- 28 Nov 2006, 17:55
Vceraj sem bil v Siski in je bil samo se razstavljen 1750, ki bi ga moral sestavljenega odpeljati!?!
V Grosupljem pa so me danes opoldne poklicali, da je samo se en zapakiran 1750 v Mariboru in da ga bodo pripeljali tja specialno za mene. Juhuuu!
Cudno, ker v Grosupljem mi je zenska rekla, da novih zalog ne bo, ker je to sezonska roba in se le v tem casu masovno prodajajo. Baje jim je lani veliko stez ostalo, letos je pa norisnica. Med 1400 in 1750 je edina razlika v dolzini proge, max. moci in tezi - ok, ima tudi vec programov, kar je itak brez veze, in zraven dobis tudi HR pas, ampak imam tudi Polarjevega, zato glih ne padam na to. Je pa polna cena 1400-ke 189 jurjev.
Jest mislim, da bo cisto OK za N let. A jo imas ze doma vprezeno?
Saša napisal/-a:1750 sem v soboto gledala v KR v Intersportu v Supernovi (ne tam na obrobju KR proti Brniku ampak tam bolj v centru), sicer so pa imeli v Intersportu v centru LJ (nasproti Maxija) eno 1400 rezervirano do danes, pa niso vedeli, ali bo sigurno prodana ali ne.
Vceraj sem bil v Siski in je bil samo se razstavljen 1750, ki bi ga moral sestavljenega odpeljati!?!
V Grosupljem pa so me danes opoldne poklicali, da je samo se en zapakiran 1750 v Mariboru in da ga bodo pripeljali tja specialno za mene. Juhuuu!
Saša napisal/-a:Sem včeraj spraševala, če bodo še kaj naročili, pa so rekli, da zaloge v centralnem skladišču ni, tako da bo težka. So pa komentirali, da bi morali imetu ponudbo glede na to, da je zadeva objavljena v katalogu zima 2006/2007, ampak da še ne vedo kaj bodo, sploh jih je pa prodaja stez letos povsem presenetila.
Cudno, ker v Grosupljem mi je zenska rekla, da novih zalog ne bo, ker je to sezonska roba in se le v tem casu masovno prodajajo. Baje jim je lani veliko stez ostalo, letos je pa norisnica. Med 1400 in 1750 je edina razlika v dolzini proge, max. moci in tezi - ok, ima tudi vec programov, kar je itak brez veze, in zraven dobis tudi HR pas, ampak imam tudi Polarjevega, zato glih ne padam na to. Je pa polna cena 1400-ke 189 jurjev.
Saša napisal/-a:BTW, jaz sem dobila eno izmed zadnjih zadnjih zadnjih 1400Če se bo zadeva obnesla, si bom sčasom omislila kaj boljšega.
Jest mislim, da bo cisto OK za N let. A jo imas ze doma vprezeno?