prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Milkec, Kranjčen moj dragi, ne boš sam!
Ajl bi der, tu!
 Marinka
Bajsijeva popotna božična pesem in vaša družba mi je bila zadnjič na 33. teku po PSTju tako všeč, da bi se vam še kdaj pridružila. A mi lahko na kratko poveste, kje se štarta, ob katerih dnevih in ob kateri uri. Plus na kratko koliko kilometrov.

Saj vem, da to nekje že piše, ampak tale tema je dolga že 65 strani, jest pa v službi...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Dobivam(j)o se običajno ob četrtkih ob 17h na koncu Ulice Goce Delčeva:

http://www.tekaskiforum.net/galerija2/albums/userpics/10110/Ul_Goce_Del.jpg

in odmendram(j)o približno 10 sinusoidnih kilometrov.

Načeloma je pa tako, da je štart vedno na istem mestu, dan, ura in trasa pa določena kakšen dan prej!

Marinka napisal/-a:Bajsijeva popotna božična pesem...

We wish you a suicide Christmas,
we wish you a suicide Christmas,
we wish you a suicide Christmas
and deadly New Year!
Uporabniški avatar
 Laufer
Pridem, saj je treba tudi letos začeti migati, da ne zakrnimo

:D
 eggy
Dragi moji...Goladarji,

...... ujel me je prehlad (.... :( ne tečem dost hitr).....pa se mi za enkrat dozdeva, da......bom današnjo izpustila.

Mogoče...pa čudežno ozdravim......upanje ugasne zadnje :roll:

Lepo se mejte, če se ne vidimo...fajn tečte.....
eggy
Uporabniški avatar
 izyemna
Pridem tut jst.

Eggy, upam, da do 5h cudezno ozdravis :D .
Se vidimo,
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tudi mene je ujel prehlad. :cry: Pa tok sem se veselila prve Golade v letošnjem letu, zdej pa tole. :evil:

Fajn tečte. Se vidimo drug teden.

LP, Mojca
 eggy
MojcaZ napisal/-a:Tudi mene je ujel prehlad. :cry: Pa tok sem se veselila prve Golade v letošnjem letu, zdej pa tole. :evil:

Tudi jaz........ :(
Trenutno pa je robček moj ta najboljš prjatu :)

Ziher ste se imeli tako fajn.....ni lepo, ampak....vam vseeno kar malo zavidam.

saj.....bo še Golada.......

lp,eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo pa je zopet ena Golada za nami. Pisal bi vse v superlativih če ne bi ...

Če ne bi malce zamočili. MIslim nas petorico XY.

Ena od XX (edina ki bi bila z nami) je zaradi evrskega šoka (kovanci predhodne kupke - to je ženski spol od kupca, ne mala sadna kupa) zapoznelo kupila piškote in prišla na štart kake dve minute po uradnem štartu (z nekako 6 do 9 minutno zamudo), potem pa je menda reva tekla brez lučke za nami. SEveda tega prej nismo vedeli :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Pa se na cilju sploh ni razburjala :clap: , neverjetno pogumna, da je šla sama po progi.

Drugače smo jo pa kar žgali, posebno za zimski čas.
Pogrešali smo žensko družbo, ki pa je bila ves čas tik za nami, ampak piškote smo pa jedli na cilju - in to dvojne.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Po mesecu in pol tekaškega dopusta je šlo včeraj precej hitro, skoraj prehitro, zato danes rahlo goveje noge.
Pa nič zato, saj je bilo lepo.
Bilo bi še lepše, če bi izyemna ne zamudila. Imel pa bi tudi razlog za počasnejši tempo.
Se vidimo naslednjič!
Uporabniški avatar
 izyemna
Mestne luči so se pocasi zožile v redko posajene obgozdne svetilke. Na zadnjem parkirišču so izginile tudi te. Sama. Nato še jaslice pod korenino ene od tistih mogočnih bukev, ki sončnemu jesenskem dnevu podarijo bakreni lesk. A vzela ga je zima in z njo noč, jaz pa sem skušala podoživeti katero od preteklih čarobnih scen. Vse je potonilo, vzniknile so samo moje misli. Zapustila sem vrvež in korak za korakom vstopala v drug svet. Tu in tam še kak tekač, pasjesprehajalec, potem pa samo tisina. In škripanje peska pod nogami. Mir gozda. Na obronku se je pokazal ljubljanski sij. Rožnati odtenki so prehajali v bahaške violične barve, ki so se na obzorju stapljale z nočno modrino. Dolina je sijala v neskončnem številu lučk. Še en tekač.

