Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Bosti
perpetruum napisal/-a: že ta tretjič star 19 let (beri: 47)
LP...PETER

pazi hehe :lol:
3x19 je 57 :wink:
Uporabniški avatar
 perpetruum
:oops:

uffa, kakšen matematik sem...
pa mislim, da se mi res ni treba delat starejšega kot se...

in 47 je čist lepo in simpatično praštevilo, tko da se ga zlepa ne da pametno razdelit!

3 x 15,6666 je mal brezveze...bo treba še mal počakat za take matematične uganke

basti hvala za popravek!
za kazen bom naslednjo urco na vožnji iz službe ponavljal poštevanko...vsaj do 12 x 12

:wink:
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da sem jaz odprl to temo prav lepo pozdravljam vse novo piseče člane tekaškega foruma. Mislim, da smo v Sloveniji največje takaško društvo, če se temu lahko tako reče. Samo nekaj bi še rad povedal novim članom. Ta forum je drugačen od drugih, saj se tudi v resnici družimo in ne le prek računalnikov. Pri izbiri imena, s katerim se prijavljate na forum vedite, da vas bomo tako tudi v resnici klicali.
Uporabniški avatar
 sosed
tae napisal/-a:Pri izbiri imena, s katerim se prijavljate na forum vedite, da vas bomo tako tudi v resnici klicali.

:shock:

hmmm... :idea: Torej sem sosed vseh forumovcev.
Uporabniški avatar
 tae
sosed napisal/-a:
tae napisal/-a:Pri izbiri imena, s katerim se prijavljate na forum vedite, da vas bomo tako tudi v resnici klicali.

:shock:

hmmm... :idea: Torej sem sosed vseh forumovcev.

Ja sosed, tako je to.

Vsi pa poznamo tudi slogan M....... najboljši sosed.
 Smucko
Zdravo!

Tole je moj prvi vpis!

Sem Matej iz Škofje Loke, 30 let. Tečem v zadnjem času veliko manj kot pred letom dni, vse na račun službe, a nameravam to spremeniti. Poznam pa vsaj dva na tem forumu...
 deniss
pa še en nov član foruma...

moje ime je Denis, star sem 27, s tekom pa se spet ukvarjam po dolgem času...

ja služba in pa glava te včasih prisilita, da začneš delat nekaj....in potem ugotoviš, da si to pogrešal...

drugače pa vse pohvale temu forumu in vsem ki odgovarjate...

upam, da bomo še naprej tako uspešno sodelovali:)))
Uporabniški avatar
 ATA
Živjo,sem Marko iz BC-a (Bovca) trikrat ATA in dvakrat stari ATA.Tečem že 18 let vendar vedno v stilu pregovora:Počasi se daleč pride.Prebiram vaše prispevke že kar nekaj časa pa sem se še jaz odločil ,da se predstavim. Veliko ste mi že pomagali z nasveti ko ste svetovali drugim za kar se vam iskreno zahvaljujem.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Pozdravljen ATA!

Upam, da veš, da Fotra na TFju že imamo, ampak tudi ATA je več kot dobrodošel.

Zdaj samo še čakam, da se prijavi še moj Oči :roll: ... ampak v to močno dvomim, ker pri nas teče mama 8)

lp
Snezinka
 jasna
Da še jest prebijem svoj led :D

Sm Jasna iz Ljubljane. Stara 20 let, študiram pravo. Tečem zato, da ne bom mela pravniške riti :lol: Ne sj ne (no mal resnice je v tem :wink: :lol: ) ampak ko sem pred letom pa pou začela tečt (bolj zaradi zdravstvenih težav) si nism mogla predstavlat kok me bo to zasvojil!!! Tek mi predstavlja sprostitev po celodnevnem sedenju... da mi energijo... neki najbolšga kar se je človk spomnu :wink:
forum sem odkrila učerej :D in sem rekla, da je najboljše, da se za začetek predstavim in use lepo pozdravim :D vse pohvale forumu!

