- 06 Jan 2007, 11:45
Če sem kot iniciator, slučajno, mišljen jaz
Evo ti ruka, evo ti
Vodiča po Beogradu pravzaprav res ne rabimo, saj nas bo kar nekaj takih, ki vas lahko vodimo sem ter tja, odvisno od trenutnih želja ter potreb (beri žeje in lakote).
Rezime, če nas je večina za takle način potovanja ... ter, predvsem dovolj, da bo BoF lahko pristopil k nadaljnem dogovoru v zvezi z aranžmajem, potem nedvomno:
3. Vlajko ( po tvojem programu).
PS:
Odgovarja mi tako urnik potovanja, način prevoza, kategorija smeštaja kot tudi vse ostalo.
OK, čisto po pravici povedano
prav nič ne bi bil jezen, če bi v Beogradu ostali še kakšen dan dlje, a bo to čisto v redu nadomestila neprespana sobota.
BoF napisal/-a:... Torej iniciatorju tega projekta ponujam dlan za topel stisk in sodelovanje v smislu...
Če sem kot iniciator, slučajno, mišljen jaz

Vodiča po Beogradu pravzaprav res ne rabimo, saj nas bo kar nekaj takih, ki vas lahko vodimo sem ter tja, odvisno od trenutnih želja ter potreb (beri žeje in lakote).

Rezime, če nas je večina za takle način potovanja ... ter, predvsem dovolj, da bo BoF lahko pristopil k nadaljnem dogovoru v zvezi z aranžmajem, potem nedvomno:

3. Vlajko ( po tvojem programu).

PS:
Odgovarja mi tako urnik potovanja, način prevoza, kategorija smeštaja kot tudi vse ostalo.

OK, čisto po pravici povedano

Včas' s'm teku hit', zdej pa z'lo počas...