Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirc1
Še moj komentar vse odlično in super razen malo gneče na štartu.Drgač pa moja druga 21 -tka mal slabši cajta ka v radencih sam pa je šlo do konca brez problemov in težav.
Drgač pa pohvalno vsem udeležencem in organizatorjem.
Uporabniški avatar
 Junc
Moj drugi polmaraton in drugi v Lj. Ma ne razumem te proge, ker ko pridem na 10 je rezultat fenomenalen, pol me pa tam na Brdo čist ubije in se do 19 km vlečem kot zastreljena srna. Ma cilj sem izpolnil, bolje kot lani za 10 minut, mam pa še špeha za drugo leto, mogoče bo moj cilj že na kaki 21-ki prej, kot pa na 12 Lj maratonu.
Uporabniški avatar
 Junc
Aja, vsa čast 2MUCH4ME family, ker je bila pri poročilih na TVS1. Carji ste.
Uporabniški avatar
 Moki
No tkole, za mano je še en maraton. :D
PB izboljšan za dobrih petnajst minut, še lepše pa je to da je bil pretečen z nasmehom. Drugo leto pa spet 15 min hitreje in bo :roll: .
Hvala vsem ob cesti, ki ste navijali in se drli- kričali, spodbujali ...
Hvala Snežinki za zelo lepo speljano in dobro organizirano :toast: ana-lizo :clap: , s Katko sva prišla mislim da zadnja, a so naju vseeno nahranili in "napojili", Slon teb pa hvala za sej veš kva.

Teb tm gor pa hvala za en lep sončen dan, drug let pa reč kurjačem tm spod nej kkšn polen mn vržejo na žerjavco, ker drug krog nas je ob pomanjkanju gledalcev grela le vročina.

Lpm
 SamoZ
Moj prvi maraton! Mogoče sem precenil mojo pripravljenost, mogoče sem podcenjeval veličino maratona.. Na 27 km se je že začelo s krči, a sm se le nekako privlekel do cilja. Poduk za naslednjič :) No do Radencev je še dost časa :D
Uporabniški avatar
 dedic
Tudi letos sem bil na startu in cilju maratona, vendar nisem tekel, ker nisem treniral.Tudi Runner je bil z nami-v nasih srcih.Zelo ga pogresamo.Upam, da bom drugo leto spet tekel.Alesu, Darijanu, Lučkotu in vsem, ki ste tekli cestitam !!

L.p. Dedic, Vita, Silva.

:)
Uporabniški avatar
 milan
Vse je bilo krasno, super so bile navijačice Tekaškega foruma (prepoznal sem Natašo v mojem prven krogu, pri drugem pa sem bil že koma:( ) 1km pred ciljem. To mi je dalo novih moči.
Pa tudi drugi navijači so bili krasni. Res prava spodbuda.

Imam pa težave pri pregledu rezultatov. Očitno so neke težave na strani maratona...? Ima še kdo te težave. Sicer pa vse povale za hitro objavo rezultatov.
Uporabniški avatar
 Bosti
vse zafrkava tale stran z rezultati...
pomoje tut zard preobremenjenosti tko da se bo dal vidt polne rezultate šele okol pounoči :lol:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Prekrasen dan , vse idealno. Še posebaj slaščice Snežinke na analizi! :wink: Aja, pa tekli smo tudi! Uspelo nam je to, kar smo si srčno želeli že celo leto! Družinskih 21km na LM z nasmeškom!!! :lol:

LP VB
Uporabniški avatar
 Snezinka
2MUCH4ME napisal/-a: Uspelo nam je to, kar smo si srčno želeli že celo leto! Družinskih 21km na LM z nasmeškom!!! :lol:

Neverjetni ste! Pravi carji 8) 8) 8)

Lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Snezinka
joj, sem skoraj pozabila...še moje poročilo;

V družbi moje mami sem odtekla 10tko. Bila je tko navita, da sem jo komaj dohajala (čeprav je prvič tekla na deset :shock:), se mi je kar pošteno poznalo, da nisem tekla že skoraj 3 mesece...
Amak svjega napovedanega časa pa le nisem dosegla :twisted: ...napovedala sem namreč 1h20...no, ratalo je pa 1:06:55 bruto :lol: ...joj, joj, s čim je človek zadovoljen :wink: 8) 8) 8) .