lp :)
 mercury
Pozdravljeni,
Sem Jure iz Ajdovščine; 21 letni študent 3. letnika fakultete za elektrotehniko v ljubljani. Redno (kar se le da) tečem od lanske jeseni, sem pa že v gimnazijskih letih imel nekaj manjših prebliskov.
Doma najraje tečem po makadamski poti v Vipavo, preko Dolenj, smetišča in Loga. V Ljubljani imam pa rad Tivoli, Rožnik, Mostec in Koseze.
Moja novoletna želja je, da bi v drugem semestru imel čimveč dopoldanskih ur prostih, zato da bi imel več jutranjih tekov :wink:

Lepe praznike vsem!
Uporabniški avatar
 iverson
Zdravo

Sem Miha, dijak star 17 let, tečem 2 meseca. Prej sploh nisem rad tekel sedaj pa mi je to pravi užitek. Ljudje se res spreminjamo. :wink:
 lenčk
Stara sem 32 let, v teku sem že od nekdaj uživala, malo bolj trenirala po Rožniku v času študija prava in bivanja v Rožni dolini, po poroki med tremi nosečnostmi tudi malo poskušala, zadnje leto pa tečem bolj resno.....

Moj cilj je 21 km na letošnjem Ljubljanskem maratonu, trenutno pretečem 14 km brez večjih težav (tempo sicer še bolj počasen).

Mulčki so očitno po mamici, starejši (7 let) že trenira atletiko, gre s kolesom poleg mene občasno, ko tečem...
srednji (5) bo naslednje leto začel z atletiko, oba plavata, smučata, rolata....

tamali (3) pa jima z navdušenjem sledi.... oči gre občasno na kolo in z veseljem kam hodit....

Živimo pa čisto na jugu, v Kostelu, in smo lani presenečeno odkrili, da imamo 14 km do smučišča nad Delnicami, da imajo v Delnicah krasen nikoli poln športni bazen, skratka da nismo na koncu sveta....

Ceste ob Kolpi so pa tako ali tako zakon za tek in kolesarjenje (zamižim na en uč, ko vidim sledi medveda....), tisti, ki ste bili na Obkolpskem teku to že tako ali tako veste, v Kočevju pa imamo še tek Veronike deseniške, ki je prav lušten...

forum je super, človek dobi ogromno informacij in pozitivne energije...

lp

kolpska deklica in štirje mušketirji
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
iverson napisal/-a:Zdravo

Sem Miha, dijak star 17 let, tečem 2 meseca. Prej sploh nisem rad tekel sedaj pa mi je to pravi užitek. Ljudje se res spreminjamo. :wink:

S tem bi se pa resnično strinjal.Dobro je to da se ljudje spreminjamo na bolje v pozitivno smer.Vsak ki se kaj premika rekreira to stori v prvi vrsti za svoje telo in duščco :lol: .
Skratka uživajte v teku kjerkoli pač to že počnete in uživajte v vsakodnevnem gibanju v naravi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 bobr
Živjo. Ime mi je Uroš, bobr je partizansko ime ki ga razložim ob kaki debati :D
Star sem 30 in že lep čas delam v računalništvu. Forum sem pravzaprav odkril pred časom a resno začel prebirati v decembru. Sam tek me ni nikoli zanimal, če sem iskren niti kakršnikoli drugi športi ne. Ta neaktivnost se je z leti nabirala v lepe dimenzije "beri salo" po celem telesu vse dokler ni počil film. Lani sem doživel preobrazbo (z 98 na 78kg) z menjavo prehrambenih navad in in rednim obiskovanjem fitnesa. Tek sem vključil kot dopolnilo k hujšanju šele junija in postajal mi je vse bolj všeč. Mene tek nabije z pozitivno energijo, sprosti in umiri, hkrati pa še nekaj zdravega počnem zase! Tako sem nadaljeval s tekom in kot večji zaključek sezone pretekel ljubljanski polmaraton.
Letošnji cilji so visoki. Začel sem teči v hrib, kar me je v preteklosti vedno preveč utrudilo. Upam na še več polmaratonov, še več kilometrov in pozitivnih izkušenj.
Drugače pa forum je zakon. Koristna zakladnica informacij, le tako naprej :P

p.s. srečno in zdravo leto vsem športnikom 8)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA