RoKo napisal/-a:RoKo napisal/-a:marčni zajec napisal/-a:v četrtek bodo imeli te hlače. bi bile te primerne za tek?
http://www.hofer.si/offers_thursday/product_489.html
Kupil, za pod -0 bodo dobre, menda bodo uporabne tudi kot pohodniške. Čakam nizke temperature, pa na test.
Preizkusil pri temperaturi 4, dobro so se obnesle. Nisem se potil pod njimi, čeprav sem imel dve bombažni majici zgoraj povsem mokri. Imajo pregib na kolenih, malo so sicer ohlapne, podobne malce tesnejši trenirki, v današnjem vremenu (mrzlo, megla, rosenje iz megle) so za ta denar čista 10.
Svoja čas kroga za trening na 17.5 km (precej v hrib)sem izboljšal za 4 minute. menda ne zaradi hlač? 
Tudi sam sem te hlače stestiral kar nekajkrat, na teku sicer še ne, pač pa na zimskih pohodih. Material je odličen, teflonska prevleka spredaj dobro odbija mraz in dežne kaplje. Moram pa Hoferjeve ali Craneove oblikovalce skritizirat

. Klasificirane so kot zimske hlače, a so brez žepov spredaj

. Glede na to pomanjkljivost so za tek načeloma primerne, ker je teči z rokami v žepih nekoliko težje

, hodit se da pa kar v redu. Kar pomeni, da lastnika(co) ne sme zebsti v roke, ker bo žepe, kjer bi se premrle ročice vsaj malo ogrele

, na svojih hlačah zaman iskal(a)

. Prav tako odpade želja spraviti še kaj drugega v žep! Hlače prav tako niso primerne za lomastenje skozi grmovje ali lazenje po skalah zaradi pletenine na zadnji strani hlačnic.
Za tako ceno je pač bilo, kar je bilo. Mogoče so pa Hoferjevci že prej vedeli

, da letos (še) ne bo mrzle zime

in bodo hlače za naslednjo zimo imele žepe kot dodatno opremo.
Kamela ne misli na isto kot tuareg.
Zgodi se naša volja, kakor na pohodu, tako tudi na teku.
www.sam-svoj-pivovar.com