Tokrat sem spustila egotripaško traso. Najbrž je danes že opravila svojo funkcijo. Fantje so jo res popihali. Pri enem od ovinkov me je nagubana peščena cesta spomnila, da je treba gledati tudi pod noge. Prav tu sem nekoč, na eni od kolesarskih turic, naletela na prijetno srečanje. Srni sta me zagledali zadnji hip in se le malo oddaljili od ceste med gozdno rastje. Bili sta za izteg roke blizu, lahko sem slišala njun dih. Spomnim se neskončnega trenutka nepremičnega obojestranskega strmenja. Kdo bo naredil prvi gib? Bila je kot pavza v skladbi, brezčasni trenutek. Čakam. Najbrž je strategija protipredatorske nepremičnosti močneje zasidrana v vedenju tega bitja. Mi pa smo nekje na civilazacijski poti počasi izgubljali prvinski strah. Zadrževala sem dih in poskušala igrati okamenelost. Že najmanjši gib bi me izdal in srečanje bi se končalo. Samo oči so švigale sem in tja, izostrila sem čute in razmišljala o razpletu. Bosta naredili prvi korak onidve? Samo en bežen zasuk glave je bil dovolj, da smo se razšli, vsak na svojo stran, v zavetje poznanega domačega okoliša. Film se je neslišno odvrtel dalje. Kot ne bi nikoli obstal. Kot, da strenutka ni bilo, da je bil le domišljija. Vsi smo stopili nazaj v svojo igro.

S prihodom na asfalt se je zgodba končala. Že prvi snop avtomobilskih žarometov me je trdno prilepil v to sfero. Nasmehnila sem se ob spominu žive pripovedi o popadljivem psu, zaradi katerega je bilo menda bližnje drevo rešitev ubogemu tekaču. Bila sem spet mestno dekle, tekačica asfaltnih cest, ena od tisoč prebivalcev mestne džungle. In samo iz mesa in krvi. Slastnost Domačic je bil pa dokaz. :wink: :D :wink:

Fantje, tudi solo je bilo fajn :wink:
lp pa lep vikend.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Eggy, sej bovi pa drugi teden nadoknadili. :wink:

Vidim, da ste se mel zelo fino včeraj, čeprav je bila samo moška ekipa. :lol:

Izyemna, ti si pa res pogumna, da si sama pretekla Golovec, in to zvečer brez svetilke. :clap: :cast:

Se vidimo naslednji teden! Eggy, sej do takrat boš pa že zdrava, a ne?

LP, Mojca
 eggy
Oj,

Ja......zdravje se vrača, malo mi še nos nagaja......ampak.....glava je pa že bolje.
.....in že gledam skozi okno......dan je carski......
....in samo upam, da bo tak tudi vikend.....
....in Golada bo spet padla :)

Izyemna......pa ti si carica......pa še tako doživeto si tole napisala, da sem si čisto predstavljala......pulz je narasel na skoraj max. Vsekakor...pohvale vredno :)

Mojca....upam, da si tudi ti že bolje :)

lp, eggy
Uporabniški avatar
 pegaz
Izyemna, :cast:

Dragi moji,
čas je, da nabrusimo dilce in pujsnemo tja, kjer ga še kaj je.
Uživajte, se vidimo po 15.1.!

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Aja, baj baj
Pegaz da Ski Buff :)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA