- 10 Dec 2006, 13:45
Heh... Do enih dveh ponoči se še da pazit, potem je pa treba bolj pazit de ne klecnem pod šank...
Sicer pa: sem sam letos to skusil, ko sem bi na tekaško - kolesarskih počitnicah oktobra na Korčuli. Zjutraj, ko sva šla s starim izkušenim maratoncem malček tečt (spat se je hodilo ponavadi po
ob dveh ali kasnje) sva imela že prvi dan raziskane vse vinograde in nasade mandarin za vsaj kakšno kapljico osvežitve. Na picikelnu po zajtrku pa mi je šlo ponavadi na
. Ampak se je dalo pregristi skozi, čeprav je bilo jako neproduktivno, priznam. Ampak vsak naj dela po svoji vesti in razpoloženju. Če je trden tekač, potem si bo grehe alkoholnih opojev in drugih substanc izžel iz lastnega telesa ob pravem in primernem treningu. Je pa dejstvo in tega se je potrebno držat:
če ga že
, potem ne sklepaj sam s seboj kompromisov v stilu: danes imam pa mačka in ne grem tečt. Malo morgen! Marš v tekaške copate in v gmajno, pa se skašljat, skozlat, sprdet in ostalo, pa potem pod tuš in naprej v lajf! Amen!
sonata arctica napisal/-a:Folk dejte se met radi no pa malo pazite kaj zlijete vase pa kolko.
Heh... Do enih dveh ponoči se še da pazit, potem je pa treba bolj pazit de ne klecnem pod šank...

Sicer pa: sem sam letos to skusil, ko sem bi na tekaško - kolesarskih počitnicah oktobra na Korčuli. Zjutraj, ko sva šla s starim izkušenim maratoncem malček tečt (spat se je hodilo ponavadi po

če ga že

---> Васи́лий Григо́рьевич За́йцев <---