Sem pa potem toliko bolj zavzeto navijala za vse, ki ste bili na 21 in super junake iz 42 :cast: .
:TF)

Analiza je bila tudi super, prav vesela sem bila, da vas je toliko prišlo! Spoznala sem tudi nekaj novih TFjevcev, mogoče celo kakšnega novega unovačila :wink: ...a ne, Peter?

lp
Snezinka
 daša
Danes je bil res en super dan :D . Na 21 km popravila PB za 4 minute, končno pritekla v klub < 2.uri in to brez vsakršnih težav :juhuhu: :P . Glasno navijanje ekipe TF me je kar poneslo v zadnji km :P :P - hvala za doping pred ciljem :TF) .

Čestitke najhitrejši gorenjski TF družini :clap: :cast1:

LP, Daša
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
tekačica napisal/-a:Tudi moj prvi polmaraton. Po pravici povedano sem pričakovala več. Prvih 10 km vse super, nato pa so se začele težave, ki jim ni bilo videti konca... tako da sem se komaj komaj privlekla do konca. Edina dobra stvar... z zmagovalcem maratona sva isto časno pritekla skozi cilj :D , ampak kljub temu veeeeelika pomankljivost organizatorja. Ko je tekel zmagovalec proti cilju (zadnjih 300m) sem bila nekaj metrov pred njim in potem so redarji panično usmerjali tekače, vendar niso bili enotni. Eden je kazal na levo, drugi na desno, dva sta me še celo porinila v stran... nevem no tole bi res lahko bolje rešili.

Hej! Potem sem pa jaz takoj za tabo skoraj prišel, ker sem tudi jaz imel to čast, da sem prišel v času zmagovalca na 42km :)
 MarkoH
Zdravo,

Da še strnem svoj 1. maraton na 42 :)
Prvih 21 km brez problema pod 5 min/km. Potem bolečine v trebuhu (prepona). Vendar sem jih uspel spraviti pod kontrolo. Problem je bil v tem, da so se na čas ponavljale. Zadnjih 10 km ali še manj sem pa dobil bolečine v nogah, kar mi je onemogočilo, da bi odtekel svoj cilj pod 3:30. No na koncu sem tekel 3:36:58 (bruto - podatka o netu nimam, ker stran LM ni dostopna ...bo pa nekje 40 sec ali več boljši, ker sem na začetku stal v gužvi) in sem bil zelo zadovoljen.
Zanimiva anekdota, na koncu pred ciljem sem 500 m šprintal in se po pomoti ustavil na zadnjem merjenju časa pred ciljem (kakih 100m ali manj). Na srečo so mi gledalci to bučno povedali, tako da sem še hitro pospešil in pritekel v cilj :D
Med tekom sem srečal enega člana TF (brez majice) iz Ptuja (sam sem iz Maratona) in sma skoraj do konca tekla skupaj (kakih 12 km) - le na koncu sem se zašprintal on pa je pol malo za menoj prišel v cilj. VINKO legenda...upam, da se še vidimo na kakem teku :D Če bereš ta post mi prosim piši mail (marko.holbl@web.de).
Drugače pa čestitam vsem polmaratoncem, maratoncem in vsem ostalim, ki ste pretekli 11. LM. Se vidimo sigurno naslednje leto (bom bolje pripravljen
Edina krtitika gre glede čakanja na diplomo. Čakal sem 1 uro in 15 minut. Moral sem 6 iti k prijavni mizi...na koncu se je izkazalo, da so pozabili it po sveže rezultate :)

lp in uspešno okrevanje vsem
MarkoH :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
Moj letošnji cilj :arrow: preteči polmaraton z nasmeškom. :roll: Zelo slabo je kazalo, saj sem bil cel teden "v škripcih" (38°C Press). :cry: Še včeraj čez dan sem tuhtal glede štarta, zvečer pa je odločitev vendarle padla. 8) Grem; :arrow: bo kar bo, saj imajo zadosti rešilcev. :oops: ...

In danes? ... Bil je tek ... in bil je nasmešek. :wink: :arrow: Seveda, s Klaudi teči od štarta do cilja. :D Glede končnega časa pa; ... :arrow: A nisem nekje že omenjal, da sem letošnji časovni cilj že uresničil. 8)

PS: Baje sem danes celo nekaj zmagal. (Kr neki Press)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA