Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
Z Neptunom greva tud jaz in Dušan Mravlje! Smo že štirje!
 GTA NEPTUN
Lep pozdrav iz GTA NEPTUN!

Glede na prebrano sem se odločil včlaniti in vam ponuditi nekaj odgovorov in dodatne razlage.

Odhod 20.apr. izpred hale Tivoli ob 10.00h. V Beograd prispemo predvidoma ob 20.00h. Če se večini zdi, da je to prepozno/prezgodaj se ura odhoda lahko po dogovoru premakne nazaj/naprej. Vstopni mesti tudi Kranj in Novo mesto. Povratek 22.apr. iz Beograda predvidoma ob 12.00h ali po dogovoru.

Prvotno je bilo rečeno in dogovorjeno, da bo namestitev v vam že znanem hotelu Royal, vendar pa sem se zaradi neresnosti in komunikacijskih težav s strani hotela odločil za sigurno in potrjeno namestitev v hotelu Excelsior (www.hotelexcelsior.co.yu). Zaradi razlike v ceni se vam opravičujem, kletvice so upravičene. V ceno je vključena tudi tur. taksa.

Prijave osebno v naši agenciji, po elektronski pošti (info@gta-neptun.si) ali po faxu (04/58-35-800). Ob prijavi je potrebno podati Priimek in Ime, naslov, kontaktni telefon, vstopno mesto ter vplačati cca 30% akontacije. Podatke za nakazilo boste prejeli v naši potrditvi rezervacije. Prijave sprejemamo do 5.marca oz. do zasedenosti. Cena (na osebo v dvoposteljni sobi) je izračunana pri min. udeležbi 50 potnikov.
Pri manjšem število smo primorani ceno rahlo povišati oz. v skrajnem primeru odhod celo odpovedati.
Cena torej
pri min. 50 potnikh 93 eur,
pri min. 45 potnikih 97 eur,
pri min. 40 potnikih 102 eur;

Za več informacij sem dosegljiv na omenjenem el. naslovu ali na tel. 04/58-35-800

Gašper Habjanič
GTA NEPTUN
Uporabniški avatar
 tini
GTA NEPTUN napisal/-a:
Odhod 20.apr. izpred hale Tivoli ob 10.00h. V Beograd prispemo predvidoma ob 20.00h. Če se večini zdi, da je to prepozno/prezgodaj se ura odhoda lahko po dogovoru premakne nazaj/naprej.

A ne bi bilo potem bolj smiselno, da gremo ze v cetrtek ponoci?
Na ta nacin imamo en dan BG vec - odhod ob 10h pomeni namrec dan dopusta.

lptini
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
tini napisal/-a:
janika napisal/-a:
Koliko pa je lani znašala štartnina na 21,1 km?

Ce me spomin ne vara je bila 500DIN.

lptini

hmmm zadeva me vedno bolj mika, sam še dopust zrihtam :roll: :?:

kok pa je štartnina za 42km
 GTA NEPTUN
tini napisal/-a:
GTA NEPTUN napisal/-a:
Odhod 20.apr. izpred hale Tivoli ob 10.00h. V Beograd prispemo predvidoma ob 20.00h. Če se večini zdi, da je to prepozno/prezgodaj se ura odhoda lahko po dogovoru premakne nazaj/naprej.

A ne bi bilo potem bolj smiselno, da gremo ze v cetrtek ponoci?
Na ta nacin imamo en dan BG vec - odhod ob 10h pomeni namrec dan dopusta.

lptini

Načeloma lahko, če se bo večina s tem strinjala. Odhod bi bil lahko ob 00.00h, prihod v Beograd ob 10.00h. Sobe dobimo predvidoma ob 13.00h;
Cena se podraži za 3 eur po osebi - strošek dnevnice voznika ter obveznega spremljevalca.
Pričakujem mnenja ostalih zainteresiranih.

Gašper
GTA NEPTUN
 primzy
pa jst tu grem še nisem bil tk daleč dol na jugu, menda majo radi slovence

hehe
Uporabniški avatar
 Vlajko
GTA NEPTUN napisal/-a:... Pričakujem mnenja ostalih zainteresiranih...

Meni predlagani odhod ob 10,00 odgovarja. 8) Še bolj pa to, da bo avtobus pol ure prej ustavil tudi v Kranju. :wink:
 AinE
Sem za avtobusno varianto. Tudi jaz mislim, da bi bilo bolje, če bi bil odhod prej, recimo ob 3.00 ali še kakšno uro oz. dve kasneje (da se v noči med četrkom in petkom vsaj malo naspimo) in pridemo v BG, ko so sobe že na voljo. Potem pa uredimo prijave in se do večera še malo razgledamo naokrog.

Če bi odšli že ob 0.00 bi to zame pomenilo neprespano noč, saj na avtobusu težko zaspim.

Drugače pa se bom prilgodila večini. Lp E.
Uporabniški avatar
 alezi the dancer
AinE napisal/-a:Sem za avtobusno varianto. Tudi jaz mislim, da bi bilo bolje, če bi bil odhod prej, recimo ob 3.00 ali še kakšno uro oz. dve kasneje (da se v noči med četrkom in petkom vsaj malo naspimo) in pridemo v BG, ko so sobe že na voljo. Potem pa uredimo prijave in se do večera še malo razgledamo naokrog.

Če bi odšli že ob 0.00 bi to zame pomenilo neprespano noč, saj na avtobusu težko zaspim.

Drugače pa se bom prilgodila večini. Lp E.

Sem enakega mnenja in se hkrati vkrcavam na bus, predprijava sledi v kratkem.... 8)

Za nazaj predlagam, da bi bili cca do polnoči doma, ker je drug dan šiht :?

Če bo zdravje, kolena, vezi OK laufam 42km :)

lp
Uporabniški avatar
 BoF
Koliko nas je do sedaj prijavljenih na tale tek tam doli?

:roll:

Где је ово снимљено, леба'ти :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Včeraj sem vplačal 30% akontacijo ter obenem vprašal ravno to.

NEPTUN je imel do včeraj 2 prijavi (mene + XYZ).
Uporabniški avatar
 LILA
sem se prijavila danes
 GTA NEPTUN
Lep pozdrav iz GTA NEPTUN!

Glede na posvete z interesenti in že prijavljenimi potrjujemo odhod iz Ljubljane 20.apr. ob 05.00h zjutraj, prihod v Beograd nekje ob 14.00-15.00h.

Ob prijavi prosimo, da navedete tudi datum rojstva ter tip oz. dolžino teka.

V kolikor bi bili radi nameščeni v svoji sobi, je možno doplačati za enoposteljno sobo in sicer 18 eur za dve nočitvi.

Trenutno je prijavljenih pet oseb.

Gašper
GTA NEPTUN
04/58-35-800
Uporabniški avatar
 BoF
Trenutno je prijavljkenih osem oseb... :?: :?: :?: A ste zaspali al' čakate kaj bo povedala Sežana o vaši pripravljenosti?

Срећа па је ту Дух са секиром да просветли нас индијанце...
 Marinka
Čakamo na Sežano, potem pa se morebiti prijavimo celo v širšem krogu...
Sicer pa, do konca aprila je še daleč. :roll:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA