Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
BoF napisal/-a:... Torej iniciatorju tega projekta ponujam dlan za topel stisk in sodelovanje v smislu :toast: ...

Če sem kot iniciator, slučajno, mišljen jaz :arrow: Evo ti ruka, evo ti :drink :D :D :wink:

Vodiča po Beogradu pravzaprav res ne rabimo, saj nas bo kar nekaj takih, ki vas lahko vodimo sem ter tja, odvisno od trenutnih želja ter potreb (beri žeje in lakote). 8)

Rezime, če nas je večina za takle način potovanja ... ter, predvsem dovolj, da bo BoF lahko pristopil k nadaljnem dogovoru v zvezi z aranžmajem, potem nedvomno: :arrow:

3. Vlajko ( po tvojem programu). :wink:

PS:
Odgovarja mi tako urnik potovanja, način prevoza, kategorija smeštaja kot tudi vse ostalo. :D

OK, čisto po pravici povedano :arrow: prav nič ne bi bil jezen, če bi v Beogradu ostali še kakšen dan dlje, a bo to čisto v redu nadomestila neprespana sobota. :ignore: :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
Па, браћо Срби и сестре Српкиње, хајде да се психоанализирамо:

Do Beograda in nazaj (mimogrede - Poletova tekaška sekcija Gorenjske naj bi potovala z vlakom)

:arrow: VLAK ???
:arrow: BUS ???

Pa še to: nameraval sem predlagati odhod iz LJ v BG okoli 14h zaradi tega, da se pride dol do enih 22h, pa da se smesti u sobe te nešto popije i pojede, pa potem na spanje in sobota tek. Z vlakom je klinc le v tem, da pride res lahko šele dve uri pred štartom in po mojih (po celi Jugi nekoč po fuzbalih in košarki ter hokeju potujočem... То се учи од малих ногу! ) ultrasu si po cijazenju z vlakom bolj kot ne zbit in prerukan. Da bi bili v BG dve noči ( :arrow: sobota aftre parti) se mi pa zdi kar humano. No sicer pa ne vem. Upam na predloge še koga od občestva iz vrst naših tekaških sodrugov in drugih paradajzkov, k bi šli poleg.

...а парадаиз родио ове године мајку му.... има га ко плеве...
Uporabniški avatar
 tini
Bravo, Bofe za trud pri organizaciji.
Naceloma sem tudi sam za tvoj program, ceprav kaksen dan viska ne bi bil odvec. In kot pravi Vlajko, bomo prinesli notri z "jako suboto" :) :wink: .

Mogoce le moj predlog glede prenocisca:Hotel Royal, lusten hotelcic lociran med Kalemegdanom in Knez Mihajlovo(200m stran).
Do startnega izhodisca (Bulevar Kralja Aleksandra) je kaksnih 400-500m.
Glede na lokacijo in *** je tudi cenovno ugoden.

Hotelski bar dela do zore po sindikalnih cenah (pivo 50DIN), pa ene par metrov stran je tudi celo noc odprta (kar kewl) pecenjara.

lptini
Uporabniški avatar
 predrag
:D
... Vsaka čast za trud,... če je zamišljena BUS varijanta z 2 noči (P/S in S/N) + R (petek popoldne pot + nedjelja popoldne v BG uz odhod v kasnih popldnevnih urah) ... PON v službo ... je sasvim O.K., ... iliti po JUS-u, ... z naše strani nas bo cca. 10, ... vidim ih še več, ... večinoma RUN, nekaj FUN, ... tudi predlog hotela "Royal "v strogem centru "gde nam je sve pri ruci" je super ... "ma to Tini ti si naš igralec" ... odličen ... +55.
Kritična masa je že tu, 30 pa čez, ...
... Ostaja pa samo :
CENA BUS "po čoviku" (glede cen, lahko se mi tudi pozanimamo, pri nas v Istri) in
CENA HOTEL "po čoviku",
pa grema na OVERBOOKING.
Uporabniški avatar
 ales
Preden zmanjka sedežev v avtobusu, vlaku, na letalu, se prijavljam tudi jaz. Meni bi scer odgovarjal tudi kak dan dlje..

21. Aleš
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Preden zmanjka sedežev v avtobusu, vlaku, na letalu, se prijavljam tudi jaz. Meni bi scer odgovarjal tudi kak dan dlje..

Huh, Ales, mogoce te do takrat ze resneje ogrozim na polovicki :) .
Uporabniški avatar
 lojzeP
pa ja ne, da je na vidiku nova stava :shock: ..... aja ......... :arrow: mogoče :(
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:pa ja ne, da je na vidiku nova stava :shock: ..... aja ......... :arrow: mogoče :(

Ne,ne -stav je pa za enkrat res dovolj. Sva v logatcu pojacala se za 3 :) .
(in to pri 0.0 alcota v krvi)
Uporabniški avatar
 lojzeP
vse kaže na nov PB 8)
ima stari res že enmal brado, tko, da bi se spodoblo tini,a :idea: sem zraven PRESS

p.s. čestitke za visok odstotek krvi ..... :wink:
Uporabniški avatar
 gorazd
Lojze in Tini, a so spomini na Hotel Royal še živi;)

Beograd res priporočam, a so ga pa prestavili na bolj zgodenj termin, če se ne motim?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lepo, da si se zopet oglasil Gorazd- kakor se spomnim, imaš tudi ti precej za povedat okoli BG - maraton, Eurobasket , .... :D
Termin teka je pa isti kot lani - za prej pa ne vem.
Spomini na Royala, ki ga omenja Tini, pa ene par utrinkov iz splavov - da se človek lažje odloči ..... za tek :roll:
http://www.moj-album.com/uredi/basket/6342165/
Uporabniški avatar
 BoF
Jutri enkrat dobim ceno s prevozom vred pa spanje sevedka. Glede prijavnine za skupino se bo mojster Habo povezal z organizatorjem. Mimogrede, če nas bo več kot 50 je opcija še en manjši avtobusek :!:

Mаратон... Tо и јесте један од разлога што волимо нашу мајчицу Србију...
Uporabniški avatar
 BoF
Жао ми је што нисам могао да ухватим неки од бољих кадрова...

Grem v izvidnico, pa če me pot zanese proti BG, se javim, v kar pa močno dvomim. Ne to, da se bom javil, ampak, da bom šel v BG.

Slika

Hvala ero in Čerto za pomoč! (Наша посла...)

Pridem kmalu! V soboto že grem v Dražgoše na pohod ponoči.

Каква домаћинска атмосфера... Само још фали гајба пива и да се окрене неко прасе...
Uporabniški avatar
 BoF
EVO PISMA IZ PISARNE NEPTUNA:
Jou!
Ok, odhod ob 12.00h hala Tivoli. Lahko še kasnej spremenimo, jest bi vseen dal kšno uro prej.
Tko da, končna cena:
pri 50 potnikih na bus: 80,5 eur
rezervranih je 25 dvoposteljnih sob v Royalu, aranžma pa vključuje prevoz in dve nočitvi z zajtrkom
Lep dan,
Gašper
GTA NEPTUN
04/58-35-800

DRAGI KOLEGI, KAJ MENITE? CENA JE NADVSE SOLIDNA. KAKO BO S PLAČILI IN PODOBNIM PA SEVEDA SLEDI SPOROČILO.

Већ видим километарске редове за резервацију :x :D :P :) :( :P :x :o :shock: :P :roll: 8) :x :lol: :) :oops: :cry: :x :| :piti: :P :o :shock: :wink: :x :) :cry: :shock: :D :x :x :oops: :wink: :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA