področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Danes sva kupila v Hoferju majice za tek po zelo ugodni ceni . Niti 2.000 sit ni stalo.
Kako se bo obneslo lahko javim čez kak mesec.
 MarkoJ
Kateri Hoffer je to?
Nekajkrat sem se ustavil v tistem pri Toplarni (Moste), pa nisem notri videl ničasar, kar bi vsaj od daleč spominjalo na tekaške zadeve.
Uporabniški avatar
 ROSI64
MarkoJ napisal/-a:Kateri Hoffer je to?
Nekajkrat sem se ustavil v tistem pri Toplarni (Moste), pa nisem notri videl ničasar, kar bi vsaj od daleč spominjalo na tekaške zadeve.

To so samo občasne akcije v zelo omejenih količinah ob ponedeljkih in četrtkih. Več si lahko ogledaš na njihovi spletni strani. Seveda moraš tudi biti tudi takoj ob odprtju trgovine saj gre roba v slabi uri.
Uporabniški avatar
 mare
Dobre robe v Hoferju zmanjka že tekom dopoldneva. Jaz se vozim tam mimo v službo in večkrat vidim ljudi, da že 20 min. pred odprtjem trgovine čakajo pred vrati. Če grem mimo po osmi uri, pa že par minut čez osem vidim folk ki poskuša v avto stlačiti tri pralne stroje ali 5 fritez. tako je najbrž tudi s športnimi artikli, saj popoldne običajno ni več sledu o njih.
Uporabniški avatar
 matej712
To je samo pri nas.
Jas sem v septembra kupoval tekaško/kolesarsko opremo. V LJ je popoldan zmanjkalo že vsega, uspel sem dobiti le dve kapi - šteliko M in XL(to sem našel zadno, odpakirano, v čisto drugem košu). Čez en teden je bila kolesarska roba. Ista scena. V soboto sem šel še v Lesce, kjer so od vsega skupaj imeli 1 (en) kolesarski artikel (mislim, da kolesarski triko). Potem sem šel v Borovlje (10km čez mejo) - tam je bilo še vsega dovolj. Nakupil sem, kar sem želel, plačal z BA kartico.

@marčni zajec - te hlače niso najbolj primerne, ker imajo "kao" windstoper. Mislim, da ti bo pri teku vroče.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
matej712 napisal/-a:To je samo pri nas.
@marčni zajec - te hlače niso najbolj primerne, ker imajo "kao" windstoper. Mislim, da ti bo pri teku vroče.

aha, hvala za nasvet.
Uporabniški avatar
 RoKo
marčni zajec napisal/-a:v četrtek bodo imeli te hlače. bi bile te primerne za tek?

http://www.hofer.si/offers_thursday/product_489.html

Kupil, za pod -0 bodo dobre, menda bodo uporabne tudi kot pohodniške. Čakam nizke temperature, pa na test.
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:
marčni zajec napisal/-a:v četrtek bodo imeli te hlače. bi bile te primerne za tek?

Kupil, za pod -0 bodo dobre, menda bodo uporabne tudi kot pohodniške. Čakam nizke temperature, pa na test.

Preizkusil pri temperaturi 4, dobro so se obnesle. Nisem se potil pod njimi, čeprav sem imel dve bombažni majici zgoraj povsem mokri. Imajo pregib na kolenih, malo so sicer ohlapne, podobne malce tesnejši trenirki, v današnjem vremenu (mrzlo, megla, rosenje iz megle) so za ta denar čista 10.
Svoja čas kroga za trening na 17.5 km (precej v hrib)sem izboljšal za 4 minute. menda ne zaradi hlač? :lol:
 Shibby_
a potem pravte da je roba uredu, al kaj?!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Roba je, glede na ceno in naš "kakovostni" nivo čisto OK. :wink:
Uporabniški avatar
 Tuareg
RoKo napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

