Hojla dragi forumovci!
Kakšno presenečenje, koliko čestitk sem prejela!!
Ko jih je tata prinesel v Postojno v hotel Štorklja za prebrat nama z mami, je ona dobila čisto mokre učke. Joj, ti hormoni!
No, prvih šest dni je za mano. V Postojni sem spoznala nekaj zelo prijetnih ljudi, včeraj pa smo se preselili v Logatec, kjer bom sedaj živela z mamo in tatom. Danes sta oba malce zmedena, jaz ju pa še malce hecam. Ker zelo rada spim, to počnem tudi po pet ur naenkrat, potem se zbudim, da na hitro nekaj prigriznem, in že spet me kmalu zmanjka. Ko sta bila mami in tati že malce obupana, sem jima uprizorila veliki nočni žur velikih odprtih oči od pol dveh do petih. Potem smo bili vsi utrujeni in smo spet udarili eno rundo spanja...
Rada tudi kakam, ampak predvsem v čisto svežo pleničko. Je poseben užitek, ko mami zavije z očmi, ampak me ne more kregat!
Aja, sicer sem težka dobre tri kile in pol in velika 50 cm. Bila sem najbolj okrogla med ostalimi cimri.
Tako, toliko zanekrat, sicer pa upam, da se čimprej vidimo in spoznamo. Ste lepo vabljeni, da se kaj oglasite. Je rekla mami, da vam bo skuhala čaj.
Aja, še slikica... jaz je ne znam dati gor in jo bom poslala Erotu, ki je menda skrbnik tega foruma, da mi pomaga s tole tehniko.
Hvala vnaprej!!
Kmalu nasvidenje in lep pozdrav tudi od mami in tatija!
Anuša