- 20 Nov 2006, 20:24
Ekola jaz pa sem Tomaž in bom prišel.Sicer Vlajko danes sem zopet prišel do računalnika in internete ker nimam trenutno dostopa do njega
pač tako je.Upam da bo kmalu bolje!Tako ali tako sem mislil danes napisati povabilo za Filipidov tek ali pohod ki bo to nedeljo.
Tako da se ti Vlajko zahvaljujem za ves ta trud, ki si ga vložil.
.Ja lansko leto sem namreč sam stopical po tej poti.Pač vreme je naredilo svoje seveda da ostali niso mogli priti.Sem bil pa že lansko leto v mislih v letošnjem letu na drugem teku oziroma pohodu na Vodiško planino v Filipidov spomin.Letos sem bil že kar nekajkrat na Filipidovem grobu in mu zaželel veliko lepega kjer koli nas pač opazuje.
Vlajko defenitivno grem tudi jaz.Bom pa še jaz v kontakt stopil z gospodarjem Jarma
.Ker sem sedaj trenutno doma v bližini Krope natančeje v Radovljici tako da ne bo frke!Grem že jutri tja pa ti Vlajko po telefonu sporočim velja!Ko ponovno vzpostavim našo spletno stran od AD OLIMPIK ker imamo sedaj majhne tehnične težave bom dal tudi to rubriko tja notri.Filipidov tek oziroma pohod na Vodiško planino.Zasluži si to ker je del Vseh nas, ker je hotel priti na Vodiško planino kar je izrazil malce pred tem ko je odšel od nas.
Skratka Vlajko ko se priklopim na internet bom pa to pisanje zopet malce notri prinesel
pa kaj krajšega napisal
!
Upam da boste tudi v takem številu seveda prišli kot ste omenili in se javili.Jaz bom prišel in odpeketal tudi če bo sodni dan
.To sem Franciju obljubil že dolgo tega nazaj.No pa dovolj klobasanja ha,ha.Vlajko se vidimo v nedeljo in če se uspem kje priklopiti na internet pa še kaj klocnem!
ČAO SE VIDJAMO!

Tako da se ti Vlajko zahvaljujem za ves ta trud, ki si ga vložil.

Vlajko defenitivno grem tudi jaz.Bom pa še jaz v kontakt stopil z gospodarjem Jarma

Skratka Vlajko ko se priklopim na internet bom pa to pisanje zopet malce notri prinesel

Upam da boste tudi v takem številu seveda prišli kot ste omenili in se javili.Jaz bom prišel in odpeketal tudi če bo sodni dan

ČAO SE VIDJAMO!