Preizkusil pri temperaturi 4, dobro so se obnesle. Nisem se potil pod njimi, čeprav sem imel dve bombažni majici zgoraj povsem mokri. Imajo pregib na kolenih, malo so sicer ohlapne, podobne malce tesnejši trenirki, v današnjem vremenu (mrzlo, megla, rosenje iz megle) so za ta denar čista 10.
Svoja čas kroga za trening na 17.5 km (precej v hrib)sem izboljšal za 4 minute. menda ne zaradi hlač? :lol:

Tudi sam sem te hlače stestiral kar nekajkrat, na teku sicer še ne, pač pa na zimskih pohodih. Material je odličen, teflonska prevleka spredaj dobro odbija mraz in dežne kaplje. Moram pa Hoferjeve ali Craneove oblikovalce skritizirat :evil: . Klasificirane so kot zimske hlače, a so brez žepov spredaj :( . Glede na to pomanjkljivost so za tek načeloma primerne, ker je teči z rokami v žepih nekoliko težje :roll: , hodit se da pa kar v redu. Kar pomeni, da lastnika(co) ne sme zebsti v roke, ker bo žepe, kjer bi se premrle ročice vsaj malo ogrele :lol: , na svojih hlačah zaman iskal(a) :cry: . Prav tako odpade želja spraviti še kaj drugega v žep! Hlače prav tako niso primerne za lomastenje skozi grmovje ali lazenje po skalah zaradi pletenine na zadnji strani hlačnic.

Za tako ceno je pač bilo, kar je bilo. Mogoče so pa Hoferjevci že prej vedeli :idea: , da letos (še) ne bo mrzle zime :evil: in bodo hlače za naslednjo zimo imele žepe kot dodatno opremo.
Uporabniški avatar
 RoKo
Tuareg napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

Tudi sam sem te hlače stestiral kar nekajkrat, na teku sicer še ne, pač pa na zimskih pohodih. Material je odličen, teflonska prevleka spredaj dobro odbija mraz in dežne kaplje. Moram pa Hoferjeve ali Craneove oblikovalce skritizirat :evil: . Klasificirane so kot zimske hlače, a so brez žepov spredaj :( . Glede na to pomanjkljivost so za tek načeloma primerne, ker je teči z rokami v žepih nekoliko težje :roll: , hodit se da pa kar v redu. Kar pomeni, da lastnika(co) ne sme zebsti v roke, ker bo žepe, kjer bi se premrle ročice vsaj malo ogrele :lol: , na svojih hlačah zaman iskal(a) :cry: . Prav tako odpade želja spraviti še kaj drugega v žep! Hlače prav tako niso primerne za lomastenje skozi grmovje ali lazenje po skalah zaradi pletenine na zadnji strani hlačnic.

Za tako ceno je pač bilo, kar je bilo. Mogoče so pa Hoferjevci že prej vedeli :idea: , da letos (še) ne bo mrzle zime :evil: in bodo hlače za naslednjo zimo imele žepe kot dodatno opremo.

Včeraj sem se odpravil na Snežnik, v teh hlačah. Ostali so imeli še oblečeno marsikaj. Pod vrhom je pošteno pihalo, vendar mi veter ni prišel do kože. Mislim da so vsestransko uporabne. Bo treba kupit še ne za rezervo. Glede žepov-prav pridejo rokavice. Hoja v hrib z rokami v žepih...?Za avtomobilske kjuče pa je žep na zadnji strani zadosti. Se pa strinjam, če bi že žep bil, ni nič narobe.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 27 Mar 2007, 18:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 mirko1
v hoferju imajo tekaške nogavice po 5 evrov dva para. danes sem jih preiskusil na dveh urah teka in so se bolje izkazale, kot tiste za 15 evrov, ki sem jih v nedeljo imel na teku v sežani.
nakup se splača.
lp ,mirko
Uporabniški avatar
 janika
tudi jaz bi pohvalila dobro kvaliteto in nizke cene v Hofer-ju.
Če je še kaj ostalo, pejte pogledat, se splača.

lp
Janika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA