prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 javaman
Saša napisal/-a:1750 sem v soboto gledala v KR v Intersportu v Supernovi (ne tam na obrobju KR proti Brniku ampak tam bolj v centru), sicer so pa imeli v Intersportu v centru LJ (nasproti Maxija) eno 1400 rezervirano do danes, pa niso vedeli, ali bo sigurno prodana ali ne.

Vceraj sem bil v Siski in je bil samo se razstavljen 1750, ki bi ga moral sestavljenega odpeljati!?!

V Grosupljem pa so me danes opoldne poklicali, da je samo se en zapakiran 1750 v Mariboru in da ga bodo pripeljali tja specialno za mene. Juhuuu!

Saša napisal/-a:Sem včeraj spraševala, če bodo še kaj naročili, pa so rekli, da zaloge v centralnem skladišču ni, tako da bo težka. So pa komentirali, da bi morali imetu ponudbo glede na to, da je zadeva objavljena v katalogu zima 2006/2007, ampak da še ne vedo kaj bodo, sploh jih je pa prodaja stez letos povsem presenetila.

Cudno, ker v Grosupljem mi je zenska rekla, da novih zalog ne bo, ker je to sezonska roba in se le v tem casu masovno prodajajo. Baje jim je lani veliko stez ostalo, letos je pa norisnica. Med 1400 in 1750 je edina razlika v dolzini proge, max. moci in tezi - ok, ima tudi vec programov, kar je itak brez veze, in zraven dobis tudi HR pas, ampak imam tudi Polarjevega, zato glih ne padam na to. Je pa polna cena 1400-ke 189 jurjev.

Saša napisal/-a:BTW, jaz sem dobila eno izmed zadnjih zadnjih zadnjih 1400 :D Če se bo zadeva obnesla, si bom sčasom omislila kaj boljšega.

Jest mislim, da bo cisto OK za N let. A jo imas ze doma vprezeno?
Uporabniški avatar
 javaman
hana napisal/-a:Tekalna naprava KETTLER MARATHON TX1 ima tekaško površino v velikosti 140x51 cm, paket pa je bil po mojem spominu višji od 2 m in precej "debel" in hudo težki (so ga kar oni noter odnesli).
Lp

Zato bi najraje v domacem kraju kupil, ker lahko na ta nacin vozim tudi 20 km/h, pa se iz prtljaznika mi lahko ven strli.

Aja, v Hervisu so mi rekli, da nove zaloge Kettlerjev pridejo sele sredino decembra ven, tako da spet cikam na Energetics-a. Bi pa tudi takrat imel 15% popust na modro kartico, kljub temu, da akcija potece 3.12.
 SašaK
jman napisal/-a:
Saša napisal/-a:BTW, jaz sem dobila eno izmed zadnjih zadnjih zadnjih 1400 :D. Če se bo zadeva obnesla, si bom sčasoma morda omislila kaj boljšega.

Jest mislim, da bo cisto OK za N let. A jo imas ze doma vprezeno?

Imam :D

Ampak sprobala jo bom pa najbrž šele jutri zjutraj. Zdajle sem ravno iz fitnessa, pa moram priznati, da si mi kaj dosti ne da :oops: .

Jaz sem si stezo želela zato, ker sem bolj bojazljive sorte in me ponoči v tole naše brezpotje same ne spraviš za nič na svetu. Pozimi se pa zjutraj ob 6h nikakor ne spravim v mraaaaz... Sem zmrzljivka. Delovni čas imam pa tak, da bog pomagaj, že cel mesec hodim po temi domov :cry:

Tako da upam, da se bo obrestovala, če ne, jo bom pa prodala :lol:

Sporoči, kako boš kaj zadovoljen....
Nazadnje spremenil SašaK, dne 26 Dec 2006, 21:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 javaman
Ta teden tezko :cry:

Danes grem placat in izkoristit tistih 15%. Drugace pa naj bi naslednji teden pripeljali iz Maribora v Grosuplje. Na sreco je vreme se OK, tako da bom se malo zunaj tekel.

Tekalno stezo rabim v glavnem zato, da jo bom izkoriscal med gledanjem filmov ali nadaljevank (se posebej zvecer) na TV-ju - boljs kot lezanje na kavcu. Pa sedaj pozimi, ko bo sneg, mi je skoda tekaskih superg unicevat.

Hmmm, ce prav pomislim, si bom moral sedaj se ene cenejse tekaske superge kupit za doma. :shock:

=============
kasnejsi popravek odgovora:
placal stezo in verjetno ze jutri pride
se je prodajalka potrudila, da bo steza prisla teden prej
sem pa danes opazil v Intersportovi reklami, da je Power Run 790 sedaj 130 jurjev, pa se domnevam, da je steza za 10% se cenejsa do 6.12. (Miklavzev popust), ker to ni izdelek 'Intersport priporoca'

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA