Lep pozdrav iz GTA NEPTUN!
Glede na prebrano sem se odločil včlaniti in vam ponuditi nekaj odgovorov in dodatne razlage.
Odhod 20.apr. izpred hale Tivoli ob 10.00h. V Beograd prispemo predvidoma ob 20.00h. Če se večini zdi, da je to prepozno/prezgodaj se ura odhoda lahko po dogovoru premakne nazaj/naprej. Vstopni mesti tudi Kranj in Novo mesto. Povratek 22.apr. iz Beograda predvidoma ob 12.00h ali po dogovoru.
Prvotno je bilo rečeno in dogovorjeno, da bo namestitev v vam že znanem hotelu Royal, vendar pa sem se zaradi neresnosti in komunikacijskih težav s strani hotela odločil za sigurno in potrjeno namestitev v hotelu Excelsior (www.hotelexcelsior.co.yu). Zaradi razlike v ceni se vam opravičujem, kletvice so upravičene. V ceno je vključena tudi tur. taksa.
Prijave osebno v naši agenciji, po elektronski pošti (info@gta-neptun.si) ali po faxu (04/58-35-800). Ob prijavi je potrebno podati Priimek in Ime, naslov, kontaktni telefon, vstopno mesto ter vplačati cca 30% akontacije. Podatke za nakazilo boste prejeli v naši potrditvi rezervacije. Prijave sprejemamo do 5.marca oz. do zasedenosti. Cena (na osebo v dvoposteljni sobi) je izračunana pri min. udeležbi 50 potnikov.
Pri manjšem število smo primorani ceno rahlo povišati oz. v skrajnem primeru odhod celo odpovedati.
Cena torej
pri min. 50 potnikh 93 eur,
pri min. 45 potnikih 97 eur,
pri min. 40 potnikih 102 eur;
Za več informacij sem dosegljiv na omenjenem el. naslovu ali na tel. 04/58-35-800
Gašper Habjanič
GTA NEPTUN