mavričaste barve od vseh v nebo kipečih hormončkov sreče, ki smo jih na vse pretege dihali naokrog. Pravi orgazem smo doživeli prav na vogalu zadnjega ovinka pred ciljno ravnino, kamor nas je spremilo huronsko navijaško vpitje, kot se je zdelo, stotnije navijačic in navijačev, a se je dosti kasneje izkazalo, da je vsaj 95% silnega hrupa dotekalo iz enega samega grla, last 1.6- skupne višine postavice (dokaz, da ljudske modrosti v stilu "majhne ptičke najbolj vpijejo", ali "manj jo vidiš, bolj jo slišiš" držijo!). Iz vsesplošnega grmenja sem razločila besede "roke, roke, roke...!" in prepričana, da je bila vzpodbuda iz ust sotekačic (saj se je slišalo čisto zraven!), pograbila A*, da smo šle kar počez prek ovinka. Ko sem kasneje pobarala S* o morebiti njenem vpitju, ni o tem vedela nič, A* me je pa sploh čisto belo pogledala :shock: in dodala, da takrat še dosti manj ni bila sposobna sikniti; pa me je prešinilo, čigavo je bilo nevidno grlo silne navijalke (Hvala, Tjaši, proglasimo te za 1. navijaško violino TF!). In potem še sprint v cilj, kjer nas je, zmagovalke, pozdravila ena udarna partizanska iz grl moškega zbora, da mi je postajalo vse bolj gorko pri srcu in sem se raztapljala kot margarina z maalo maščobe in so se nekje v kotičkih gledik že zbirala jezrca ganjenosti, da mi je od sreče vse šlo pokonci (no, nekaj manj kot Lučku ... aja, njemu so šle pokonci samo dlake) in sem se, zadeta od vzdušja, namenila objeti vse tamkaj prisotne, da me niso ustavile razmikajoče se vrste in nenadna praznina pred mano ... Khm, no pol smo pa jedli pa pili in slavili in pozdravljali in mahali in se smejali in nam je bilo sploh zelooo fajn. Še natakarica se je veselila, ko smo vsi po vrsti hoteli plačati isto, že plačano pijačo - še enkrat hvala, Tjaša, Lučko!
Uporabniški avatar
 Tjaša
[quote=Z*]da je vsaj 95% silnega hrupa dotekalo iz enega samega grla, last 1.6- skupne višine postavice [/quote]

Z*,
samo 47,5% decibelov je oddajalo majhno, a glasno telesce :oops: , tiste "roke" pa so prihajale iz ust Nataše :lol: ! Ob tem sva vas morali fokusirati za fotke, kar pa je bilo pri vaši hitrosti hudooooo! Dobr, da so se policaji že odpeljal!

Tudi vam hvala za lep dan, vedno sem vesela, ko ste zraven!
 Nataša
Tjaša napisal/-a:tiste "roke" pa so prihajale iz ust Nataše :lol: !

Madona, Tjaša, jest sem pa res že za v cirkus, k mi že roke iz ust prhajajo!! :oops: mrbit bo pa plača kej boljša... :D
Uporabniški avatar
 Tjaša
Aj, aj, aj Nataša!

Veš mam enga verbalnega picajzla že doma polno kapo. Ne še ti, PROSIM!
Uporabniški avatar
 Bajsi
matjaz napisal/-a::D :D :D Dodal sem se eno zares dobro sliko v galerijo :D :D :D

Helou!
Dej drugič, prpopej še link, k se mi ne da brskat, kera hudiča je zdej nova slika. :shock:
 Nataša
soooori :cry:
k sem bla mejhna, mi niso hotl kupit hiše za barbiko...zdej pa to tko ven seka, da morm besede premetavat do nezavesti...podobno bolezen mata tud Fotr in Lučko, tko da je kr pogosta, ne bom več, oblubm in polubm.

sam a veš jest si takoj v živo predstavljam, kako mi roke iz ust lezejo, k na kšni dalijevi sliki...kul!!!

LP, sonavijačica
 Nataša
Bajsi napisal/-a:Helou!Dej drugič, prpopej še link, k se mi ne da brskat, kera hudiča je zdej nova slika. :shock:

Bajsi da nis ti ratu bloond!!! možnost zadnje dodane slike kr dobr deluje. a nej se zdej matjaž kle za mularijo matra pa švica, že tko ma dost dela da pretvarja forumovce v joškate, nosnate in očnate (?) čudake.
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:soooori :cry:
k sem bla mejhna, mi niso hotl kupit hiše za barbiko...

A tebi tut ne?! :(
 Nataša
sej pravm... :cry:

ampak zdele enkrat bo pa tud men potrpljenje doseglo kritično točko in bom šla do mat in fotra in bom rekla da če nouta dawa, bosta pa plawa pa krwawa!!!!

kar je preveč, je pa preveč. hočm hišo za barbiko, dost mam teh z mahom zaraščenih frustracij!!! :P
Uporabniški avatar
 Magnitude
Toliko fotk, pa nihče ni slikal blatnega stampeda nad Urhom. Bi bilo prav poučno videti, kako smo se gužvali po blatnih poteh in prehitevali po še bolj blatnih.
Uporabniški avatar
 Tjaša
Magnitude napisal/-a:Toliko fotk, pa nihče ni slikal blatnega stampeda nad Urhom. Bi bilo prav poučno videti, kako smo se gužvali po blatnih poteh in prehitevali po še bolj blatnih.

To je pa zato, ker se ta slab pozab, ta dobr pa naloži med spomine! Čeprav ste mal tacal po blatu, ste bli na konc zadovoljen! TO VELJA!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Evo tud mene,sem se vedno ziv,vse je blo super :D V tako prijetni druzbi me niti blato ni vec motilo,k sreci ga v Piramidi ni bilo,Lucko ni problema za drugo leto,se 363,za torto pa ze sparam :wink: ,Tini za vlogo zajca v Radencih se pa ze prav besno pripravljam :!: ,upam,da me ne bo pojedel volk :shock: :!:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA